בגלל ש...

נינושש

New member
בגלל ש...../images/Emo122.gif

מאוד מאוד מאוד כיף לי בפורום הזה ואני אוהבת תאנש' פה....
אז אני מנסה להחיות תפורום.. קצת למרות שאני יודעת הרבה אנש' לא פה.. כן כן חופםש אני יודעת.. מעלה לכם שאלון קטנטן...
מה הדבר הכי רומנטי שעשו למענכם... טן מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם למישהו.. ואם אתם כמוני.. בללעע וד לא היה לכם משהו ריני שיצא לכם לחוות דברים ביחד... מה הדבר הרומנטי שהייתם רוצים שיעשו לכם..
אוהבת אותכם נינוש....

נינושש

New member
וכמובן שאני עונה.. ../images/Emo9.gif ../images/Emo3.gif

אז ככה כמו שאמרתי לא היה לי ממש קשר רציני ככה שלא הספקתי לחוות דברים כאלה... אבל הדבר הרומנטי שהייתי רוצה שיעשו לי.. זה משהו ששמעתי מידיד שלי... { אנחנו כבר הגענו לחתונה... בלעע} זה הצעת נישואים במחצית של משחק אליפות ל מכבי ת"א.. כן כן הקבוצה שהוא אוהד... הוא יעלה במחצית לעמדת שידור וישאל אם אני רוצה להתחתן איתו... כלומר זה סתם דוגמא שהוא נתן עלינו אבל באופן כללי זה רעיון מקורי מאוד ורמנטי מאוד מאוד
רק שרבתי עם אותו ידיד

ל י ס ו ש

New member
אממ..

עדיין אין לי שמץ.. סוריי... בעע.. והכי רומנטי שעשו לי.. אמממ.... לאיודעת..."\ בנים בגילי לא כ"כ רומנטיים חיחיחי... אבל חבר שלי נתן לי ב-חודש שלנו עגילים ובושם...

היו המון דברים רומנטיים

היה לי פעם חבר שלקח אותי לחיפה .... לגן הבהיים בלילה , היה מאוד נחמד . החבר הנוכחי שלי הוא רומנטי כאדם , איתו כל דבר נראה מיוחד ורומנטי.... גם נסיעה רגילה באוטו מסוגלת להפוך לרומנטית כאשר יש לו מצב רוח .. הוא שם מוזיקה רומנטית ,נוסעים למקום שיש בו תצפית יפה לעבר כל ת"א והסביבה ויושבים באוטו מדברים או מתנשקים ... כאשר הוא כן מתאמץ, הוא עושה לי מסאז' עם שמנים אורומטיים (את ההמשך אני לא אתאר.... ) לפעמים אנחנו מתמסטלים מיין (זה לא חינוכי..-סורי) ואז הוא מביא המון נרות לחדר שלו (או שלי ) וזה נחמד להיות יחד ולהתחמם אחד מהגוף של השני ... אנחנו בעיקר אוהבים שקט אז הטיילת בים מאוד מרגיעה אותנו , לפעמים אפשר לפגוש אותנו בשעה שלוש לפנות בוקר מטיילים על החוף נהנים מהגלים ... הדברים הקטנים הם הדברים הרומנטיים ביותר . אני לא אוהבת כאשר הוא מתאמץ להכין משהו רומנטי.... אני מרגישה שהוא מלא ציפייה שאני אהנה... ואני פשוט אוהבת לזרום עם הרומנטיקה... בעיקר טיולים בלילות בכל מיני מקומות יפים מאוד עושים לי את זה... מהו הדבר הרומנטי שהייתי רוצה לעשות איתו ? היתי רוצה לעשות איתו פיקניק על חוף הים בלילה .. אבל זה יתגשם ברגע שהקייץ יגע וישאר הרבה זמן...

מתוקה777

New member
תגובה

אנחנו עדיין קטנים, אבל למשל הלכו ביחד והיה לי קר אז החבר שלי הוריד את הג'קט ואמר לי ללבוש אותו שלא יהיה לי קר אז שאלתי אותו אם לו לא יהיה קר אז הוא אמר לי "אם לא יהיה לך קר אז גם לי לא" ואני לא שמתי את הג'קט הוא אמר לי "אם את לא שמה את הג'קט אז גם אני לא" "אני לא יכול לראות אותך קופאת מקור". או כשנסענו וישבנו שנינו מאחורה הוא חיבק אותי ונישק אותי על הלחי כל הנסיעה. ויום אחד הוא שלח לי הודעה כזאת עם שיר לפאלפון אני לא זוכרת איזה שיר אבל זה היה רומנטי.

תות15

New member
לדעתי..

כל דבר שעושים אותו בים יש לו פוטנציאל גדול להיות רומנטי..יש מין אוירה כזאת.. לא יודע איך לתאר.. כיף כזה..

sh53

New member
../images/Emo99.gif אחלה שאלה

מה עשו למעני? משהו רומנטי? הביאו לי פרחים (יווו איך אני חולה על פרחים). רקדו איתי סלוא (זה כיף להיות עם מישהו בין כל כך הרבה אנשים ובעצם להרגיש שאנו לבד על הרחבה). מתקשרים ו"מציקים" לי שממזמן לא דיברנו (רק לפני שעה, אבל למי איכפת?). במאי אני הולכת להופעה של שלמה ארצי עם דרור, תגידו לי אתם אם זה לא רומנטי ותקבלו ממני
יום לפני כן אני בחופש, אין לי עדיין תוכניות, אבל אל תדאגו יהיו

למעלה