בדיחה למסטולים.....

בדיחה למסטולים.....

אריה אחד יושב על גדת הנהר ומעשן ג'וינט. פתאום יוצאת לוטרה מן המים. שואלת הלוטרה את האריה: "אריה, אריה, תגיד לי, מה אתה עושה?" עונה לה האריה: "אחותי.....מעשן ג'וינט משהו פצצות לגבות" הלוטרה: "מה זה ג'וינט?" האריה: "אחותי, תעשני את זה, זה יעשה לך טוב בראש, משהו פצצות לגבות" הלוטרה: "איך מעשנים את זה?" האריה: "קחי שכטה בריאה לריאות, תחזיקי את זה בריאות, תיכנסי למים ותצללי עד לגדה השנייה של הנהר. כשתצאי מהמים בצד השני, תנשפי החוצה. את תראי שתרגישי משהו משהו" שואפת הלוטרה שכטה בריאה לריאות, צוללת, צוללת, יוצאת בגדה השניה ואז נושפת, בדיוק כמו שאמר לה האריה. פתאום מופיע ההיפופוטם ושואל: "לוטרה, מה קורה איתך, הכל בסדר?" הלוטרה: "אחי.....הכל פאנן, פצצות לגבות" ההיפופוטם: "מה את כזאת מבסוטה?" הלוטרה: "אחי היפו, האריה יושב בצד השני של הנהר ומעשן ג'וינט. הוא נתן לי שכטה ומאז אני מבסוטה אש......" ההיפופוטם המסוקרן צולל לכיוון האריה, צולל, צולל, צולל, מגיע לצד השני של הנהר ויוצא מהמים. רואה אותו האריה ומתחיל לצעוק: "לוטרה, לוטרה, תינשפי, תינשפי יא סתומה"
 

ליב Liv

New member
גם לי יש בדיחות של סטלנים!

דג אחד שט לו בסבבה ליד חופי ג'מייקה. יום שמש יפה והוא מחליט לצאת מהים ולהשתזף בשמש. יוצא לו הדג מהמים, שם קרם שיזוף, נשכב, ומדליק ג'וינט ע-נ-ק כנהוג בג'מייקה... פתאום מגיע האריה, והדג צועק לו "אחי!!! מה המצב אח שלי.. בוא שב איתי, נעשן ביחד אחי... יהיה סבבה!" האריה, שאמנם לא רגיל שמדברים אליו ככה, מתיישב ומעשן כמה שחטות,מתמסטל.. פתאום מסתובב לדג ושואל אותו "תגיד לי... אתה בכלל יודע מי אני!?", אז הדג עונה לו "וואלה, אין לי מושג מי אתה אח שלי... מי אתה?!" אז האריה אומר לו "מזתומרת.. אני מלך החיות!!!!!!" אז הדג אומר לו... "אהה.... אחלה גראס, אה?!?!?"
 

ליב Liv

New member
ועוד בדיחה סטלנית..

השפן הולך ביער פתאום הוא רואה את הג'ירפה מגלגלת להנאתה ג'וינט השפן אומר לה: מה את עושה? עזבי אותך ג'וינטים בואי לרוץ איתי ביער ! הג'ירפה חושבת ואחרי כמה דקות מסכימה . ביחד הם רצים עד שפתאום הם רואים את הפיל מכין לעצמו שורות . השפן אומר לו: עזוב אותך משורות עכשיו, בו לרוץ איתנו. הפיל מסכים וביחד רצים שלושתם עד שהם פוגשים את האריה האריה בדיוק באמצע חימום כף עם חומר משובח אומר לו השפן: בחייך אריה מה הקטע שלך עכשיו עזוב אותך מהזרקות בו לרוץ איתנו ! השפן עוד לו גמר לדבר מביא לו האריה כאפה שמעיפה אותו קילומטר . אומר לו הפיל: אריה מה אתה עושה ? ענה לו האריה: כל פעם שהשפן לוקח ספידים אני צריך לרוץ איתו?!?!?!?!
 

ליב Liv

New member
ועוד בדיחה..

שלושה מכורים נפגשים בכלא. אחד מכור לטריפים, אחד חזק בכדורים ואחד בעניין של גראס. אומר המכור לטריפים: יש לי רעיון איך לברוח מפה. הלילה בחצות נהפוך כולנו לענן ורוד קטן נצא דרך הסורגים החוצה ונברח מפה. אומר המכור לכדורים: יש לי רעיון יותר טוב, נרוץ בטיל לכיוון הסורגים, נשבור אותם, נמשיך לרוץ לחומות, נשבור גם אותן ונרוץ רחוק מכאן. מסתכל עלייהם זה שמעשן גראס ואומר: יש לי רעיון מצויין, בואו נעשה את זה מחר.
 

ליב Liv

New member
ועוד..

איזה אחד עולה לשמיים. אומר לו המלאך שאחראי על המיון: "אתה כל החיים היית מסומם, אני שולח אותך לגהנום" מגיע הבחור לגהנום כולו בפארניות, מה זה מפוחד, נכנס פנימה ומגלה שדות אינסופיים של גראס. ישר הוא נהייה מאושר מה זה מבסוט עד לב השמיים. תופס איזה עובר אורח אומר, לו: זה גהנום לא? מה זה כל הגראס הזה ? איפה כל האש ולהבות שתמיד מדברים עליהן? עונה לו האיש: אז זהו, שאין אש.
 

ליב Liv

New member
ואחרונה..

איזה ענק אחד מגיע לאי ומתחיל להשתולל , מאיים לאכול את כולם ולהרוס את האי, אז מגיע איזה אחד מציע לו טריפ הענק לוקח את הטריפ וכולו בסבבה רואה סרטים בלאגנים חבל על הזמן כולו בסרטים איך שהוא יוצא מהטריפ הוא תופס את הבן -אדם ואוכל אותו שואלים אותו תגיד מה קרה? לא היה טוב? אז הוא עונה היה בן זונה אבל הדאון קיבינימאט אז מגיע בן אדם אחר מציע לו קצת הרואין וואלה הענק נכנס למשהו מטורף שלושה ימים הוא לא נרגע ואז פתאום הוא תופס את הבחור ואוכל אותו באים שואלים אותו: מה קרה?, דווקא נהנית לא ? אז הוא אומר כן אבל הקריז של אחרי, הרג אותי . מגיע אחד אחר מציע לענק ג'וינט ענקי . יושבים ביחד מעשנים כל הלילה בסבבה. רק צחוקים. למחרת בבוקר הענק תופס את הבחור ואוכל אותו כולם המומים, בואנה מה קרה מר ענק אז הענק אומר: מאנציס!!!
 

Mוניk

New member
ליב Liv ../images/Emo6.gif

חחחח יווווווווו הרגת אותי זה גדוללל אופפפפ עכשיו קראתי הכל עאהההההההההההההה אני צוחקת בקול רק שג'קוב לא יקום לי עכשיו פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
 

Mוניk

New member
חחח חופי מתאים לי

אני מסטולית היום בזזזזזזזזזזזזזהייתי פו
 

Crossface

New member
היום??????????

מתי כן? טחחחחחחחחחחחחח
 

Crossface

New member
אמרת שגם אני

אם הבנתי את השפה שלך נכון ואני מסכים איתך
 
למעלה