בגרות בתנ"ך

0310oy

New member
בגרות בתנ"ך

שלום לכם אני חדשה בפורום אשמח עם תעזרו לי יש בגרות בתנך עוד שבועים והחלטתי לנסות לגשת לבחינה. אני צריכה את המיקוד של הבגרות מכינות לתרגל, סיכומים על החומר. וכול דבר שיעזור לי לעבור את הבגרות תוך שבועיים. תודה רבה נקווה שזה יעזור לי

eyalnadav

New member
זה לא המקום המתאים

יש פורום לשיעורי בית ומבחנים - שם ישמחו לתת תשובות

0310oy

New member
יומרנות

שכחתי לציין אבל עשיתי את הבגרות שנה שעברה וקיבלתי ציון 53 זה לא שני לא יודעת כלום אני פשוט צריכה רענון תודה בכול מקרה אני ינסה בפורום השני

חמודהה2

New member
לפי דעתי

אם את רוצה לדעת את החומר לאחר המיקוד , שאלות + תשובות וסיכומיםם מצויינים קני את המיקוד של רכס - הוא מצויין .. השנה הם שמו במיקוד גם את כל החומר וגם שאלות ותשובות - רק מה שבמיקוד ... הוא עולה 65 ש''ח - אם את יכולה להרשות לעצמך לקנות אותו , הוא יעזור לך מאוד ... אה אבל אל תשכחי שיש 5 נושאי בחירה ואת צריכה לבחור רק שלוש ... אם תרצי לדעת מה אני ממליצה לך למוד אז שאלי אותי ..:) נ.ב - גם אני ניגשת לבגרות עוד שבועיים , שיהיהי לנו בהצלחה!

0310oy

New member
דעתך חשובה

קודם כול שיהיה לך בהצלחה בבגרות אני אשמח לשמוע את דעתך מה כדי לי ללמוד זה יוכל לקצר דברים תודה רבה לך

חמודהה2

New member
היי..

קודםם כל תודה ושגם לך יהיה בהצלחה.. מה שיש לי להציע לך זה לא יקצר לך דברים ... התכוונתי שאני יכולה להציע לך מה כדאי ללמוד , זאת אומרת מה מעניין . המבחן בנוי כך: * נושא גג - מלכים ונבאים * נושא חובה - עלילות הראשית . ויש עוד 5 נושאי בחירה , שצריך לבחור מתוכם שלוש . התכוונתי שאני אמליץ לך ללמוד את הנושאים שהמורה שלי בחרה לנו כיוון שהם מעניינים ...

0310oy

New member
חזרתי

מהם הנושאים המענינים שאת יכולה להמליץ עליהם? תודה רבה שוב

חמודהה2

New member
פלגיה ..

בתיכון לא לומדים 4 שנים לבגרות בתנ''ך .. אני התחלתי ללמוד תנ''ך בערך בנובמבר והבגרות בתחילת יוני , מה שאומר שלמדתי חצי שנה בערך ... ובנינו מי לומד בכל החצי שנה הזאת ?! עושים רק צחוקים וממילא מתחילם להיות רצינים רק שבועיים לפני הבגרות .... אבל עדין זה לא אומר שצריך להתחיל רק שבועיים לפני ללמוד ...

חמודהה2

New member
היי פלגיה..

שאת אומרת ארבע שנים את מתכוונת למה שלומדים בחטיבה ? לא לומדים בהכרח את הנושאים לבגרות .. אני לא ממש יודעת כי אני אקסטרנית אז למדתי רק חצי שנה לתנ''ך .

למעלה