בדידות

• פותח הנושא ere4
  • פורסם בתאריך

ere4

New member
בדידות

האם קרה לך פעם שהרגשת מחסור בקשרי חברות (חברות במובן אפלטוני ולא זוגיות).? האם קרה לך שרציתם לצאת לבלות ולא היה עם מי?

קרה

גם קרה... מדוע ההרגשה הזאת? את\ה חושב שהקשרים הקרובים לא מספקים אותך? קרה מקרה שבעקבותיו ההרגשה?

קורה

בזמן האחרון אני מרגישה ממש בודדת.. כאילו מלפני איזה שנתיים היו לי חברות ויתחברתי עם כל אחד בקלות.. עכשיו אני פתאום מרגישה כאילו אנשים מתרחקים ממני בלי שום סיבה.. אני מנסה ליצור איתם קשר ולדבר איתם וזה לא כל כך עוזר.. יש לי חברה אחת שגרה רחוק ממני שלה אני מספרת כמעט הכל אבל אנחנו לא באותו בצפר.. אז נגיד ריכולים וכאלה אין לי סיבה לספר לה כי מה זה מעניין אותה בכלל.. יש לי רק חברה אחת טובה בבצפר שאני יכולה לדבר איתה רק שהיא לא תומכת בי בכלל ופוגעת בי בלי שהיא שמה לב.. אין לי כוח עכשיו לכתוב את כל מה שעובר עלי אבל זה בערך.. יש לך לספר משהו שאת/ה שואל/ת?

bar in love

New member
ואוו

כ"כ הרבה פעמים.. לצערי מספר החברות שלי ממש מצומם... יש לי שתי חברות טובות...אחת שאיתה אני מבלה בדר"כ והשניה דיי רחקוה ממני.. ולאחרונה התנתקתי מהחבורת בנות שהייתי מסתובבת איתן פעם...כי אני לא אוהבת את כל החבורות האלה והרעש והשתיה והבאלגן...זה לא אני...מעדיפה יותר פרטני..

כל הזמן..

ואו ... " אם היה לי שקל על כל פעם שהרגשתי ככה הייתי בילארדרית!!!" ( הלוואי!!!).. קורה לי הרבה ויותר מדי.... .

sarin42

New member
משתפת

בהחלט 2 חברותיי נישאו בשידוך מהיר ברסלבי ומצאתי את עצמי לבד זה לא נעים כשמפתחים תלות מוזמנת להיות בקשר בכיף [email protected] בת 18 בת כמה את

למעלה