בדיחה מספרה

בדיחה לשלומי אפללו

שאלה: למה אלוהים המציא את הבלונדיניות? תשובה: כי כבשים לא יכולות להביא בירה מהמקרר (ואם אתה מבין למה אני מתכוונת) חחחחחחחחחח

עוד אחת

שני שוטרים עומדים במשמרת ומשתעממים. פתאום עוברת פרארי ובה יושבת בלונדינית. אחד השוטרים אומר לחברו: "בוא נשגע אותה..." הוא עוצר את הבלונדינית ומבקש רשיון. שואלת הבלונדינית מה זה רשיון. השוטר מבקש ביטוח. שואלת הבלונדינית מה זה ביטוח. פותח השוטר את רוכסן המכנסיים. אומרת הבלונדינית: "אוף... עוד פעם בדיקת אלכוהול."

חחחחחחחחחחחח אהבתי בדיחה

איזה אחד נוסע בכביש הערבה ב-12 בלילה. פתאום קופץ לו לכביש גמד צהוב ומסמן לו עם הידיים עצור בצד. הבחור עוצר ומתחיל לצעוק על הגמד: "מה אתה עושה? היית יכול להידרס!" אז הגמד עונה לו: "אני גמד קטן צהוב ומניאק ועד שלא תיתן לי בננה אני לא אתן לך לעבור" הבחור מוסר לגמד בננה וממשיך בדרכו. לאחר כמה דקות קופץ לו לכביש גמד אדום בין הגלגלים ומסמן לו לעצור בצד. הבחור עוצר בחריקת גלגלים וצועק על הגמד : "מה אתה עושה? למה אתה קופץ לי לגלגלים???" אז הגמד עונה לו: "אני גמד קטן אדום ומניאק ועד שלא תיתן לי תות אני לא אתן לך לעבור" הבחור העייף שרוצה רק להגיע הביתה נותן לו תות שדה וממשיך בדרכו הארוכה. לקראת סוף הנסיעה קופץ לפני הרכב גמד כחול ומסמן לבחור לעצור בצד. הבחור עוצר, פותח חלון ומתחיל לצעוק" מספיק, כבר נמאסתם עליי! תן לי לנחש, אתה גמד קטן כחול ומניאק ומה אתה רוצה?" הגמד אומר לו: "רשיונות בקשה".

elad4587

New member
בדיחה אדירה

אני מכיר אותה היא בדיחה ממש קורעת חחחחחחחחחחחחחחחח

נטי

New member
הי! ../images/Emo46.gif

זאת בדיחה גאונית ואתה יודע את זה :\

נטי

New member
היי! ../images/Emo46.gif

זאת בדיחה גאונית ואתה יודע את זה :\