בגרות בחיבור?!

שאלה../images/Emo9.gif בדגם של "בעד ונגד/יתרונות וחסרונות..

כל החסרונות בפסקה אחת וכל היתרונות בפסקה אחת? או כל יתרון בפסקה, וכל חסרון בפסקה?

../images/Emo23.gif

אתה מוזמן לעשות סיכום של כל השרשור הזה../images/Emo29.gif

מבטיחה להעלות למאמרים

קובי221

New member
כה. אבל הכוונה לא ממש היום.

אני אעשה מחר, כי יש לי ללמוד למתכונת שמתקיימת מחר.

אורט על

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחלוקת הנקודות בבגרות בחיבור!

תוכן-40 נק מבנה- 20 נק מבע- 20 נק תקינות -20 נק מה כולל כל חלק? מה הן השגיות הנפוצות בכל חלק? תודה רבה!!!

lsd600

New member
כולם כאן מבלבלים יותר מדי את השכל../images/Emo13.gif

אפילו חיבור אחד של אחד מכם לא ראיתי. צרפו קישור לחיבור מוצלח של 95+. הכי חשוב - מתי הבגרות מחר?

Texas Boy

New member
מילות קישור בבגרות

מה אתם אומרים, בבגרות בחיבור חובה בתחילת כל פסקת גוף מילת קישור? כלומר, מורידים נקודות אם רואים פסקה שלא מתחילה במילת קישור, או שפשוט לפזר את מילות הקישור איך שאני מבין? תודה!

קובי221

New member
זה תלוי בתוכן, אם אתה בא לכתוב רעיון חדש מן

הראוי לכתוב בראשית הפסקה מילת קישור. ולא מפזרים מילות קישור, זה לפני המבנה של החיבור- אם צריך או לא. מילות קישור גורמת לחיבור להיות מובן יותר, ונותנים על שימוש במילות קישור נקודות- לכן כדאי גם להרבות.

לא הבנתי את עניין מילות הקישור...יש דוגמא?

לא הבנתי למה התכוון טקסס בוי עם מילות הקישור בתחילת הפסקה...דוגמא תעזור לי מאוד...תודה!

שאלה חשובה....

אני צריכה בבגרות לכתוב את הנושא ליד מספר הנושא?? וגם משהו נוסף...לפני כתיבת החיבור אני צריכה לכתוב את ההוראות שכתובות במשימה ולמתוח קו מתחת?? <למשל הכוונה ל"כתוב מאמר ובו הצג............"> כי את כל זה עשיתי במתכונות ורציתי לוודא אם כך גם בבגרות צריך לכתוב או לא בדיוק.... תודה רבה לעונים! :))))))))

lsd600

New member
תשובה

הכותרת שלך לא חייבת להיות הנושא, אבל הכי למעלה את צריכה לרשום את מספר הנושא כולל הכותרת, לדוגמא: נושא מס' 2: "ניסויים בבעלי חיים"... - כאן מותר לך לרשום כותרת שאת רוצה- - גוף החיבור-

אתה יכול לתת לי דוגמא..

לכותרת נוספת מלבד נושא החיבור? כדי שאני אבין מה למשל זה יכול להיות...

למעלה