בגלל ש...

אלעדית

New member
או. קיי........

אז קורים לי נריה, אני שייכת לתנועת בנ"ע , ואני בשבט אלעד, אם את רוצה לדעת עוד משהו עליי אז את יכולה להיכנס לשם שלי....

בעעעעעעע

יאיר חיפה שבט מעפילים סניף כרמל מה עוד? אני יוצא למחנה חבל לכם אם אני לא יהנה שמה! מי בכלל יוצא למחנה של מעפילים?????????????????????????????????

lali37

New member
מיכלוש7 יוצאת

אבל בתור מדריכה... וגם לא נראה לי ששהיא יוצאת עם המחוז שלך...

אם את מתעקשת...

קרן 13 כמעט פרדס חנה סניף מרכז מתה על כדורסל ועל מכבי תל אביב!!! (מי שיתנגד לי-כאפה בפרצוף...) וכן...משוגעת! (כואבת לי היד אז אני לא מעריכה במילים...)

../images/Emo45.gif

מכבי תל אביב בכדורגל או בכדורסל
או שניהם
אני גם וגם

ashkeloni

New member
נהממ.....

קוראים לי נתן ואני בשבט אלעד בסניף אפרידר אשקלון...

tamarhp

New member
טוב..

קרן ביקשה שאני אספר עליה, אז: היא מחורפנת!!!! ואם את רוצה תמונות שלה, אני יכולה לשלוח לך כמה
בצחוק, בצחוק! קרן, אל תהרגי אותי!!!

עטרה ש

New member
טוב אז...

עטרה שריקי בת 14 עוד מעט (עוד... 3 חודשים) שבט הרא"ה עפולה מרכז יש לי 2 אחים-אח ואחות שניהם בפורום ו..זהו... נראה לי...

גם אני מצטרף להנ"ל

גם אני לא מכיר פה יותר מדי. אני חדש בפורום (מאתמול, אבל לא כל כך רצו להתייחס אלי משום-מה). אני שבט שלם (כן, אני לבד - שבט שלם!), כלומר: בן 22 וקצת, רוב השנה בירושלים. אם את רוצה עוד פרטים עלי, את מוזמנת להכנס לכרטיס האישי שלי. גם השאר - אם אני במקרה מעניין אתכם...

סוף סוף...

בעזר"ה מישו הגיע לעזרתי! איזה יופי לראות מישו גדול! (והגדולים שכאן נא לא להיעלב) אתם יודעים שאני מתה עליכם!

אני? ../images/Emo12.gif

בעזר"ה להתחנף??? למי??? מ'פתאום! אני לא צריכה את זה! כולם יודעים שמי שרוצה להיות חבר שלי צריך להתחנף אלי!!!

חכי...

בעזר"ה בואי נעבור שלב שלב חמודה... אחרי ההתנחפות מגיע השלב של האם אני מסכימה שיידברו איתי. והלאה והלאה עד שנהיים הילדים שלי!

למעלה