בדיוק כשהתאהבנו..

BaBy BoY14

New member
בדיוק כשהתאהבנו..

בדיוק כשהתאהבנו החלטת ללכת בחוץ הכל רטוב אבל אצלי בלב שלכת יש רגעים בחיים שאתה רוצה שהכל יעצר העולם יקפא השעון של אלוהים יעצר..ורק אתה..אתה והיא תישארו יחד.. מחובקים זה בזרועות זו..לנצח! אבל אלוהים למעלה רוצה לפתות אותך..לגרור אותך להמשיך.. לסחוב אותך להתאהב מרגע לרגע.. להתאהב בה רק מלשמוע את שמה.. להתאהב בה רק מלראות את עיניה מביטות בך במבט אוהב.. להתאהב בקולה..קול רך כקול מלאכים שבוכים.. ולבכות..להישבר יחד איתה ולהבין שליבה הוא ליבך וליבך הוא ליבה.. החיים הם סרט...אלוהים הוא במאי רק מה שהסרט שלך הוא לא סרט שמועמד לפרס אוסקר הוא סרט כושל..סרט שלא מצליח לגרום לאף אחד להבין למה אתה אוהב אותה?? כמה אתה אוהב אותה?? היא החיים שלך ואין לך חיים יותר.. תנסה כמה שרק תרצה לעולם לא תצליח להחזיר אותה אליך.. שמעת אלף ואחת דברים עלייך,על האישיות שלך,על האופי שלך.. אבל אתה לבד..רק לפני רגע הייתה כאן..דאגה כשחשת ברע.. וליטפה..ליטפה את פנייך ברכות..רכות בלתי מובנת.. עכשיו אין יותר דמעות כי היא הלכה..אבל היא תשוב ככה היא הבטיחה.. הבטיחה שתשוב עד יומה האחרון.. מלאכים חייבים לקיים הבטחותם..אחרת..המלאך הגדול יקח להם את הכנפיים.. ואז הם לא יכולו לעוף להם ברחבי גן עדן... מלאכים יש רק בגן עדן אמרו לי פעם.. אז אם זה ככה..אז החיים שלי היו גן עדן!

sh53

New member
כשאתה כותב ככה, כל כך כואב לי ../images/Emo7.gif

יודעת שאתה רוצה להיות רק מאוהב, ומה חטאת ומה פשעת שמגיע ללבך לדאוב כך? שולחת לך מכאן, היישר ממקלדתי,
כדי שיעזור לך להעביר עוד יום, עוד יום של לב כואב ודואב, בתקווה שכמה שיותר מהר תהיה מאוהב והמצב ישתנה מקצה לקצה. יודעת שזה לא עכשיו מה שמעניין אותך, יודעת שבכלל לא איכפת לך מזה עכשיו, וכל מה שמעניין אותך זה רק אהבה - שתגיע כבר אליך, אבל אולי, אולי יעלה חיוך על פניך, ולו הקטן ביותר, רציתי לומר לך שהערכתי מה שכתבת כאן, אהבתי מאוד, למרות שהנושא כאוב ובא מהלב, העליתי את מה שכתבת לפינת המאמרים.

BaBy BoY14

New member
אני שמח שאתם אוהבים את מה שאני כותב

וכן באמת..אפילו לי קשה לקרוא את הדברים האלו שאני כותב.. זה נשמע כאילו כל לילה עובר עליי בבכי והיא מתרוצצת לי במחשבות.. אולי החלק של המחשבות נכון אבל כבר המון זמן שלא בכיתי.. ואני חושב שמאז שהילדה שהכי אהבתי בעולם ניפרדה ממני הפכתי בן אדם אחר..הפכתי חזק יותר! אני כבר לא בוכה הרבה..(אולי בסרט ממש ממש עצוב..) גם שאני חושב עליה על אותה חברה שזרקה אותי אני לא בוכה.. זה ישמע נדוש או משהו בסגנון אבל אותה ידידה שיש לי (הייתה לי..) היא זו שגרמה לי להיות חזק יותר..להאמין בעצמי.. היום הוא המחר שאתמול כל כך פחדנו ממנו.. איך אמרו שחקני המכביה : שנגיע לגשר..נחצה אותו!

sh53

New member
אולי אנו מגיבים כמו שאנו מגיבים

כי תמיד זה מעלה בנו זכרונות, תמיד זה נוגע אלינו, תמיד אנו מוצאים משהו במה שאתה כותב שהיינו במקום הזה, משהו שמזכיר לנו משהו ספציפי, משהו שאנו מזדהים איתו - תמיד יש שם שורה אחת או שתיים (ואולי יותר) שמעלה בנו זכרונות ומציפה אותנו ואז אנו מזדהים עם מה שאתה כותב.

למעלה