"בדיחות הארי פוטר !"

OhpR

New member
חחחחחח......

זה היה מצחיק!!!! אני עדיין צוחקת... זה שלא נוקבים בשמך... חח, אהבתי!!! בטח הארי הולך לתת לפרד וג'ורג' מכות רצח, אחרי הפגישה עם וולדרמורט (אם הוא יהיה חי)

m i a o o

New member
הקרב האחרון בין הארי לוולדי - בדיחה (?) ארוכה

איך יתואר הקרב האחרון בין הארי לוולדמורט? הארי ישב על כסא, וולדמורט ישכב על ספה. הארי ינסה לנתח את רגשותיו של וולדמורט כלפי נחשים ואת החסכים שלו באהבה, יהנהן בראשו אחרי כל משפט של וולדי ויגיד "אני מבין" בזמן שהוא משרבט משהו בפנקס. וולדמורט: "תראה, הנחשים בשבילי הם הכל...במיוחד נגיני, אהובתי" הארי: "אני מבין, ספר לי על נגיני." וולדמורט: "הכרתי את נגיני רק לפני שנה וזו הייתה ממש אהבה ממבט ראשון, היא הייתה מתוקה, נחשקת, סקסית, נחושנית, מצחיקה ומדהימה. התחלנו לצאת ביחד לסרטים. ראינו "נחשים על המטוס", אכלנו חרקים ביחד במסעדת "חוש-נחש הבלש" , עישנו ביחד נחשיש בנחששה, התקלפנו ביחד ואת הנשל תרמנו לאגודת הנחש חסר המלבוש. לאחר מכן התארסנו, למרות שמאד התקשיתי לשים את הטבעת על אצבעה. לאחר חצי שנה התחתנו וכל החבר'ה הוזמנו - אוכלי המוות, רוחו של סלית'רין (חבר ותיק), הברון המגואל וכמובן כל משפחת הזוחלים - הנחשים, הסלמנדרות, האיגואנות, הזיקיות, התנינים ומאלה ששכחתי אני מבקש סליחה. החתונה הייתה גדולה ומפוארת ונערכה בפארק המים נחשון, שם הנחשושה שלי, נגיני, רצתה לעשות את החתונה. לאחר מכן נסענו לירח דבש לסיני, החבאנו את כל הכסף מהמסדר הרשע שניסה לגנוב אותו וחזרנו. מאז אנחנו חיים בעושר ובאושר עד עצם היום הזה. המממ... הארי?" הארי: "אה, מה! כן! סליחה, לא שמתי לב, מה אמרת?" וולדמורט: "לא משנה." בסוף הקרב המתיש והמייגע הארי מחבק את וולדוש, שר לו שיר ערש בלחשננית וכך מנצח אותו ע"י כח האהבה.

m i a o o

New member
בדיחה קטנה

לטובת מי עזבה הרמיוני את קרום? לטובת הוגוורטס תולדות הנחשק.

LiRs Lullaby

New member
ההתנסות הראשונה לי בהמצאת בדיחות לא משו....

טרול, גמדון בית וקנטאור נכנסים לבר.......... טוב, נו, לא משנה, מי ירצה לשמוע עליהם בכלל? הם בכלל עלילת המשנה. הארי, רון והרמיוני קוראים ספר במהירות. מי יסיים ראשון? ברור שרון, הוא קורא את הספר הקצר, בפונט 30 ,עם ציור כל עמוד שני
אחחח, טוב, אין לי כח. מי בכלל יודע להמציא בדיחות? נארף, זה צריך להיות סוג של אמנות אבודה.

בדיחה נוספת !

וולדמורט הולך ברחוב עם מבט משועמם על פניו, וכל מי שניתקל בו, הוא מרים באיטיות את שרביטו ואומר באופן משועמם ביותר: "אבדה קדברה," והורג את המסכן. כך עשה לכל מי שפגש. אוכל מוות שפסע לידו, שאל אותו, סליחה אדון האופל, אבל מה אתה עושה בדיוק? וולדמורט בתשובה: "הורג את הזמן."

לא שלי

הילאי אחד הולך ברחוב, פתאום הוא שומע רחש בשיחים לידו. הוא שולף את שרביטו וצועק "מי זה שם?!" מהשיחים יוצא דובי ואומר לו: "זה אני, אבל למה אתה צועק?" לא סתם, מתוך השיחים נשמע קול: "אלבוס פרסיוול וולפריק בריאן דמבלדור" ההילאי עונה: "טוב צאו משם, כל החמישה" אם תשאלו אותי בדיחה די דפוקה, אבל פעם שעברה שפירסמו אותה הרבה אהבו....

למעלה