בגלל........

אוווווףףףףףףףףףףףףףף

אילו הסורק שלי היה עובד.... הייתי שמה כאן עיניים מאוד יפות שצירתי... אבל לאאאאאאאאא הוא חייב לשבות!!! טוב אני הולכת לנסות לחרבש משהו בצייר אבל ברור שביד זה יוצא יותר נורמלי שלאות

BaNaNa AdOoMa

New member
...................................

אפשר לנסות לבכות ולצחוק בו זמנית.......?
---->
---->
*אני יכול לנסות!!!* [רק בישראל העונה החדשה, 2002] חחחח -----> וואאהההההה וואהההההה -----> חחחח

BaNaNa AdOoMa

New member
והנה.....

העיניים שציירתי בכשרוני הרב [כן, בטח] בצייר- ציור שלקח לי בדיוק דקה ורבע!!!! כל אחת (ואחד!) יכול לנסות!!! פשוט ביותר!!! נ.ב- זה לא נראה ממש אמיתי כי האישון גדול מדי.... אה- והן מסתכלות קצת הצידה יש לפתוח את הקובץ בגדול!!! תודה!

Karamela

New member
איזה יפה!!!../images/Emo29.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

הנה שלי../images/Emo31.gif------------------->

לא יצא משהו וגם יש להתחשב בעובדה שהשיער מסתיר את העין השניה וגם אין לה גוף פשוט עשיתי בצייר ובגלל שזה רק לעיניים אז לא היה לי כוח לעשות הכל... לא נורא שלאות

למה אתם לא מגיבים?../images/Emo7.gif

אתם לא מבינים כלום!!! חוצפה!!! תתבישו לכם!!! נעלבתי!!! כפויי טובה!!! אני משקיעה בשבילכם.. ואתם - לאאאאאאאאאאאאאאאאא אל תגיבו! לא צריך טובות!! אני יגיב לעצמי!!!

ואווו איזה מהמםם!!!

גל איך הצלחת??? איזה כישרון יש לנו בשרון.. והעין...זה כזה יפההההה

דיי.. את מביכה אותי... אני מסמיקה../images/Emo9.gif

אבל את יותר טובה.. את יותר יפה חכמה צנועה וכשרונית ממני...

לא נכון... את יותר!!!../images/Emo99.gif

את פשוט - מושלמת חוץ מהעובדה שאת נותנת מחמאות לעצמך וסובלת מפיצול אישיות... אבל... כמו שאומרים... אף אחד לא מושלם!

Mooa-Numi

New member
גל את פשוט הורסת אותי...

ובקשר לעין... וול-נראה לי את הנצנצים שמים מעל העין...

למעלה