בדחיפותתתתתת

may1414

New member
בדחיפותתתתתת

יש למישהי תמונה של רייצ'ל בשמלה הירוקה שהייתה לה בחידוש נדרים של היילי וסקוט..? ראיתי ואתה באחד מהפרקים בשמלה כזאת.. נראה לי שזה בפרק הזה ואני לא מוצאת תמונה שלה עם השמלה.!!

may1414

New member
טאוב יש לי בקשה מוזרה

אני צריכה תמונות של בנות הסדרה עם שמלות.. אני מחפשת שמלה לטקס סיוןם... ומכיוון שאני לא מוצאת את התמונה של רייצ'ל אז אני רוצה לחפש רעיונות..

may1414

New member
וואי זו לא זו!!

אווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף יכול להיות שהיה עוד פעם שהיא הייתה עם שמלה ירוקה!? אווףףף סורי... אני זוכרת שבעונה הזו לפני כמה שבועות ראיתי אותה עם שמלה ירוקה ואמרתי שאני חייבת אותה למסיבת סיום..!

ליאני2

New member
כעע, היא היתה ניראה לי עוד פעם

בפרק 408, ובאותו פרק גם פייטון היתה עם שמלה ירוקה או היתבלבלת ביניהן,, טוב נו היא לא ממש ירוקה היא יותר טורקיז כזה אבל בכל זאת = ]

ליאני2

New member
ושל פייטון..

ויש לך פה את כל הבגדים שהם לבשו ולמכירה: http://onetreehillweb.net/style/index.html

may1414

New member
תודההההההההההההההההההההההההההההההה

זו השמלה של פייטון!!!!

ליאני2

New member
.. = ]

זה לא ממש חלק של שמלות נכנסתי למה שהם לבשו לפי פרקים (characters) למעלה באפור בקטן.. ואז אני בוחרת דמות ואז זה מראה יעני את כל (הרוב) מה שהדמות לבשה במהלך העונות : ))

באותו נושא של הבגדים -

יש אפשרות להשיג חולצה של קלין טין?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifברצינות?!

לדעתי תדפיסי.. תעעשי לך ככה עריכה יפה בפוטושופ או אפילו בוורד (לא צוחקת
) ותדפיסי.. ככה יותר מיוחד ורק 40 שיקלונים

sapsapsa

New member
מי זאת קלי טין?

איך אפשר אח"כ להדפיס את זה על חולצה? צריך בד מסויים חחח אני עשיתי מין חולצה שכתוב I love israel וחיפשתי דף שאפשר להדפיס עליו כי אז זה יוצא בהרבה יותר זול =]

sapsapsa

New member
נ.ב האתר הזה ממש עצוב :S

כפכפים עולים שמה איזה 308 דולר.. כאילו אפילו לאמריקאים זה יקררררררר וחולצת סבא פשוטה עולה 40 דולר!!

LindZiv Cohan

New member
קלין טין, זו מין חבורה כזאת,

של נערות ונערים שהם בעצם... וירג'ינס פור לייף!
לא מאמינים בקיום יחסי מין לפני החתונה... זה בעונה הרביעית...

אם כבר קלין טין..

ראיתי איזה פרק אחד בצורה לא חוקית (בלי תרגום), עוד לפני ששודר הפרק הראשון ביס שמראים בו את הקבוצה הזאת ואת שלי ההיא. ובגלל שזה היה בלי תרגום, במשך מלא זמן חשבתי שאלו קבוצת פראיירים שמנקים מסדרונות. עכשיו אני מבינה שזה לא נוער נקי מבחינה של מגב מטאטא ויאה, אלא נוער בתול.
וד"א, אלו חולצות גאוניות!

למעלה