XמX של Wון
Well-known member
הגאים אינם אשמים, האשמים אילו שנכנע לאשאר מצעד גוואה. מצעד תועבה, מצעד תת רמה!
הגאים אינם אשמים, האשמים אילו שנכנע לאשאר מצעד גוואה. מצעד תועבה, מצעד תת רמה!
לא הייתי מעיזה לגעת בלכלוך שהותירו הגאים.עיתונאית גלי צה"ל הדס שטייף פרסמה ציוץ שבו ניתן לראות תמונה עם הזבל שהותירו אחריהם צועדי הגאווה
ובצד התמונה היא הוסיפה כיתוב על לשון ההלצה:
"לכלוך בקבוקים אחרי מצעד הגאווה. אבל בואו, למי יש אומץ להתכופף להרים בקבוק בזמן המצעד".
ואז כצפוי היא התחילה "לחטוף" מכל הכיוונים.
וכשהבינה שהיא לא תוכל לנצח את המערכת הגאה, היא כמובן התחילה להגיד שהיא מטומטמת, שהיא דיסלקטית, כמעט אמרה שהיא בעצם זאת שרצחה את ארלוזורוב
ולו רק שיניחו לה לנפשה.
אני אומרת לכם, הגאים הפכו להיות כוח מוביל בארץ ישראל.
N12 - הדס שטייף צייצה בדיחה הומופובית - וחטפה מהגולשים
בעל ה כוח מכופף גם את מי שמדבר אמת.עיתונאית גלי צה"ל הדס שטייף פרסמה ציוץ שבו ניתן לראות תמונה עם הזבל שהותירו אחריהם צועדי הגאווה
"לכלוך בקבוקים אחרי מצעד הגאווה. אבל בואו, למי יש אומץ להתכופף להרים בקבוק בזמן המצעד".
וכשהבינה שהיא לא תוכל לנצח את המערכת הגאה, היא כמובן התחילה להגיד שהיא מטומטמת, שהיא דיסלקטית, כמעט אמרה שהיא בעצם זאת שרצחה את ארלוזורוב
ולו רק שיניחו לה לנפשה.
ובהתיחס לעצם האקט להרים את הבקבוק!! אישית לא הייתי לוקח סיכון להרימו!!!!עיתונאית גלי צה"ל הדס שטייף פרסמה ציוץ שבו ניתן לראות תמונה עם הזבל שהותירו אחריהם צועדי הגאווה
ולו רק שיניחו לה לנפשה.
למה אבי? ממה יש לך לפחד?ובהתיחס לעצם האקט להרים את הבקבוק!! אישית לא הייתי לוקח סיכון להרימו!!!!
כנראה, יש לו ניסיון מטורקיהלמה אבי? ממה יש לך לפחד?![]()
עד כמה שהבנתי לך יש נסיון עם קטיניםכנראה, יש לו ניסיון מטורקיה![]()
בוא ספר לנו, ממה הבנת את זה?עד כמה שהבנתי לך יש נסיון עם קטינים![]()
הבנתי זאת מאותו המקור שאת הבנת שיש לי ניסיון מטורקיה!!בוא ספר לנו, ממה הבנת את זה?
האם מזה שאני משיבה לילד הפלספן של הפורום?![]()
להבדלך, אני השתמשתי במילה 'כנראה' ואילו אתה היית נחרץ.הבנתי זאת מאותו המקור שאת הבנת שיש לי ניסיון מטורקיה!!
אך המקור שלי הרבה יותר אמין!!!
אם תחפשי אותי יש סיכוי רב שגם תמצאי אותי!!!!
צודקת שכחתי להגדיל את הגופן תודה שהזכרת לי כבר אני עושה זאת.להבדלך, אני השתמשתי במילה 'כנראה' ואילו אתה היית נחרץ.
האם אתה מבין את ההבדל?
נראה לי ששכחת להגדיל את הגופן, דבר המתאים לסגנון כתיבה של ילד, לכן אתה חושב שלכולם יש ניסיון עם ילדים כאשר אתה חש קירבה ממשית אליהם.
שמחה מאוד, יש לי חבר להכיר לך, אולי תלכו ביחד לאותו גן, הוא גם גולש כאן בפורום.צודקת שכחתי להגדיל את הגופן תודה שהזכרת לי כבר אני עושה זאת.
גם לי יש חבר בשבילך שגולש כאן אולי תלכו יד ביד לנקות ביוב!!שמחה מאוד, יש לי חבר להכיר לך, אולי תלכו ביחד לאותו גן, הוא גם גולש כאן בפורום.
אבי ראתי מי התחיל, ענית לה, ובזה מסתיים הנושא.גם לי יש חבר בשבילך שגולש כאן אולי תלכו יד ביד לנקות ביוב!!
מבחינתי, הנושא סגור!!אבי ראצי מי התחיל, ענית לה, ובזה מסתיים הנושא.
עוברים הלאה.
כול הודעה אחרי השעה 15.35 שתעלה לגופו של כותב, אותו כותב יחסם.
לפני שתכעס ראה שגם המתחילה קיבלה הבטחה דומה.
נוסטלגיה תרגיעי.שמחה מאוד, יש לי חבר להכיר לך, אולי תלכו ביחד לאותו גן, הוא גם גולש כאן בפורום.
אפשר את הפרטים של האפוטרופוסים עליך בכדי שאשאל את האפוטרופוסים עליו בכדי שאוכל להפגיש ביניכם שתוכלו לשחק ביחד.
כשלועגים להם, הם לא רואים את אף אחד ממ'.לא הבנתי למה תקפו אותה, היא מהצד הנכון של המפה הפוליטית.
אם הגייז יוותרו לה - אנשים יתחילו לדמיין שיש חופש ביטוי ומותר גם להםלא הבנתי למה תקפו אותה, היא מהצד הנכון של המפה הפוליטית.
לא צריכים להגיב לזה ולא צריכים לתת לזה במה.אם הגייז יוותרו לה - אנשים יתחילו לדמיין שיש חופש ביטוי ומותר גם להם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.