בגרויות מועד ב'

jenngirl

New member
"כן בשלב מסוים../images/Emo82.gif

חשבתי גם על זה בשלב מסוים". 003 במת',לא בטוח שאני אעשה.לא נראה לי שאני אקבל יותר מהמועד חורף. אבל אולי אני סתם אגש,מי יודע אולי במקרה יצא לי משהו טוב. ו-G באנגלית,חסר לי שלא הלך לי טוב ב-F. העיקר הבריאות חבר'ה

C u b e

New member
כמובן...

נרשמתי להכל, גם 006, 007, E, F, G אם אני אסתפק בציונים, אני פשוט לא אגש, אבל אני בספק
במיוחד ממתמטיקה... מה שמזכיר לי שכדאי שאני אתחיל ללמוד

m i r u s h i

New member
ראר ../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif

בדקתי את הציונים שלי באנגלית.. F 79 סופי G 83 סופי ציונים בסדר..אני לא מתלוננת.. אבל אני יודעת שהתשובות שנפלתי בהן היו כאלה שהתלבטתי. ז"א,שהייתי יכולה להוציא יותר..בF למשל הציון התחיל מ82 כי טעיתי בשתי שאלות בהבנת הנקרא
הדילמה שלי זה האם לגשת למועד ב' ולשפר? שוב לעבור את ה-3 שעות האלה בקריעת תחת על החיבורים המפגרים האלו?
מה לעשות ?
[יש יתרונות גם לציונים טובים יותר..למשל-זה מכפר על ה3 יח"ל במתמ'..]

onix 88

New member
דבר ראשון- איך את יודעת ציונים?

דבר שני- לדעתי תגשי, אנגלית זה המקצוע הכי שטותי וחבל לא לנסות לקבל בו את הציון הגבוה ביותר שאפשר. הרי זאת לא השקעה גדולה מדי מצידך, באים, קוראים טקסט, כותבים חיבור וזהו, אפילו לא צריך ללמוד לזה, וחבל לא לגשת. בהצלחה!

K e R e N18

New member
אהה אני קיבלתי בדיוק הפוך...

F-83 G-79 אבל נרשמתי רק לF...אני אנסה לשפר אותו והעלות ת'ממוצע=] אנלא אפסיד מזה כלום...

Taam YutvatA

New member
004../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

אנגלית חבל לי, כי המגנים חרא... =/ אני אחכה לחורף ואגש בלי מגן.

onix 88

New member
מאכזב../images/Emo4.gif

בדקתי ציונים, תסתכלו בפורום ש"ב יש שם שיטה. בF יש לי 85 בבחינה ו89 סופי (שיפור מ87 סופי). G יש לי 82 בבחינה ו87 סופי. מאוד מאכזב. גם כתוב לי בציון הסופי בבע"פ את הציון של הבחינה עצמה בלי המגן, כלומר כתוב 88 במקום 94, מה אני יכול לעשות עם זה? עם מי לדבר? ומישהו יודע איך מחשבים ציון סופי באנגלית?

jenngirl

New member
מההה אוף];../images/Emo82.gif

אני לא מאמינה שקיבלתי ככה גרוע! אני צריכה לעשות גם F וגם G. ונרשמתי רק ל-G:/ אוף דיי!

onix 88

New member
אפשר להרשם לבגרויות מיום רביעי

באינטרנט.. אנחנו באותה סירה. יהיה בסדר.

mAAyAn 1

New member
מועד ב' הנה אני באה!!!

באנגלית ו-5 יח'. אין לי כוח שוב פעם לאנגלית..אני גרועה!!

liramta

New member
הכל...

מודל F,G קיבלתי בשניהם 81 שממש לא מספיק ובG אם לא טעות טיפשית הייתי מקבל 91... מתמטיקה 004 בטוח וזה בידיעה שאני נכשלתי בטוח..

למעלה