בדיחה

Gefen

New member
מורן...זה היה גדול... ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

יופי שעברנו לשלב הבדיחות.. התמונות כבר יצאו לי מהאף.. גפן

fantom

New member
והנה עוד אחת ../images/Emo47.gif

שני אנשים שמתו נפגשים בגן עדן. > > "איך נפטרת?" שואל הראשון את השני. > > "קפאתי למוות" עונה השני. > > "זה איום", אומר הראשון. "איזו הרגשה זו, לקפוא למוות?" > > "זה לא נוח בהתחלה", עונה השני, "אתה רועד וכואב לך באצבעות ובבוהנות > > הרגליים, אבל זו דרך רגועה למדי למות. לאט לאט, אתה מאבד את החושים > > ונרדם כאילו > > בשינה. ומה קרה לך?" > > "היה לי התקף לב" אומר האיש הראשון. > > "אתה מבין, ידעתי שאשתי בוגדת בי, אז יום אחד באתי הביתה במפתיע. > > רצתי לחדר השינה ומצאתי אותה לבדה סורגת . רצתי בחוץ למחסן, אך אף אחד לא > > הסתתר שם. רצתי לקומה השנייה, וגם שם אף אחד לא הסתתר. רצתי מחדר לחדר, > > ואז > > היה לי התקף לב קטלני ונפטרתי בדרך לבית החולים." > > האיש השני הניע את ראשו ואומר, "כמה חבל!" > > "למה?" שואל הראשון. > > "אם רק היית מחפש במקפיא, שנינו היינו עדיין בחיים!" > > > > > > > > >

fantom

New member
ושוב ../images/Emo47.gif

שליחי הסוכנות היהודית ברוסיה שאלו יהודי אחד, למה הוא לא עולה לארץ. היהודי בתשובה טיפוסית: "בשביל מה? גם כאן רע לי". )

fantom

New member
בדיחה נוספת ../images/Emo47.gif

רומניה עומדת עם בעלה ואמה בתור בסופר. פתאום אומרת לה האם: "תגידי לבעלך שה´חנות´ שלו פתוחה ורואים לו קצת". עונה לה הבת: "אמא... זה לא קצת... זה הכל"....
)

fantom

New member
הפצצת בדיחות

ישראלי אחד מגיע לבית זונות בברלין , "ומתחבר" לאחת העובדות. בתום הפעילות שואל הבחור כמה עולה, אומרת לו הבחורה "50 מארק" מוציא הישראלי 100 מארק ונותן לבחורה. למחרת הישראלי מגיע שוב והשניים חוברים למספר נוסף , בסוף המספר שואל הישראלי "כמה עולה?" הזונה מתחכמת ועונה "100 מארק" מוציא הישראלי 250 מארק נותן לבחורה והולך...... למחרת שוב מגיע הישראלי בשלישית ושוב שואל בסוף כמה התענוג ? הזונה עונה "300 מארק? " אז הישראלי מוציא 650 מארק ונותן לזונה, הזונה מתלהבת ואומרת" איזה בן אדם אתה , מי אתה? , מאיפה באת?,אני רוצה שנכיר" עונה הבחור "אני מהקריות" עונה הזונה "איזה קטע ,גם אני ,נעים מאד גלית מהקריות". אז עונה הישראלי "אני יודע,אימא שלך ביקשה מימני להעביר לך 1,000 מארק"........................

fantom

New member
הפצצת בדיחות ../images/Emo47.gif

ישראלי אחד מגיע לבית זונות בברלין , "ומתחבר" לאחת העובדות. בתום הפעילות שואל הבחור כמה עולה, אומרת לו הבחורה "50 מארק" מוציא הישראלי 100 מארק ונותן לבחורה. למחרת הישראלי מגיע שוב והשניים חוברים למספר נוסף , בסוף המספר שואל הישראלי "כמה עולה?" הזונה מתחכמת ועונה "100 מארק" מוציא הישראלי 250 מארק נותן לבחורה והולך...... למחרת שוב מגיע הישראלי בשלישית ושוב שואל בסוף כמה התענוג ? הזונה עונה "300 מארק? " אז הישראלי מוציא 650 מארק ונותן לזונה, הזונה מתלהבת ואומרת" איזה בן אדם אתה , מי אתה? , מאיפה באת?,אני רוצה שנכיר" עונה הבחור "אני מהקריות" עונה הזונה "איזה קטע ,גם אני, נעים מאד גלית מהקריות". אז עונה הישראלי "אני יודע,אימא שלך ביקשה מימני להעביר לך 1,000 מארק"........................

TheLostSoul

New member
בדיחונת ../images/Emo132.gif

היה אדם זקם וכחם, אדם אשר בכל חייו עשה רק טוב ומעולם לא ביקש תמורה. יום אחד, כאשר הגיע האיש לגיל 90 הלך לים והחל מדבר עם אלוהיו: אלוהים, כל חיי עשיתי טוב, רק עזרה נתתי ומעולם לא לאיתי בזה צורך לקבל תמורה, היום, כאשר אני בן 90 ובא בימיי אני רוצה לדעת שאכן ראיתי את כל אשר עשיתי וכי אזכה להגיע לגן העדן בבוא הזמן. פנה אליו אלוהים ואמר: איש יקר, ראיתי ורשמתי כל מעשה וכל דבר אשר פעלת בו בכל ימי חייך, כעט בקש את בקשתך ואמלא אותה. אמר האיש: תמיד רציתי לבקר בניו-יורק, לראות את הגן הגדול ולהינות מאווירת העיר הגדולה, אך בכל פעם שרציתי לא יכולתי להרשות לעצמי כי את כל כספי תרמתי לצדקה, על אוניה אינני יכול לעלות כי אני מפחד מהמים. בקשתי אליך היא שתבנה לי גשר מכאן ועד ניו-יורק שעליו אוכל לנסוע ברכבי הפרטיו וכך אזכה לראות את ניו-יורק. חשב אלוהים ואמר: תראה, זה הרבה עבודה, מדובר על שנים של הכנות ושל בניה ועשיה ועד שכל זה יגמר כבר לא תוכל להינות מזה כי לא תהיה בין החיים עד אז, בקש משהו אחר, כל דבר... חשב האיש ופנה אל אלוהים: אלוהים, תמיד רציתי לדעת איך פועל מוחה של אישה, מדוע כשהיא בוכה היא למעשה שמחה ולמדוע כשהיא צוחקת היא כועסת, למה כשהיא אומרת לא זה בעצם כן וכן זה לא, כל זה נשגב מבינתי ומאוד מעניין אותי להבין את זה. שוב חשב אלוהים, חשב וחשב ולבסוף פנה אל האיש ואמר: טוב, כמה נתיבים אתה רוצה על הגשר? דאק, קשיש עם חשיש קונה פילים אדומים.

חווהלה

New member
אוקי עכשיו תורי

כידוע לכולנו המדע מתפתח בקצב הסמבה. אבל עוד לא הגיעו למצב בו גבר יוכל ללדת ילדים. למרות כל הנסיונות שנעשו עד היום לא הצליחו עדיין להביא את הגבר לסיים את תקופת ההריון וללדת ילד בריא רק לאחרונה הפיל גבר תאומים בחודש תשיעי.. וזה לא ארנולד שוורצוונגר.. מישהו זוכר את שמו?

Gefen

New member
והנה אחת משלי..אמנם לא

קשורה לכלום אבל יאללה...שיהיה... גבר מושלם ואישה מושלמת נפגשו. אחרי תקופת חיזור מושלמת היתה להם חתונה מושלמת והם חיו ביחד, כמובן, חיים מושלמים. בערב קריסטמס חורפי אחד נסע הזוג המושלם במכונית המושלמת שלהם בכביש מפותל, כשלפתע הבחינו באדם ליד הכביש. מכיוון שהיו אנשים מושלמים הם עצרו מיד לראות מי זה. עמד שם סנטה קלאוס עם ארגז מלא בצעצועים לילדים, והם העלו אותו לרכב שלהם ונסעו משם. אבל הדרך נעשתה יותר ויותר גרועה ולפתע קרתה תאונה... שניים מהם מתו, רק אחד שרד. מי זה ששרד? האישה המושלמת למה? כי סנטה קלאוס וגבר מושלם יש רק באגדות נשים: כאן נגמרת הבדיחה, גברים: המשיכו לקרוא: אז, אם אין גברים מושלמים ואין סנטה קלאוסים, האישה המושלמת חייבת היתה להיות הנהגת.... אלוהים...כמה שזה שוביניסטי...
אבל אם תחשבו על זה...אלוהים בעצמו שוביניסטי, אז זה מייק סנס, לא? גפן

Yaniv-DC

New member
שני דברים

דבר ראשון הבדיחה לא מסתיימת ככה. כידוע, גפן כתבה - נשים הפסיקו לקרוא, גברים ... ואז את מה שקשור לגברים. אחרי החלק הזה, מגיע החלק הבא: נשים - סביר להניח שהפסקתם לקרוא, מה שמוכיח שאתן לא מסוגלות לעמוד בפיתויים ולא ניתן לסמוך עליכן. או משהו בסגנון... אני אחפש את המקור ואביא את הקישור. דבר שני - נשמה אבודה - זה זמן רב שאתה מרעיד את השלווה והאחווה כאן בפורום, ואף התכתבנו על כך באי מייל באופן אישי. כפורום לא פוליטי ושאינו פונה לאוכלוסיה מיוחדת כזו או אחרת אלא לאלה שבחו"ל, חבריהם שבארץ וסתם כאלו שמתעניינים בנושא, אתה ממשיך לדבר בשפה שאינה מכבדת לא את חברי הפורום ולא אותך. זו בערך הפעם השלישית אם לא יותר שאני נאלץ למחוק הודעה שכזאת ממך, וזאת גם הפעם האחרונה שאני עושה את זה. ועם טוקיו ומקסימוווווש ועינבלי הסליחה, הודעותיכם נמחקו אוטומטית כיוון שהיו כתגובה להודעה של הנשמה האבודה. יניב.

Tokyo

New member
תודה יניב

מה שלומך ? אתה נראה נמרץ היום. מקווה שלא יפריעו לשלוותינו הנהדרת יותר. דרך אגב, קראתי את המאמרים שלך בפורם אירוויזיון (אל תשאל איך הגעתי לשם) קבל

Yaniv-DC

New member
איזה נמרץ ואיזה נעליים

הפצעים בלשון החמירו, הבוקר קצת השתפר, אבל אני מלמד היום וצריך לדבר וזה יהייה רעעעעע... חוצמזה, רגוע משהו היום בעבודה אז יש לי קצת זמן לקשקש פה... תודה על קריאת המאמרים, עד סופ"ש יצורפו שני מאמרים חדשים על הסבנטיז, וגם ה-80 וה-90 בשלבי עריכה מתקדמים (צריך לראות איך הופכים 8 עמודים של פונט 10 על כל עשור למאמר ממצה...) אח"כ יהיו עוד פרוייקטים... שווה לקפוץ לביקור מדי פעם! לא שואל איך הגעת לשם, העיקר שהגעת

inbale

New member
רגעעעעעעעעע

כתבתי הודעה כזאת יפה ל
והיא נמחקה???? אוייייייייי

Yaniv-DC

New member
מחיקת הודעות

מחיקת הודעה טומנת בחובה את מחיקת כל ההודעות המשורשרות לה. זה המינוס בזה, אבל, הפלוס הוא שלא צריך לראות הודעות לא יפות על גפן וטוקיו. מי שפוגע בגפן יש לו עסק עם "מועדון חטיפי הזיתים", מועדון ההולך וגדל! מי שפוגע בטוקיו מסתבך עם מרמלד, די ג´יי ואיתי, ולא כדאי! מוזמנת לכתוב הודעה יפה נוספת לפנטום

למעלה