חשבתי גם על זה בשלב מסוים". 003 במת',לא בטוח שאני אעשה.לא נראה לי שאני אקבל יותר מהמועד חורף. אבל אולי אני סתם אגש,מי יודע אולי במקרה יצא לי משהו טוב. ו-G באנגלית,חסר לי שלא הלך לי טוב ב-F. העיקר הבריאות חבר'ה
בדקתי את הציונים שלי באנגלית.. F 79 סופי G 83 סופי ציונים בסדר..אני לא מתלוננת.. אבל אני יודעת שהתשובות שנפלתי בהן היו כאלה שהתלבטתי. ז"א,שהייתי יכולה להוציא יותר..בF למשל הציון התחיל מ82 כי טעיתי בשתי שאלות בהבנת הנקרא
הדילמה שלי זה האם לגשת למועד ב' ולשפר? שוב לעבור את ה-3 שעות האלה בקריעת תחת על החיבורים המפגרים האלו?
מה לעשות ?
[יש יתרונות גם לציונים טובים יותר..למשל-זה מכפר על ה3 יח"ל במתמ'..]
דבר שני- לדעתי תגשי, אנגלית זה המקצוע הכי שטותי וחבל לא לנסות לקבל בו את הציון הגבוה ביותר שאפשר. הרי זאת לא השקעה גדולה מדי מצידך, באים, קוראים טקסט, כותבים חיבור וזהו, אפילו לא צריך ללמוד לזה, וחבל לא לגשת. בהצלחה!
בדקתי ציונים, תסתכלו בפורום ש"ב יש שם שיטה. בF יש לי 85 בבחינה ו89 סופי (שיפור מ87 סופי). G יש לי 82 בבחינה ו87 סופי. מאוד מאכזב. גם כתוב לי בציון הסופי בבע"פ את הציון של הבחינה עצמה בלי המגן, כלומר כתוב 88 במקום 94, מה אני יכול לעשות עם זה? עם מי לדבר? ומישהו יודע איך מחשבים ציון סופי באנגלית?