בגן של שושנים
H hayapollak New member 1/8/03 #2 מתאים לי../images/Emo29.gif בוקר טוב עולם בוקר טוב צייר מתאים לי להתעורר לתוך עולם ק ס ו ם פירחוני ו חו ש נ י עוד 5 ימים י ו ם ה ו ל ד ת.
מתאים לי../images/Emo29.gif בוקר טוב עולם בוקר טוב צייר מתאים לי להתעורר לתוך עולם ק ס ו ם פירחוני ו חו ש נ י עוד 5 ימים י ו ם ה ו ל ד ת.
צ צייר New member 1/8/03 #3 בוקר נפלא לך בוקר מתוק וחושני, עם המון אהבה ותשוקה וראש זורם למקום לא נודע בו שוכנת רק אהבה צייר
ט טאKילה New member 2/8/03 #9 בגן של שושנים..../images/Emo23.gif הלבשתי לגופי שמלת משי לבנה רקדנו צמוד שזרת לראשי זר פרחים ברוך מנגינה לחשת אוהב הבטחת לי אותך את לבך בגן של שושנים רק אתה ואני נגענו ליטפנו הכנסת בי חיים לעיניי ירח האוהבים..
בגן של שושנים..../images/Emo23.gif הלבשתי לגופי שמלת משי לבנה רקדנו צמוד שזרת לראשי זר פרחים ברוך מנגינה לחשת אוהב הבטחת לי אותך את לבך בגן של שושנים רק אתה ואני נגענו ליטפנו הכנסת בי חיים לעיניי ירח האוהבים..
צ צייר New member 1/8/03 #8 שוגר יקרה את הגן הזה מגדלים מאהבה מרצון לחיים נפלאים וטובים הגן גודל מתוכך עם המון אושר ושירה והמון המון אהבה צייר
שוגר יקרה את הגן הזה מגדלים מאהבה מרצון לחיים נפלאים וטובים הגן גודל מתוכך עם המון אושר ושירה והמון המון אהבה צייר