קח הפצצה של בדיחות קרש..
מהאהובות עליי!
צב וארנב עשו תחרות מי יגיע ראשון לתיבת הדואר ממול. מי ניצח ? הצב - יש לו מרצדס .
איזה צבע מתחיל בצ' ונגמר בצ' ? צכלצ ( תכלת )
גמד מגיע לקרקס ומחפש עבודה,בוחן אותו המנהל ואומר : " אתה מטר שמונים..אף אחד לא יאמין שאתה גמד " עונה הגמד : " כן אבל אני הגמד הכי גבוה בעולם "
ילד אחד נכנס למכולת ושואל את המוכר " יש לך לחם ? " שואל המוכר : " שחור או לבן ? " עונה הילד : " לא חשוב באתי עם אופניים "
שלושה גברים מתערבים למי יש אישה יותר שמנה אומר הראשון : " אישתי כל כך שמנה בכניסה לבית היא שוברת את המעקה " אומר השני : " אישתי כל כך שמנה היא בכלל לא נכנסת הבייתה " אומר השלישי : " לאישתי יש עיניים כחולות " שואלים אותו מה הקשר ? הוא עונה : " כל השאר זה תחת "
איש אחד נכנס למכולת ואומר למוכר " תן לי בבקשה אגחלמנדשו חלב " שואל המוכר : " שתי שקיות של מה ? "
סועד : " מלצר למרק הזה יש טעם מצחיק " מלצר : " אז למה אתה לא צוחק ? "
פושע אחד שואל את שותפו לתא : " על מה אתה יושב ? " עונה השותף : " על המיטה..איתך "
איש אחד יושב במסעדה ופתאום נשפכת עליו פחית קולה הוא עוצר מלצרית ואומר לה : " סליחה אפשר משהו לנגב ? " הוא שואלת : " מה אתה מעדיף ? חומוס או טחינה ? "
אישה אחת עורכת קניות בסופר כשהגיע לקופה שאל אותה הקופאי " נכון שאת רווקה ? " הוא עונה : " נכון איך ידעת ? בגלל מה שקניתי ? " עונה הקופאי : " לא בגלל שאת מכוערת "
איש אחד נידון למוות בתליה,לאחר שכרכרו את החבל סביב צווארו החל האיש לצעוק : " רגע...רגע... " הורידו את החבל מצווארו ושאלו אותו : " מה קרה ? " ענה להם : " משוגעים...כמעט חנקתם אותי! "
מדוע אביה של חניתה לא קונה אוטו ? כדי שלא ישאלו אותו " היכן חניתה ? "
כר וכרית מתחרמנים בחדר.לפתע שואלת הכרית : " הבאת קונדום ? " עונה הכר : " למה ציפית ? "
למה זין לוקח אקמול ? כי יש לו חור בראש !!!!!
איך קוראים לקרנף בקיץ ? חמנף
שניצל אחד משקה את הגינה שלו איש אחד עובר ושואל : " סליחה,אתה משקה ? " עונה לו השניצל : " לא אני מאכל ! "
איך תופסים ארנב ? מתחבאים מאחורי שיח ועושים קולות של גזר