בגלל שמשעמם לי. ;;;

LilTink

New member
אז מה, באים לפה הרבה?

קוראים לי לילך.
יש לי נזם DDDDD:
אני נוטה ללבוש שחור רב הזמן.
אני מתאפרת המון. אני מכורה לאיפור.
אני מכינה כל מיני שטויות מחרוזים D:

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifסבבה

1. חוץ מהצטננויות קטנות שלא עשו לי כלום, לא הייתי חולה שנה וחצי. 2. כל פעם שאני באה להכין אוכל נשפך לי משהוץ כל פעם!!111
3. לא היתה לי ילדות. החיים שלי התחילו מגיל 11. 4. אני מכורה קשות לשוקולד- וגם אלרגית לשוקולד קצת 5. אני אוהבת לבשל :]

"כדור הארץ הוא מערכת סגורה לאנרגיה"

כנבטח. מערכת סגורה לחומרים מפגר! לא לאנרגיה!
הזכרתי כבר שאקולוגיה זה השטן?
1. אלונה, י'1 "ענבר", "צפית", ביולוגיה-תטארון. 2. יש לי 3 חורים שלא אמורים להיות בגוף שלי. נזם(בן שבוע הבנזונה. למרות שהיה לי אחד אבל הוא נרצח באכזריות ע"י אחיין שלי. 25.5.05-22.9.05
אזכור אותך לנצח.) שעדיין בריא ברוךהשם, ושני לובים שאין בהם עגילים מאינפקציות. אני באמת צריכה לחזור לשים לובים..>< 3. שמו"צניקית, קן צפית אימפריה, אזור שפלה מעצמה! מד"צית שנה ראשונה. 4. אני לא בתולה. אני אריה!|אריה| 20.8.91 כבוד
5. בהקשר לביטוי הקודם- הייתי עם 20 איש בחיי. ואני עדיין בתולה תמימה וחסודה. :)
זה באמת מעניין מישהו?

לטס סי

1. ברגע זה סיימתי לקורא את הברוקר. 2. זה אחד מהספרים הטובים. 3. הוא טוב בגלל שהוא דיבר על המוסד. 4. ולא סתם דיבר עליו, הוא הוציא את המוסד טוב ממש. 5. ממש מעולה כאילו.

אממ...ייקח לי זמן לחשוב על זה../images/Emo3.gif

1. אני מנגנת על אורגנית באופן עצמאי {כאילו, למדתי שנה וקצת ומאז שהפסקתי המשכתי ללמוד לבד...לא בעיה בכלל.} 2. הייתי בחו"ל 4 פעמים, וכולן היו באותה ארץ אבל לא תמיד באותם איזורים. 3. אני אמורה להיות עכשיו בכיתה ט', מבחינת גיל. {עליתי לכיתה א' מוקדם יותר, לא שהקפיצו אותי כיתה או משו.} 4. אני גדולה מאח שלי ב-11 שנים. 5. בכמה שנים האחרונות {בערך מכיתה ח'} התחלתי לאהוב לקרוא ספרים, אבל אם ייתנו לי ספר שלא יעניין אותי {הארי פוטר לדוגמא...לא לשנוא אותי בבקשה} אז אני לא אקרא אותו. גם אם תהיה לי משימת חובה עליו או משו כזה. השתדלתי לא להיות ממש צפויה....חח {יצאתי מקורית ב-1 ולא כתבתי את השם שלי
}

למעלה