תסתכלו בהודעה מה יצא ../images/Emo11.gif ../images/Emo115.gif
1. אתה וחברך הולכים באמצע יער, לפתע חברך נופל. אתה... א. עוזר לו לקום כמובן. 2. אתה וחברך הולכים באמצע יער, לפתע אתה נופל. אתה... ד. קם כמו גיבור 3. באמצע הכביש מונח שקל. אתה... ד. שם אותו בכיס כאילו זה היה שלך תמיד. 4. אתה נבחר להיות בועד קישוט הכיתה, שממש לא רצית. אתה... ג. יפית. 6. אתה רואה את השאלה הזאת ו...? ד. ישר כבר מתכנן לתקן אותי שהספרה היא 5 ולא 6 ושהתבלבלתי ולצאת צדיק מול כולם. 7. אתה רואה חתול דרוס. מה תעשה? א. תטפל בו ולמשל תקנה מוצר, למשל, מסעיף ג'. ב. "מה זה דרוס? כאילו על הכביש כזה?" ג. יפית ד. תמחץ אותו עוד קצת. אני לא אעשה כלום
8. אתה רואה שמישהו כתב "&^%&%&#$" ולדעתך זה אומר ש... ב. דורס חתול. 9. אאאאאאאאאאאאלף סתופ!! ב. אגיד את האות האמיתית 10. אתה רואה את השאלה העשירית כבר ורוצה שהשאלון ... ב. לא משנה. וזאת השאלה התשיעית
11. עודד פז כותב בפורום הודעה. כמובן שאתה... ג. יפית 12. הרמקולים במחשב של אחותך הם על הווליום הכי חזק שיש וכל השכונה שומעת את השיר. מה תעשה? א. תיגש אליה יפה ותבקש להנמיך 13. מישה עכבר. ב. "מההההההההההההה????????????????????" 14. איש שהלך באוטובוס הפיל מהכיס שלו ארנק. מה תעשה? א. תגיד לו את זה מהר לפני שמישהו אחר ייקח. 15. איך ענית על השאלון? א. קראתי כל שאלה לאט וסימנת לבסוף ב|V| (מחקתי את המיותר, לא סימנתי ב-
...) יצא לי די מגוון, אז נגיד שחצי אילן חצי עודד...
1. אתה וחברך הולכים באמצע יער, לפתע חברך נופל. אתה... א. עוזר לו לקום כמובן. 2. אתה וחברך הולכים באמצע יער, לפתע אתה נופל. אתה... ד. קם כמו גיבור 3. באמצע הכביש מונח שקל. אתה... ד. שם אותו בכיס כאילו זה היה שלך תמיד. 4. אתה נבחר להיות בועד קישוט הכיתה, שממש לא רצית. אתה... ג. יפית. 6. אתה רואה את השאלה הזאת ו...? ד. ישר כבר מתכנן לתקן אותי שהספרה היא 5 ולא 6 ושהתבלבלתי ולצאת צדיק מול כולם. 7. אתה רואה חתול דרוס. מה תעשה? א. תטפל בו ולמשל תקנה מוצר, למשל, מסעיף ג'. ב. "מה זה דרוס? כאילו על הכביש כזה?" ג. יפית ד. תמחץ אותו עוד קצת. אני לא אעשה כלום