בגרויות מועד ב'

דוש2

New member
בגרויות מועד ב'

מי הולך לעשות? ובמה הולכים לעשות.. אנגלית/מתמטיקה/שניהם..וכמה יחידות! והכי חשוב! בהצלחה

m i r u s h i

New member
|הכחשה|../images/Emo108.gif

מתמטיקה-003
ואנגלית אם יהיה צורך..[אם הציון באחת מהבחינות מתחת ל70]

ממממור

New member
מתמטיקה!!!

5 יחידות... כרגע הסופי שלי עומד על סביבות ה-98 אז אני יודעת שזה מטופש אבל... זה חינם ובוחרים את הטוב מבין השניים אז למה לא?

Muh87

New member
אחותי זה לא בחינם

נראה לי שזה אפילו עולה יותר מאשר בגרות רגילה..

אגב, שאלה..../images/Emo180.gif

אבד לי הפתק עם השם משתמש הסיסמא וכו'.... איך אני יכולה לשחזר את שם המשתמש?(רק אותו שכחתי)

a 90s Noah

New member
נחכה לציונים. בעיקרון נרשמתי

ל F, G , 006 ו-007. G אני בטוח ניגש, F מתחת לציון מסויים אני אוותר, כי בסה"כ הלך לי בו טוב. אני רק רוצה לדעת שהגעתי לציון הזה..שלא יהיו הפתעות. ל-007 אני אחרוש, כי אני חייב לשפר אותו למרות שגם בו לא הלך ממש גרוע ביוני. 006 אם יהיה לי כוח.

דוש2

New member
אני עושה

באנגלית בטוח את F כי הלך לי בו חרא.. וG תלוי בציון.. ובמתמטיקה את 004.. שבדוק נכשלתי בו :/ אין לי כוחות לזה..

a Warming Sign

New member
בע../images/Emo194.gif

אתם תמיד מזכירים את הדברים שלא רוצים להיזכר בהם. עוד לא נפתחה ההרשמה,כשתיפתח אני ארשם למתמטיקה[004].אני חייבת לעבור. שאר הציונים לא ממש מענינים אותי אחרת הייתי ניגשת לשפר אנגלית.

onix 88

New member
אני

007 בטוח. F ו G אני רוצה לראות קודם את הציון אבל סביר להניח שכן. בהצלחה לכולם!

shuval1

New member
007, F, G

אחרי שאני אראה אראה את הציונים אני אחליט למה ללכת.

|הכחשה|

מירושי
זה בסדר שהעתקתי? 006 + 007 + F + Gאנגלית אין לי מה ללמוד.ת'אמת גם הלך לי טובלא יודעת למה אני נגשת שוב.. נראלי סתם בשביל הכיפ.. ומתמטיקה |מגלגלת_עיניים| אני פשוט מתפללת שה-12.7 לא יגיע לעולם או שפשוט הוא יתן לי כוחות לשבת וללמוד את כל החומר מההתחלה בהצלחה וכאלה

למעלה