בדיחות קרש...

CastroBoy

New member
בדיחות קרש...

שלום!
אפשר כמה בדיחות קרש בסגנון: 2 תנינים שחו בנהר, אחד אדום והשני אוהב חומס. מה יותר גבוה עץ או בניין? גזר, כי לקוף לא אכפת יש לו מילקי במקרר.

boolbool boy

New member
הינה אחד..

שני ציפורים על עמוד חשבל, אחד מתחשמל השני אומר "גם אני אוהב חומוס"

haunter

New member
../images/Emo26.gif

שני דובים נופלים ממטוס, אז אחד שואל את השני "לאבא שלך יש חנות אבטיחים?"

E l i Y a H o O

New member
קח הפצצה של בדיחות קרש..

מהאהובות עליי!
צב וארנב עשו תחרות מי יגיע ראשון לתיבת הדואר ממול. מי ניצח ? הצב - יש לו מרצדס .
איזה צבע מתחיל בצ' ונגמר בצ' ? צכלצ ( תכלת )
גמד מגיע לקרקס ומחפש עבודה,בוחן אותו המנהל ואומר : " אתה מטר שמונים..אף אחד לא יאמין שאתה גמד " עונה הגמד : " כן אבל אני הגמד הכי גבוה בעולם "
ילד אחד נכנס למכולת ושואל את המוכר " יש לך לחם ? " שואל המוכר : " שחור או לבן ? " עונה הילד : " לא חשוב באתי עם אופניים "
שלושה גברים מתערבים למי יש אישה יותר שמנה אומר הראשון : " אישתי כל כך שמנה בכניסה לבית היא שוברת את המעקה " אומר השני : " אישתי כל כך שמנה היא בכלל לא נכנסת הבייתה " אומר השלישי : " לאישתי יש עיניים כחולות " שואלים אותו מה הקשר ? הוא עונה : " כל השאר זה תחת "
איש אחד נכנס למכולת ואומר למוכר " תן לי בבקשה אגחלמנדשו חלב " שואל המוכר : " שתי שקיות של מה ? "
סועד : " מלצר למרק הזה יש טעם מצחיק " מלצר : " אז למה אתה לא צוחק ? "
פושע אחד שואל את שותפו לתא : " על מה אתה יושב ? " עונה השותף : " על המיטה..איתך "
איש אחד יושב במסעדה ופתאום נשפכת עליו פחית קולה הוא עוצר מלצרית ואומר לה : " סליחה אפשר משהו לנגב ? " הוא שואלת : " מה אתה מעדיף ? חומוס או טחינה ? "
אישה אחת עורכת קניות בסופר כשהגיע לקופה שאל אותה הקופאי " נכון שאת רווקה ? " הוא עונה : " נכון איך ידעת ? בגלל מה שקניתי ? " עונה הקופאי : " לא בגלל שאת מכוערת "
איש אחד נידון למוות בתליה,לאחר שכרכרו את החבל סביב צווארו החל האיש לצעוק : " רגע...רגע... " הורידו את החבל מצווארו ושאלו אותו : " מה קרה ? " ענה להם : " משוגעים...כמעט חנקתם אותי! "
מדוע אביה של חניתה לא קונה אוטו ? כדי שלא ישאלו אותו " היכן חניתה ? "
כר וכרית מתחרמנים בחדר.לפתע שואלת הכרית : " הבאת קונדום ? " עונה הכר : " למה ציפית ? "
למה זין לוקח אקמול ? כי יש לו חור בראש !!!!!
איך קוראים לקרנף בקיץ ? חמנף
שניצל אחד משקה את הגינה שלו איש אחד עובר ושואל : " סליחה,אתה משקה ? " עונה לו השניצל : " לא אני מאכל ! "
איך תופסים ארנב ? מתחבאים מאחורי שיח ועושים קולות של גזר

טלולית1

New member
בדיחת קרש...

איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך נתקע בבור, איך הוא יצא?... הוא לקח את הקרש מהבדיחה..

freak2100

New member
--->

שתי ציפורים יושבות על ענף אחת סגולה השנייה עפה שמאלה מה המשקל של קיפוד בלי קוצים?

למעלה