בדיוק כמוך

noamoss

New member
בדיוק כמוך

אדם מוזר הוא האוייב שלך, בדיוק כמוך פתאום גם הוא רוצה להיות כמוך בדיוק פתאום הוא קם ומתייצב מולך, מתעקש לחיות אתה יודע שהבנאדם, בדיוק כמוך, לא ממהר להתאבד, כמוך בדיוק וזה לא פלא שגם הוא נלחם וגם הוא בוכה זהו האוייב שלך, בדיוק כמוך, בדיוק. אולי גם הוא מכור למשהו, בדיוק כמוך ולא יכול להיגמל, כמוך בדיוק פוחד שישאר מתישהו רק עם ההרגל. זהו האוייב שלך, בדיוק כמוך, בדיוק. בסך הכל גם הוא בשר ודם, בדיוק כמוך לא מאמין לאף אחד, כמוך בדיוק והוא יכול להיות אוהב, אם תושיט לו יד. אדם מוזר הוא האוייב שלך וגם הוא לבד. זהו האוייב שלך, בדיוק כמוך, בדיוק. -------------------------------------------------------------------- בימים אלה אנו תולים בתחנות אוטובוס את מילות השיר (כל הזכויות על המלים והלחן שמורות לשלום חנוך). אם אתם מזדהים איתו העתיקו אותו, הדפיסו ותלו במקומות בהם אתם עוברים. עוד מעשה קטן כדי להראות ניצוצות של שפיות. לכל הספקנים, אנחנו חבר´ה עצמאיים, ללא גוף פוליטי, חלקנו חיילים. בהצלחה.

nightbird

New member
אני מציע שתתלו את זה בניו-יורק

ובהזדמנות הראשונה תתלו גם את עצמכם. נמאס כבר ממרחפים כמוכם, שלא נותנים לעובדות לבלבל אותם. עוד יש להם זמן לשיר עכשיו.

nightbird

New member
ובעיקר תבליטו את שורת המחץ -

"הוא יכול להיות אוהב, אם רק תושיט לו יד".

MARKU

New member
כמה זמן עוד ניצתרך לסבול אותכם ?

ואם תושיט לו יד, רוב הסיכויים שכבר לא תקבלה בחזרה. אז תתעורר ותןשית לו רימון (בלי ניצרה).

nightbird

New member
זה בדיוק מה שכבר קרה

אבל יש אנשים שעוד תקועים בשק השינה בצמח. שמישהו כבר יגיד להם שהקונצרט נגמר.

אני מה זה אוהב את השירים של שלום

חנוך, אבל יש לי בשבילך אחלה רעיון: תרגם את השיר הזה לאנגלית ולך תתלה אותו בניו-יורק ליד איפה שעמדו פעם מיגדלי התאומים - נראה כמה זמן תישאר שם בחיים...... אחרי זה תוכל לדבר איתנו על "ניצוצות של שפיות"...... תרשה לי להטיל ספק גדול (משורש "כל הספקנים"....) על מידת שפיותה של מדינתנו הפסיכית, שהשכילה להוציא מתוכה "ניצוץ" עשש שכמוך......

nightbird

New member
גם בן-לאדן הוא רק בשר ודם

וגם היטלר, סדאם חוסיין, צ´רלס מנסון, אל קפונה ויחיא עייאש. אני מציע שאתה ושלום תכתבו שיר, על כך שכל הנ"ל הם בדיוק כמונו וצריך היה רק להושיט להם יד אוהבת. הייתי אומר לך שתתעורר, אבל עדיף לתקוע לך מוצץ בפה ושתמשיך לישון. לפחות ככה לא תדבר מתוך שינה.

אבו-דני

New member
שלום חנוך בדיוק כמו האוייב שלו, לכן

-- מחר שלום חנוך עם חגורת הנפץ על גופו..יתאבד כל תשואות ההמון

בלר

New member
תכתוב שיר לשלום../images/Emo59.gif

אולי תכתוב אתה שיר לשלום חנוך עם שורות מחץ ואל תשכח להתקשר לג´נין שיעזרו לך קצת עם רעיונות וחרוזים שיצא שיר עלא כיפק למצעדי מתאבדים ברמאללה. ישראל תמיד ניצחה במלחמות עם שירי שלום ולא שירי מתאבדים-ולפלשתינאים אין שיר שלום אחד ולמרות הכל הם במחנות הפליטים.

למעלה