"בדיחות הארי פוטר !"

"בדיחות הארי פוטר !"

אני יודע שהיה אחד כזה לפני כחודש בערך, אבל לא מזיק עוד אחד. הנה כמה שהמצאתי בעצמי: וולדמורט ניגש על מראת הקסמים שלו, ושואל אותה: "ראי ראי שעל הקיר, מי הקוסם הכי שווה בעיר?" המראה בתגובה: "לוקהרט כמובן !" "כזה חתיך, בלונדיני, עיניים כחולות מדהימות, פשוט גבר הורס." וולדמורט: אוחחח שיתקי - "אבדה קדברה !" המראה נשברה לרסיסים. הארי זימן אליו את דובי, ואמר לו, דובי היקר, אני רוצה שתודיע לכל גמדוני-הבית, שיצטרפו אלי במאבק בוולדמורט, ובתמורה אני אשחרר אותם לחופשי, ולא יהיו עוד עבדים. כעבור שעתיים דובי חוזר. נו הצלחת? שאל הארי. לא, התייפח הגמדון. אתה מבין אדונילי, כשדובי אמור אמר להם את מה שאדונילי פוטר אמר לי לומר להם, כולם עזבו וערקו לוולדמורט ואוכלי המוותימים שלו. אבל למה? שאל הארי בתמיהה. כי הלורד וולדמורט, הציע להם בתמורה לעזרתם להיות עבדימים לנצח נצחים, אז הם הלכו. באותו רגע הארי התעלף. זה לא בדיחה, אבל משהו משעשע. הדמויות בהארי הם גילגול של הדרדסים, הנה הוכחה: וולדמורט = רגזני - אני שונא מוגלגים, אני שונא חצויי-דם, אני שונא את נגיני.. אופס... טעות, נגיני אבא סתם צחק.. נגיני ארצה ! לא לנשוך את אבא... אי..נחש עלוב. דמבלדור = דרדסאבא - בא להילחם ברגזני השובב. סנייפ = גרגמל - הוא גם ניראה כמוהו, שיער שחור, אף מעוקל... הארי = ברכוח. פרסי = ברמוח - דרדסאבא תמיד אומר..... אחחחח, תמיד זורקים אותי. רון - ישנוני. נוויל = זללני. פרד וג'ורג' = קונדסון - כנראה הוא התחלק בין שניהם. הרמיוני = דרדסית.

עוד כמה !

אוכלי המוות זרקו את נוויל לרגלי הלורד וולדמורט. "אתה נוויל לונגבוטום, נכון?" "כן," השיב נוויל באומץ, תוך שהוא משיר עייניו אל וולדמורט ללא פחד. "אתה הוא הגוץ השמן והלא יוצלח שסנייפ סיפר לי עליו, מה?" "אני שווה פי 12 ממך," אמר נוויל בנחישות." וולדמורט ההמום השיב: מה, גם אתה עשית הורקרוקסים? זה לא הכי מצחיק, אך בכל זאת: האגריד נכנס למשרד של דמבלדור ניגש ישירות אליו ואמר לו, דמבלדור כבודו עכשיו כשאני כבר מורה פה בהוגוורטס, אני חושב שמין הראוי שיקראו לי 'פרופסור האגריד', במקום 'האגריד'. דמבלדור קם על רגליו לאיטו, הביט בהאגריד במבט חודר, לחייו התחילו לרעוד כימעה, פיו רטט ואז... דמבלדור פרץ בצחוק אדיר, נזרק על הריצפה כשהוא משתולל בצחוק ומכה באגרופיו על הריצפה. שאלה: מה אסור לאוכל-מוות שמתלהב ממשהו, לומר ליד וולדמורט? תשובה: "מת על זה."

Daina Tenter

New member
אהבתיXDD

הכי אהבתי: "אני שווה פי 12 ממך," אמר נוויל בנחישות. וולדמורט ההמום השיב: מה, גם אתה עשית הורקרוקסים? XDDDD

sashkashurik

New member
מיסיס וויזלי

תמיד התבלבלה בין שיקוי הרגעה לבין שיקוי נגד היריון. עכשיו יש לה 7 ילדים והיא מאוד רגועה בקשר לזה.

ממש מגניב!

אהבתי מאוד את הראשונה של ההודעה הזאת...גדול

יובי14

New member
חחחחחח...

נחמדד... הכי אהבתי.. "אני שווה פי 12 ממך," אמר נוויל בנחישות." וולדמורט ההמום השיב: מה, גם אתה עשית הורקרוקסים?

Shiri from the block

Active member
חחחחחחחח אהבתי את הבדיחה על הארי ודובי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני שמח לראות שאהבתם את הבדיחות.

כולם להזכירכם, פרי דמיוני. לא העתקתי משום אתר אחר. כרגע אני מנסה לחשוב על עוד כמה, אבל אני קצת חסר השראה כרגע.

Lord VoIdemort

New member
רק כי אני אוהב את שלי.

Knock Knock Who's There? You know who You know who who? You know who who who

אנה92

New member
הינה משו שהמצאתי

הארי בא לוולדמורט בבקשה שירחם עליו. הארי: אממ.. אדון אממ.. וול.. וולדמורט:מה אמרת!? הארי: כלומר......אמ סליחה אממ אדוני הנכבד, כלומר... אדון.. הלורד.. נו לורד האופל.. אהההה.. זה שלא נוקבים בשמך.. כלומר אדון הללא שם.. כאילו אדון רידל, נוו אממ אדון טום רידל?! וולדמורט: נו באמת.. הארי: אממ לורד טום?! רידל לורד? וולדמורט: נו! אתה מוכן כבר לקרוא לי איכשהו?!?! הארי: אה! כן! זה שאין לי קקי עימו!

למעלה