בדידות...

Mastul4u

New member
אז יש לך עוד למה לשאוף.....

ולא התכוונתי לשאוף ... תרתי

גם אני חשתי כך, ואז גם החלה

ההתפורות להתחזק. "היה רע לתפארת". והבדידות היא זו שקירבה אותנו לראשונה. כמה פנים לה לבדידות. וכשהתפרקה הזוגייה, תחושת הבדידות הייתה מוכרת, אמרתי לה שלום, אמרתי לה לכי, צעקתי עליה, אהבתי אותה, בכיתי עימה, אהבתי את עצמי. היום אנחנו חיות בסימביוזה.

tal061971

New member
בדידות.

זה לא שאין בשביל מה, זו רק התחושה הזו שאין , פשוט אין חשק לכלום. זה הרעב הזה למשהו, משהו לא מוגדר או שבעצם מוגדר מאוד. זה הפחד להגות בכלל מה, מי ואיך. זה המחשבות הנוראיות האלה שזהו, כבר אין כוח יותר להניע... זה התחושה הדוקרת והמעיקה הזו בכול פעם שחושבת שצריכה להתחיל מחדש. זה הגעגוע למוכר לבטוח, לחיבוק מרגיע, לתחושה שזה שם וששום דבר לא יכול לקחת את זה ממך... למילים שכיף לשמוע,לביטחון, למשהו.... זו הכמיהה לגוף אל גוף, עיניים מדברות,שתיקה!!!! ויחד עם זאת תמיד לזכור שבעצם. "חופשי זה, חופשי זה לגמריי לבד"

בדידות באה ממקום של אין.....

או שמתחברים לנשמה,ומכאן באה צמיחה רוחנית שמובילה לחיים מלאים באהבה,ביטחון,ושלמות. או לחילופין בוחרים בבדידות מוחלטת שמשפיעה על כל מהות החיים. כשהחיבור לצרכי הנשמה מתחיל לתת את אותותיו מתחיל תהליך של רצון לתת ולקבל.ומכאן נעלמת הבדידות וקיים רצון עז ליצור מסגרת חיובית ומפרה. אם זו זוגיות.או השתיכות חברתית כל שהיא. בדידות היא בחירה מרצון,"הכל נתון והרשות קיימת" מחשבה,מעשה,וקיום אמיתי תלוי בנו. כל שנותר זה לאחל לכולנו חיים מלאי פריון וברכה

ע פ ר ל ה

New member
בדידות במובן החיובי

מצבו הטבעי של האדם הוא הבדידות ולא במובנה הרע של המילה אלא במובנה החיובי ביותר.כל המילים והביטויים הנרדפים לבדידות מרצון או בלית ברירה(הסתגרות,היבדלות,הינתקות,ערירות,פרישה)מעוררים אסוציאציות שליליות.בדידותו של אדם מעוררת רחמים וחמלה והסתגרותו מרצון מעוררת תמיהה.לא לבדידות כזו אני מתכוון כאשר אני מדבר על מובנה החיובי של המילה.אני מדבר על מצב אידאלי של אי תלות.אדם צריך להיות מסוגל לחיות עם עצמו חיים אינטנסיביים ומלאי עניין,מבלי להזדקק לאחרים ומבלי להרגיש בחסרונם.כאשר אדם מגיע למצב כזה של עצמאות ואי תלות נפשית(מצב,נאמר,"בדידות מזהרת")כל מפגש עם אנשים שאותם הוא אוהב אינו מהווה בריחה מעצמו לזרועותיו של ידיד ואינו משמש מפלט מבדידותו כי אם הזדמנות להעשרת קיומו וחייו.חבריו של אדם כזה אינם משמשים לו כפקק לסתימת חורים,טלאי לקרע בחייו ופאה נוכרית לקרחתו.חבריו של אדם ריבוני הם נוצה נאה במגבעתו,פרח בדש מעילו,אבן חן בטבעתו ואות הצטיינות על חזהו. מדברי מיודענו-בן אמו ץ

שיר34

New member
תחושת בדידות

אולי כשמתנסים בה ויורדים לעומקה ניתן להבין את משמעותה השחרור האמיתי ממנה מתנהל בתוך הנפש פנימה..

ליאל212

New member
מהבדידות(מילה קשה!) הכרתי את עצמי

יותר טוב. התחלתי לעשות דברים שאני אוהבת. אבל די לא רוצה אותה יותר בחיי. גרושה 3.5 שנים ולפני כן פרודה 4 !!!!!!!!! רוצה חבר רוצה בן זוג רוצה חברים חברות ו...
ו....
ו......
וגם.....

ד ו ל ה

New member
הרבה פעמים מרגישה בודדה

גם כשאני מוקפת אנשים אוהבים ומפרגנים, גם בין חברים ואפילו עם בן זוג. ה-
שלי הוא היחיד כמעט שלידו לא הרגשתי כך (ובגלל זה התחתנתי איתו כנראה
) לא יודעת להסביר זאת, לא מנסה כבר... דולה

בדד1

New member
ונשאלת השאלה