בדיחה מספרה

GAme OvRr

New member
בדיחה מספרה

איש אחד נכנס למספרה ברח' דיזנגוף ושואל את רמי הספר: "מתי תוכל לספר אותי?" רמי הספר מסתכל סביב, רואה שיש עוד הרבה לקוחות בתור ועונה : "בעוד שעתיים." "טוב", עונה האיש ויוצא החוצה. למחרת שוב נכנס האיש למספרה ושואל את רמי הספר : "מתי תוכל לספר אותי?" רמי הספר בודק את השטח ועונה: "בעוד שעה וחצי ." האיש שוב יוצא אך לא חוזר. כך היה כל יום במשך חודש. יום אחד אומר רמי הספר לחבר שלו: "האיש הזה נורא מוזר. כל יום הוא מגיע, שואל מתי אני פנוי ואחרי שהוא שומע את התשובה , הוא לא חוזר. אתה מוכן לעקוב אחריו? " אחרי שעה חוזר החבר, כולו מתפקע מצחוק. שואל רמי הספר: "נו, לאן הוא הלך?" עונה החבר: "לאשתך."

pikit

New member
יאללה שרשור בדיחות :)) - שרשרו P:

החליטו בוועדה בינלאומית איזה שירותי ביטחון הם הטובים ביותר בעולם, הזמינו את הקה גה בה, הזמינו את ה FBI והזמינו את השב"כ. הביאו אותם לאיזה יער, בצרפת, שחררו חתול שחור. אמרו לקה גה בה למצוא את החתול - אחרי שעתיים, מצאו את החתול. שחררו שוב את החתול אמרו לFBI למצוא את החתול - יום שלם, מצאו את החתול. שחררו שוב את החתול, אמרו לשב"כ שלנו, למצוא את החתול. אחרי שעתיים חזרו עם פיל. אמרו השב"כ "זה החתול, הוא גם הודה בזה!"

אהבתי תבדיחה---יש לך את זה פיקיתה

פיקיתה יואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא-----אה חדששששששששששששש-------מתוקה את אוחח עליך איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן--------------אני מת עליך מותקקקקקקק..אני מת עליך...ילדה...יפה של העולם

נטי

New member
אחת שלי :)

פיל וגמל נפגשים ביער, הפיל שואל את הגמל: "למה יש לך ציצים על הגב?" הגמל מתעצבן ואומר לפיל: "תגיד לי, אני בא אליך ושואל אותך למה יש לך זין באמצע הפרצוף?!"

syrus

New member
אולי שרשור בדיחות

גם מצחיקות וגם חדשות? :-\

חידה 2

פקיד בנק משועמם, לקח 10 מעטפות בלבד ולתוכם הכניס 1,000 שקל בלבד. בכל מעטפה הכניס סכום מסויים ורשם על כל מעטפה את כמות הכסף שיש בה. ואמר בליבו " הלקוח הראשון שיבקש ממני סכום כל שהוא מ-שקל אחד ועד 1,000 אתן לו מעטפה אחת או יותר (עד עשר) כך שיקבל את מבוקשו " . והחידה : כיצד חילק את הכסף ב-10 המעטפות ??????

מי מביא לי 1000 ש" ב- 10 מעטפות? יואאאאאאאאאא

אמנדה אוחחחחחחחחחחחחחחחח..אמנדה בבקשה אני לא בבית אל תפריעי לי עכשו .יש לי יותר יפה ממך...אמנדה בבקשה..תארזי את הדברים שלך ותסתלקי.......יש לי את רונעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

בדיחה P:

חייל ודוס עומדים בטרמפיאדה בשעת לילה מאוחרת, התקופה הייתה תקופת חורף והקור בחוץ היה עז, גשם חזק התחיל וגם רוחות, לפתע הגיחה מכונית משום מקום ועצרה להם המסכנים, נהג המכונית, הסכים להעלות רק את החייל, הדוס הרטוב ניגש לאדן חלון אותה המכונית, ואמר לנהג : אבל למה אתה לוקח רק אותו ומשאיר אותי פה לבד בלילה ? עונה לו נהג המכונית : כי הוא משרת אותי ומשרת את המדינה שלי ! אז הדוס הסתכל עליו ואומר : נו, אבל אני משרת את השם ! אז הנהג אמר לו : אז שהשם ייקח אותך !

בדיחה 2 P:

בחור צעיר בשם דורון מגיע למבחנים לקבוצת כדורגל, בינתיים שאחרים נבחנים שואל אותו המאמן מה הוא יודע לעשות, דורון אומר לו : אני יודע לרוץ לכיוון השער של היריב. המאמן אומר לו : נו אבל מה זה עוזר לי ? מה עוד אתה יודע לעשות ? ודורון במבטא הומואי כזה עונה לו : אני עובר את כל שחקני ההתקפה ואמצע המגרש של היריב, המאמן מתחיל לגלות עניין ושואל אותו : נו ואז מה אתה עושה ? אז דורון עונה עדיין במבטא הומואי, אני עובר את כל ההגנה של היריב עובר את השוער עומד מול שער ריק, המאמן כבר כולו לחוץ אומר לו : נו !! ומה אז אתה עושה ? דורון משיב לו : אני בועט מעל השער ! המאמן שואל אותו : למה לעזאזל אתה בועט מעל השער ? אז דורון עונה : כי אני אוהב לשמוע שהקהל צועק לי דורון ההומו !

elad4587

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול

יופי של בדיחות רונע במיוחד של הכדורגל

למעלה