בגלל ש...

tamarhp

New member
תגיד, נודניק,

החתימה שלך היא בכוונה כמו החתימה של שרוך?

r3fl3ct10n

New member
לאחר דיונים מעמיקים עם עצמי(ועם תמר

הגעתנו להשערה!!! "משסע הבלוטות" הוא לא אחר משרוך ידידנו היקר... (אבל כמובן שזאת רק השערה)

r3fl3ct10n

New member
לי כן...

לכן אני משער... אם זה לא היה נראה לי לא הייתי משער...

tamarhp

New member
האמת גם לי לא..

אבל אולי.. לא נראה לי בגלל הסגנון והכל.. שרוך כותב יותר ארוך, וחוצמזה ששרוך משתמש בשני סימני קריאה!!

tamarhp

New member
בלטות, לא בלוטות...

ואני מקווה שזה שרוך.. שלא יהיו לנו פדיחות

lali37

New member
וואי...

זה מסביר את ה-כ-ל-
אבל זה לא הגיוני שזה הוא... שרוך כותב אחרת לגמרי

lali37

New member
מה בחתימה שלו כמו של שרוך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

למה יש לי הרגשה...

שזה אתה?? ואתה מנסה לעבוד על כולם, ומקים ועדות והכל??? מכיר את המשפט: "הגנב רץ ברחוב וצועק תפסו את הגנב"? זהו, אני בטוחה: זה ל-י-ע-ד!!

דווקא כן! רק עם הבדל אחד:

לשרוך אין באמת חבר ששמו ברוך. לא שגרטל שלי היא חברה שלי, אבל... [למה יש לי הרגשת שאנשים כבר לא מכירים אגדות ילדים היום?] והמבין יבין. ומי שלא הבין, שיחשוב קצת. או קצת הרבה.

לדעתי,

זה אתה ואתה רוצה לשגע אותנו.. וגם אם זה לא אתה ויכול מאוד להיות שזה בנאדם נורמלי מה שנדיר מאוד בפורום הזה זה לא הכי מעניין אותי אני רואה שאתם מתים לדעת איך הוא יודע הכל על הפורום אני אדישה

shadow dancer

New member
אין דבר כזה בגלל ש......

בס"ד הייייי ממצב? ניר בנדוד של תמר ורחלי(כן רחלי.... אין מה לעשות! תחיי עם זה). מנתניה ותכלס גם אני די חדש פה אז בעצם כל המידע הזה הוא לכוווווווולם. אני מדריך בסניף נתניה מרכז(נמ"ר!!!) את שבט יובל- שזה למי שלא יודע שבט של ילדים מיוחדים. היה אמור להיות לנו מחר מחנה אבל החניכים לא יוצאים. כל אחד וסיבותיו שלו! אחד בטיול עם המשפחה אחת בחו"ל וככה כולם עד שנשאר האחרון שלא יוצא כי אין לו עם מי!!! ועכשיו הרכזת המגעילה (שאני כ"כ שונא אותה(אני לא באמת שונא אותה....... אבל היא כזאת סניכית!!!)) לא רוצה לתת לנו לצאת למחנה שלנו.... סיפור ארוך! אז מקודם.......... טוף נראה לי שמיצינו! זה ארוך מדי... אז זהו! לא עולה לי משהו חשוב לספר עכשיו וגם אם יש אני בטוח שתמר ורחלי ישמחו לספר עליי כל מני דברים! (קצר וקולע!!!!) ואגב.... רק לידע כללי: לא אומרים בגלל ש אלא מפני ש, כיוון ש וכו'

למעלה