בדוק את עצמך

B o N u s

New member
בדוק את עצמך../images/Emo187.gif

תמיד רציתם לדעת האם אתם אילן קובי או עודד? זאת ההזדמנות שלכם! ~ 1. אתה וחברך הולכים באמצע יער, לפתע חברך נופל. אתה... א. עוזר לו לקום כמובן. ב. ממשיך ללכת ומדבר אל עצמך עד שמבין שהחבר שלך הוא הארי פוטר שנעלם לבד ובורח עם צרחות מבוהלות. ג. יפית ד. צוחק עליו. 2. אתה וחברך הולכים באמצע יער, לפתע אתה נופל. אתה... א. מחכה שהוא יושיט לך יד ב. צורח מכאבים ג. יפית ד. קם כמו גיבור 3. באמצע הכביש מונח שקל. אתה... א. נותן את השקל הזה לאיזה קבצן. ב. אוכל אותו. ג. יפית. ד. שם אותו בכיס כאילו זה היה שלך תמיד. 4. אתה נבחר להיות בועד קישוט הכיתה, שממש לא רצית. אתה... א. מחכה כמה שניות ורק אז בוכה. ב. צוהל מ-אושר. ג. יפית. ד. מול הילדים אתה שמח כאילו רצית את זה תמיד ולבד אתה מאוכזב. 6. אתה רואה את השאלה הזאת ו...? א. "הי! לא שמתי לב לזה בכלל שדילגת על שאלה 5!!!!" ב. "לא מבין מה רצית להגיד בשאלה הזאת" ג. יפית ד. ישר כבר מתכנן לתקן אותי שהספרה היא 5 ולא 6 ושהתבלבלתי ולצאת צדיק מול כולם. 7. אתה רואה חתול דרוס. מה תעשה? א. תטפל בו ולמשל תקנה מוצר, למשל, מסעיף ג'. ב. "מה זה דרוס? כאילו על הכביש כזה?" ג. יפית ד. תמחץ אותו עוד קצת. 8. אתה רואה שמישהו כתב "&^%&%&#$" ולדעתך זה אומר ש... א. מתייחס רק ל% שנראות כמו עיניים של בחורה ובוהה בהם שנה. ב. דורס חתול. ג. יפית. ד. מחכה למה שחברי יענו למי שכתב את זה כדי שאגיד כך בדיוק גם. 9. אאאאאאאאאאאאלף סתופ!! א. "מם.. אה.. סטופ..". ב. אגיד את האות האמיתית ג. יפית ד. אגיד את האות שאני רוצה 10. אתה רואה את השאלה העשירית כבר ורוצה שהשאלון ... א. ימשיך. ב. לא משנה. ג. יפית ד. יפסיק "..כבר סעמאק! תן לגלות מי אני! ומהזה היפית התקועה הזאתתתתתתת?@?!?@#" 11. עודד פז כותב בפורום הודעה. כמובן שאתה... א. שולח לעודד מליון הודעות במסרים. ב. קורא את ההודעה מאה פעם. ג. יפית ד.ממהר להגיב ראשון!!! 12. הרמקולים במחשב של אחותך הם על הווליום הכי חזק שיש וכל השכונה שומעת את השיר. מה תעשה? א. תיגש אליה יפה ותבקש להנמיך ב. תרד למטה ותגיד לכל השכנים לסגור את החלונות ג. יפית ד. תלך אליה ותצעק עד שהיא תנמיך את זה!!! 13. מישה עכבר. א. "אמור להיות לזה המשך?..." ב. "מההההההההההההה????????????????????" ג. יפית ד. "גם אני חושב ככה..." 14. איש שהלך באוטובוס הפיל מהכיס שלו ארנק. מה תעשה? א. תגיד לו את זה מהר לפני שמישהו אחר ייקח. ב. תיקח ותחזיק את זה בידיים שלך. ג. יפית ד. תסתכל סביב כדי לראות שאף אחד לא מסתכל ותקח את הארנק מהר. 15. איך ענית על השאלון? א. קראתי כל שאלה לאט וסימנת לבסוף ב|‎V| ב.עניתי? ג. יפית הפוסטמה ד. כתבתי פה רק דברים מצחיקים. ממש לא ברצינות. התוצאות
יצא לך הרוב א' (מעל 8)? אתה הכי דומה לאילן
~ יצא לך הרוב ב' (מעל 8 גם)? אתה הכי דומה לעודד [חרוז!]
~ יצא לך הרוב ג' (מעל 8 גם גם)? תתרחק ממני מהררררררררררר יא'פרסומת מהלכתתתתתתתתתתתתתתת
יצא לך הרוב ד' (מעל 8 גם גם גם)? אתה הכי דומה לקובי
~ ~ מקווה שהיה סבבהP: טל :)

CrazyPenguin

New member
יצאתי דומה לאילן../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo191.gif|פינגווין|

אין... אנחנו זוג משמיים... שידוך מוצלח
[למרות שיצאו לי גם הרבה צדדים של קובי
]

B o N u s

New member
אני קובי../images/Emo12.gif

1. אתה וחברך הולכים באמצע יער, לפתע חברך נופל. אתה... א. עוזר לו לקום כמובן.
ב. ממשיך ללכת ומדבר אל עצמך עד שמבין שהחבר שלך הוא הארי פוטר שנעלם לבד ובורח עם צרחות מבוהלות. ג. יפית ד. צוחק עליו.
[חעח, תלוי אם זה באמת היה מצחיק.] 2. אתה וחברך הולכים באמצע יער, לפתע אתה נופל. אתה... א. מחכה שהוא יושיט לך יד ב. צורח מכאבים ג. יפית ד. קם כמו גיבור
P-: 3. באמצע הכביש מונח שקל. אתה... א. נותן את השקל הזה לאיזה קבצן. ב. אוכל אותו. ג. יפית. ד. שם אותו בכיס כאילו זה היה שלך תמיד.
4. אתה נבחר להיות בועד קישוט הכיתה, שממש לא רצית. אתה... א. מחכה כמה שניות ורק אז בוכה. ב. צוהל מ-אושר. ג. יפית. ד. מול הילדים אתה שמח כאילו רצית את זה תמיד ולבד אתה מאוכזב.
6. אתה רואה את השאלה הזאת ו...? א. "הי! לא שמתי לב לזה בכלל שדילגת על שאלה 5!!!!"
אומנם כתבתי את זה אבל זה מה שהיה קורה... ב. "לא מבין מה רצית להגיד בשאלה הזאת" ג. יפית ד. ישר כבר מתכנן לתקן אותי שהספרה היא 5 ולא 6 ושהתבלבלתי ולצאת צדיק מול כולם. 7. אתה רואה חתול דרוס. מה תעשה? א. תטפל בו ולמשל תקנה מוצר, למשל, מסעיף ג'. ב. "מה זה דרוס? כאילו על הכביש כזה?" ג. יפית
אמ"ג!!!!! בחרתי ביפית!!!! להתאפס, להתאפס... אוקיי.. הממ.. אמשיך.. ד. תמחץ אותו עוד קצת. 8. אתה רואה שמישהו כתב "&^%&%&#$" ולדעתך זה אומר ש... א. מתייחס רק ל% שנראות כמו עיניים של בחורה ובוהה בהם שנה. ב. דורס חתול. ג. יפית. ד. מחכה למה שחברי יענו למי שכתב את זה כדי שאגיד כך בדיוק גם.
9. אאאאאאאאאאאאלף סתופ!! א. "מם.. אה.. סטופ..". ב. אגיד את האות האמיתית ג. יפית ד. אגיד את האות שאני רוצה
XDDDDDDDDDDD 10. אתה רואה את השאלה העשירית כבר ורוצה שהשאלון ... א. ימשיך. ב. לא משנה.
ג. יפית ד. יפסיק "..כבר סעמאק! תן לגלות מי אני! ומהזה היפית התקועה הזאתתתתתתת?@?!?@#" 11. עודד פז כותב בפורום הודעה. כמובן שאתה... א. שולח לעודד מליון הודעות במסרים. ב. קורא את ההודעה מאה פעם.
ג. יפית ד.ממהר להגיב ראשון!!! 12. הרמקולים במחשב של אחותך הם על הווליום הכי חזק שיש וכל השכונה שומעת את השיר. מה תעשה? א. תיגש אליה יפה ותבקש להנמיך ב. תרד למטה ותגיד לכל השכנים לסגור את החלונות ג. יפית ד. תלך אליה ותצעק עד שהיא תנמיך את זה!!!
13. מישה עכבר. א. "אמור להיות לזה המשך?..." ב. "מההההההההההההה????????????????????" ג. יפית ד. "גם אני חושב ככה..."
14. איש שהלך באוטובוס הפיל מהכיס שלו ארנק. מה תעשה? א. תגיד לו את זה מהר לפני שמישהו אחר ייקח.
ב. תיקח ותחזיק את זה בידיים שלך. ג. יפית ד. תסתכל סביב כדי לראות שאף אחד לא מסתכל ותקח את הארנק מהר. 15. איך ענית על השאלון? א. קראתי כל שאלה לאט וסימנת לבסוף ב|‎V|
-
ב.עניתי? ג. יפית הפוסטמה ד. כתבתי פה רק דברים מצחיקים. ממש לא ברצינות. התוצאות יצא לך הרוב ד' (מעל 8 גם גם גם)? אתה הכי דומה לקובי ~
. אני קובי... טל :)

אני הכי דומה לקובייי D:

1. אתה וחברך הולכים באמצע יער, לפתע חברך נופל. אתה.. ד. צוחק עליו. 2. אתה וחברך הולכים באמצע יער, לפתע אתה נופל. אתה... ד. קם כמו גיבור 3. באמצע הכביש מונח שקל. אתה... ד. שם אותו בכיס כאילו זה היה שלך תמיד. 4. אתה נבחר להיות בועד קישוט הכיתה, שממש לא רצית. אתה... ב. צוהל מ-אושר. 6. אתה רואה את השאלה הזאת ו...? ד. ישר כבר מתכנן לתקן אותי שהספרה היא 5 ולא 6 ושהתבלבלתי ולצאת צדיק מול כולם. 7. אתה רואה חתול דרוס. מה תעשה? ג. יפית 8. אתה רואה שמישהו כתב "&^%&%&#$" ולדעתך זה אומר ש... ב. דורס חתול. 9. אאאאאאאאאאאאלף סתופ!! א. "מם.. אה.. סטופ..". 10. אתה רואה את השאלה העשירית כבר ורוצה שהשאלון ... ד. יפסיק "..כבר סעמאק! תן לגלות מי אני! ומהזה היפית התקועה הזאתתתתתתת?@?!?@#" 11. עודד פז כותב בפורום הודעה. כמובן שאתה... ד.ממהר להגיב ראשון!!! 12. הרמקולים במחשב של אחותך הם על הווליום הכי חזק שיש וכל השכונה שומעת את השיר. מה תעשה? ד. תלך אליה ותצעק עד שהיא תנמיך את זה!!! 13. מישה עכבר. ד. "גם אני חושב ככה..." 14. איש שהלך באוטובוס הפיל מהכיס שלו ארנק. מה תעשה? א. תגיד לו את זה מהר לפני שמישהו אחר ייקח. 15. איך ענית על השאלון? ג. יפית הפוסטמה

ofer976

New member
אני דומה לאילן!!!

1. אתה וחברך הולכים באמצע יער, לפתע חברך נופל. אתה... א. עוזר לו לקום כמובן. 2. אתה וחברך הולכים באמצע יער, לפתע אתה נופל. אתה... א. מחכה שהוא יושיט לך יד 3. באמצע הכביש מונח שקל. אתה... ד. שם אותו בכיס כאילו זה היה שלך תמיד. 4. אתה נבחר להיות בועד קישוט הכיתה, שממש לא רצית. אתה... ב. צוהל מ-אושר. 6. אתה רואה את השאלה הזאת ו...? א. "הי! לא שמתי לב לזה בכלל שדילגת על שאלה 5!!!!" 7. אתה רואה חתול דרוס. מה תעשה? א. תטפל בו ולמשל תקנה מוצר, למשל, מסעיף ג'. 8. אתה רואה שמישהו כתב "&^%&%&#$" ולדעתך זה אומר ש... א. מתייחס רק ל% שנראות כמו עיניים של בחורה ובוהה בהם שנה. 9. אאאאאאאאאאאאלף סתופ!! ב. אגיד את האות האמיתית 10. אתה רואה את השאלה העשירית כבר ורוצה שהשאלון ... א. ימשיך. 11. עודד פז כותב בפורום הודעה. כמובן שאתה... ד.ממהר להגיב ראשון!!! 12. הרמקולים במחשב של אחותך הם על הווליום הכי חזק שיש וכל השכונה שומעת את השיר. מה תעשה? א. תיגש אליה יפה ותבקש להנמיך 13. מישה עכבר. א. "אמור להיות לזה המשך?..." 14. איש שהלך באוטובוס הפיל מהכיס שלו ארנק. מה תעשה? א. תגיד לו את זה מהר לפני שמישהו אחר ייקח. 15. איך ענית על השאלון? א. קראתי כל שאלה לאט וסימנת לבסוף ב|‎V|

Superboi

New member
יצא לי אילן../images/Emo3.gif../images/Emo59.gif

ב. ממשיך ללכת ומדבר אל עצמך עד שמבין שהחבר שלך הוא הארי פוטר שנעלם לבד ובורח עם צרחות מבוהלות. ג. יפית ד. צוחק עליו. 2. אתה וחברך הולכים באמצע יער, לפתע אתה נופל. אתה... א. מחכה שהוא יושיט לך יד ב. צורח מכאבים ג. יפית ד. קם כמו גיבור
3. באמצע הכביש מונח שקל. אתה... א. נותן את השקל הזה לאיזה קבצן. ב. אוכל אותו. ג. יפית. ד. שם אותו בכיס כאילו זה היה שלך תמיד.
4. אתה נבחר להיות בועד קישוט הכיתה, שממש לא רצית. אתה... א. מחכה כמה שניות ורק אז בוכה. ב. צוהל מ-אושר. ג. יפית.
ד. מול הילדים אתה שמח כאילו רצית את זה תמיד ולבד אתה מאוכזב. 6. אתה רואה את השאלה הזאת ו...? א. "הי! לא שמתי לב לזה בכלל שדילגת על שאלה 5!!!!"
ב. "לא מבין מה רצית להגיד בשאלה הזאת" ג. יפית ד. ישר כבר מתכנן לתקן אותי שהספרה היא 5 ולא 6 ושהתבלבלתי ולצאת צדיק מול כולם. 7. אתה רואה חתול דרוס. מה תעשה? א. תטפל בו ולמשל תקנה מוצר, למשל, מסעיף ג'. ב. "מה זה דרוס? כאילו על הכביש כזה?" ג. יפית
ד. תמחץ אותו עוד קצת. 8. אתה רואה שמישהו כתב "&^%&%&#$" ולדעתך זה אומר ש... א. מתייחס רק ל% שנראות כמו עיניים של בחורה ובוהה בהם שנה. ב. דורס חתול. ג. יפית.
ד. מחכה למה שחברי יענו למי שכתב את זה כדי שאגיד כך בדיוק גם. 9. אאאאאאאאאאאאלף סתופ!! א. "מם.. אה.. סטופ..". ב. אגיד את האות האמיתית
ג. יפית ד. אגיד את האות שאני רוצה 10. אתה רואה את השאלה העשירית כבר ורוצה שהשאלון ... א. ימשיך. ב. לא משנה. ג. יפית ד. יפסיק "..כבר סעמאק! תן לגלות מי אני! ומהזה היפית התקועה הזאתתתתתתת?@?!?@#"
11. עודד פז כותב בפורום הודעה. כמובן שאתה... א. שולח לעודד מליון הודעות במסרים. ב. קורא את ההודעה מאה פעם. ג. יפית
ד.ממהר להגיב ראשון!!! 12. הרמקולים במחשב של אחותך הם על הווליום הכי חזק שיש וכל השכונה שומעת את השיר. מה תעשה? א. תיגש אליה יפה ותבקש להנמיך ב. תרד למטה ותגיד לכל השכנים לסגור את החלונות ג. יפית ד. תלך אליה ותצעק עד שהיא תנמיך את זה!!!
13. מישה עכבר. א. "אמור להיות לזה המשך?..."
ב. "מההההההההההההה????????????????????" ג. יפית ד. "גם אני חושב ככה..." 14. איש שהלך באוטובוס הפיל מהכיס שלו ארנק. מה תעשה? א. תגיד לו את זה מהר לפני שמישהו אחר ייקח.
ב. תיקח ותחזיק את זה בידיים שלך. ג. יפית ד. תסתכל סביב כדי לראות שאף אחד לא מסתכל ותקח את הארנק מהר. 15. איך ענית על השאלון? א. קראתי כל שאלה לאט וסימנת לבסוף ב|‎V|
ב.עניתי? ג. יפית הפוסטמה ד. כתבתי פה רק דברים מצחיקים. ממש לא ברצינות.

Damn Regret

New member
יצאתי טוביה צפיררר|מאושר|../images/Emo153.gif../images/Emo152.gif

חחח סתם יצאתי קובי.

יובל94

New member
יצאתי עודדדדד ../images/Emo3.gif../images/Emo12.gif

עוזרת לו לקום ואז צוחקת עליו...
ב. ממשיך ללכת ומדבר אל עצמך עד שמבין שהחבר שלך הוא הארי פוטר שנעלם לבד ובורח עם צרחות מבוהלות. ג. יפית ד. צוחק עליו. 2. אתה וחברך הולכים באמצע יער, לפתע אתה נופל. אתה... א. מחכה שהוא יושיט לך יד
ב. צורח מכאבים ג. יפית ד. קם כמו גיבור 3. באמצע הכביש מונח שקל. אתה... א. נותן את השקל הזה לאיזה קבצן. ב. אוכל אותו. ג. יפית. ד. שם אותו בכיס כאילו זה היה שלך תמיד.
XD 4. אתה נבחר להיות בועד קישוט הכיתה, שממש לא רצית. אתה... א. מחכה כמה שניות ורק אז בוכה. ב. צוהל מ-אושר.
ג. יפית. ד. מול הילדים אתה שמח כאילו רצית את זה תמיד ולבד אתה מאוכזב. 6. אתה רואה את השאלה הזאת ו...? א. "הי! לא שמתי לב לזה בכלל שדילגת על שאלה 5!!!!" ב. "לא מבין מה רצית להגיד בשאלה הזאת"
ג. יפית ד. ישר כבר מתכנן לתקן אותי שהספרה היא 5 ולא 6 ושהתבלבלתי ולצאת צדיק מול כולם. 7. אתה רואה חתול דרוס. מה תעשה? א. תטפל בו ולמשל תקנה מוצר, למשל, מסעיף ג'. ב. "מה זה דרוס? כאילו על הכביש כזה?" ג. יפית
ד. תמחץ אותו עוד קצת. 8. אתה רואה שמישהו כתב "&^%&%&#$" ולדעתך זה אומר ש... א. מתייחס רק ל% שנראות כמו עיניים של בחורה ובוהה בהם שנה. ב. דורס חתול.
ג. יפית. ד. מחכה למה שחברי יענו למי שכתב את זה כדי שאגיד כך בדיוק גם. 9. אאאאאאאאאאאאלף סתופ!! א. "מם.. אה.. סטופ..". ב. אגיד את האות האמיתית
ג. יפית ד. אגיד את האות שאני רוצה 10. אתה רואה את השאלה העשירית כבר ורוצה שהשאלון ... א. ימשיך.
ב. לא משנה. ג. יפית ד. יפסיק "..כבר סעמאק! תן לגלות מי אני! ומהזה היפית התקועה הזאתתתתתתת?@?!?@#" 11. עודד פז כותב בפורום הודעה. כמובן שאתה... א. שולח לעודד מליון הודעות במסרים. ב. קורא את ההודעה מאה פעם.
ג. יפית ד.ממהר להגיב ראשון!!! 12. הרמקולים במחשב של אחותך הם על הווליום הכי חזק שיש וכל השכונה שומעת את השיר. מה תעשה? א. תיגש אליה יפה ותבקש להנמיך ב. תרד למטה ותגיד לכל השכנים לסגור את החלונות ג. יפית ד. תלך אליה ותצעק עד שהיא תנמיך את זה!!!
13. מישה עכבר. א. "אמור להיות לזה המשך?..." ב. "מההההההההההההה????????????????????" ג. יפית
ד. "גם אני חושב ככה..." 14. איש שהלך באוטובוס הפיל מהכיס שלו ארנק. מה תעשה? א. תגיד לו את זה מהר לפני שמישהו אחר ייקח.
ב. תיקח ותחזיק את זה בידיים שלך. ג. יפית ד. תסתכל סביב כדי לראות שאף אחד לא מסתכל ותקח את הארנק מהר. 15. איך ענית על השאלון? א. קראתי כל שאלה לאט וסימנת לבסוף ב|‎V| ב.עניתי? ג. יפית הפוסטמה
ד. כתבתי פה רק דברים מצחיקים. ממש לא ברצינות.

למעלה