בדויה ...

nasty-

New member
בדויה ...

אני היתי עץ בהצגה בגן!!! נכון שכיף להשתתף בהצגות?

bduya

New member
כן אבל אני לא בדיוק משתתפת בהצגה.... בואי אני אסביר לך,

תראי, יש את המציגים... יש את הצלמים והעורכים, המפיקים והבמאים... אז אני ה-איש הזה שיושב ליד מכונה כזו ענקית ומפחידה בצד האולם שנקראת מכונת עריכה עם אוזניות על האוזניים ומיקרופון קטן שמחובר לאוזניות של הצלמים שמפוזרים בכל פינה באולם... אני זו המחלקת הוראות איזה שוט לצלם ועל איזה שחקן להתמקד... מתי ליטות לימין ומתי ליטות לשמאל, אני גם לוחצת על הכפתורים שאומרים איזו תמונה של איזו מצלמה (יש 3 מצלמות) תיכנס לעריכה... אני עורכת בשידור חי. יושב לידי גם יצור כזה שנקרא ``מיקסר סאונד`` גם עליו אני אחראית (אחחח איזה כיףף) ואצלו אני בודקת עם כל העסק של הסאונד מתקתק כמו שעון ועם יש בעיות בחיבורים באמצע ההצגה, אם יש אז אני חוקרת לאיזו מצלמה הבעיה שייכת ואני מאותתת לאותו צלם להפסיק לצלם ולחבר שוב כאבלים של xlr (שזה כל הבעיה שלו בסאונד) אחרי שהצלם עושה את זה.. (עכשיו אני לא צריכה לקום משולחן העריכה ולהפריע לקהל לראות ת`הצגה עם התחת הענק שלי..) מזל שיש ת`טכנולוגיה של האוזניות (הם גם עוזרות בפערי זמן מקום ושמיעה וגם בגללם אני לא צריכה לקום ללכת לצלם ולעשות חיבורי סאונד מחדש אצל אותה מצלמה... אההה ובוא לא נשכח שגם אז אני ניראת פי אלף יותר חשובה כשיש לי אוזניות על הראש עם מיקרופון כמו של שדרני רדיו..) בגדול הבנת ת`תפקיד?

bduya

New member
בקטן-

נתב תמונה! (זה באמת בקטן כי לא כל התפקידים שכתבתי הם שלי... אבל בכל אופן נראה לי שאני בסוף אעשה אותם... כי אני אהיה בסביבה וגם הסאונד וומן שלנו לא משהו....) חולה עליך מורני... מה היה בשבת בסוף?

למעלה