בדד.

sapironet22

New member
בדד.

קורה לכם שנמאס לכם מצעמיכם? ברור שאין אני לי מי לי, וכדאי שתמסכו על עצמיכן.אבל אתם יותר מדי זמן עמכן.

קרה למישהו? מה ניתן לעשות בנידון כדי לקבל יותר?

תחושת הבדידות שאופפת לכל מקום שאלך, כשלא נמצאת בחברותה, אלא הולכת למקומות לבד, הבדידות נהייתה החבר הטוב ביותרץ.

arieshor

New member
sapironet

צריך לחפש חברים או תעסוקה לימודים שלא נהיה בודדים
יכול להיות תחביב.להמשיך להיתקדם. להירשם לאתר הכרויות.

שלום ספירונט

גם אני מכירה את תחושת הבדידות כשנמצאים במקומות לבד

כשאת כותבת שהבדידות נהייתה החבר הטוב ביותר את מקבלת אותה
את בעצם מקבלת אותה
ואולי ככה כשאת לא במלחמות ישתחרר לך משהו שיאפשר שינוי

מאחלת לך אותו כי מגיע לך

ובינתיים אנחנו פה כדי לתת את הצומי שחסר

alona 27

New member
כל הזמן קורה

פעם רק חיפשתי יותר זמן לקרוא לראות סרטים סתם להיות בחדר ולחשוב או לטייל לבד. אבל היום זה כל הזמן מפריע לי שיש לי יותר מידי זמן עם עצמי, זה נמאס, וזה גם מנוון.

מה ניתן לעשות בנידון- מתארת לעצמי שאם לא נרקמה חברות עם החבר'ה בעבודה או בלימודים אז זה לא הכיוון. משהו אנחנו כנראה עושים לא נכון, עבור רובינו יש טעות שחוזרת על עצמה, אלה שיודעים מהי נמצאים בחצי הדרך לתקן, השאר צריכים לחפש על מה הם צריכים לעבוד. יכול להיות גם שקודם זה לא היה חשוב לך, ואז בזה שעכשיו כן אתה כבר קרוב.
אפשר ללכת לימי הולדת ולמסיבות שבהם יש חברים של חברים, שם אולי תוכל לחדש או לחזק קשרים ולהכיר אנשים חדשים. אם יש לך כסף וזמן אז גם איזה חוג.
אבל רובינו רוב היום על המחשב ואנחנו מכירים למטרה רומנטית דרך המחשב, למה שלא נכיר גם חברים דרך האינטרנט? גם ככה רוב היום מתבזבז שם. יש קומונה "אנשים שמחפשים להכיר חברים חדשים" בתפוז יש את לוח המודעות "שותף לחברותא" באתר שותף, ויש גם את הפורום הזה, שיש בו מפגשים. אז למה לא.

למעלה