בגלל שמשעמם לי. ;;;

חצילע

New member
בגלל שמשעמם לי. ;;; ../images/Emo41.gif

ספרו 5 עובדות על עצמכם. :) בהצלחה!1.

mikmikonet

New member
../images/Emo6.gif אוקיי

אני אכתוב דווקא את העובדות ההזויות האלה שאת אף אחד לא באמת מעניין לדעת. 1. אני שותה את רוב המשקאות עם קשית. אובססיה.
2. לא יכולה לסנוע בלי חגורת בטיחות.
3. אני מתה על נוסטלגיות, וזה כולל כל דבר מפעם... וגם משבוע שעבר
4. בתור אחת ששונאת מוסיקה של פאקצות, לא ברור לי למה לאחרונה התחלתי להוריד שירים של... היי פייב
דיליי. 5. אני הכי טיפוס של חורף.

חצילע

New member
אתם מעפנים. ;;

נמ. 1.קוראים לי נועם. >< 2.אני מכורה ללצבוע שיער. אני צובעת בערך פעם בחודשיים-שלוש. 3.אני הבנאדם הכי גרוזיני שתראו אי פעם,אני לא משלבת בגדים ולא תכשיטים ולא כלום. ^^ 4.כשהייתי בת 4 הייתי בטוחה שאני פינגווין. 5.יש לי קטע עם חצילים, כבר כמעט שנתיים אני חושבת. ואני ידועה בתור חציל. ואני לא אוהבת לאכול אותם, גם הצורה שלהם.

...

1- אני מכור לשוקו יוטבתה 2- אוהב בירה 3- אוכל אוכל בריא 4- ניטים ושרשות רוקס! 5- אני אוהב ת'מוהק שלי ^__^

S a m B o o k i

New member
5 .. אל תכנסו לא כדאי חחח

1. קוראים לי מולי .
2. אני זוכר את כל קווי האוטובוסים בארץ ( משועמם אה ?
)
3. לומד באיזה חור נידח בירושלים .
4. מת על טיולים .
5. וחגורה שחורה בקראטה .

לא הכי מוזר אבל עדיין ......./images/Emo13.gif

1. קוראים לי גל 2. מנמנמ... אני מדברת עם עצמי ...(לפעמים...) 3. אני אוהבת שקר לי .. כאלו אפילו עם אני קפואה ומשתוקקת לרמת חום אני אשאר בקור 4. אני עצלנית בטירוף ... 5. אני שרופה מתה חולה סוגדת לתפוחים....(פאי תפוחים , תפוח אפוי , כאלו תפוח עץ)

eva133

New member
../images/Emo9.gif

1. קוראים לי אווה 2. אני שונאת מתמטיקה! 3. אני יכולה להיות כל היום עם הפלא' ולשלוח רק סמסים 4. אני מכינה תכשיטים מחרוזים אבל אף פעם לא עונדת/שמה את התוצרים שלי 5. אני אוהבת לכתוב

nse

New member
../images/Emo3.gif

1. קוראים לי נטע
2. אוהבת חורף
3. מכורה למחשב
[אני פה רוב הזמן] 4. פימואיסטית. עושה תכשיטים ועוד מעט מתחילה למכור
5. שונאת לדבר בטלפון

טובבבבב ../images/Emo163.gif

1.יש לי גשר, אפחד לא יודע אם אנלא מספרת לו 2.אני שחקנית תיאטרון בערך מכיתה ה' (לא שחקנית מקצועית, סתם מאוהבת בתחום) 3.אני קיבוצניקית. לא, אנלא זונה
4.היה לי פעם שיער ירוק-טורקיזי (לא הכל, אבל חלק גדול ממנו) 5.אני אוהבת ורוד וגאה בזה

יאא משעמם לי

1. קוראים לי שירי 2. אני גם קיבוצניקית 3. לא קיבלתי אפילו מאה אחד השנה באף מבחן 4. אני שונאת יותר מדי דברים 5. אני כ"כ רוצה להיות במקום אחר עכשיו

noyy

New member
../images/Emo28.gifיאלללה

1. אני אוהבת היסטוריה 2. אני חרשנית פחד 3. אני מאחרת סדרתית 4. אני חולה, אוהבת, ומטורפת על המקסים שלי 5. אני בדיאטה כבר 100 שנה

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifזה קשה. ../images/Emo10.gif

- יש לי פשיט לתותים. בחור יכול לשדל אותי למעשים מגונים בקלות אם הוא יציע מנה נכבדת של תותים עם סוכר. - אני אוהבת להתקלח עם מים קרים. ממש קרים. אם זה חורף, אז אני מתחילה עם המים החמים קודם, אבל קר זה לפנים. - אני אוהבת מוזיקה ישנה. בעיקר רוק, אבל אני אוכל להשתקע עם 'נשים שישים' שעות. - הפריטים שאני הכי אוהבת בארון שלי הם שני זוגות נעלי הבית שלי. זוג אחד של ארנבים שקיבלתי במתנה מיונתן, וזוג נעלי קיפי ישנות של אבא עם חורים. אני הולכת איתן לכל מקום אפשרי. - אני כוססת ציפורניים עד זוב דם. אני לא מסנה להפסיק, גם כי זה לא יצליח, וגם כי סביר להניח שאמצא התמכרות אחרת במקום. עדיף לכסוס מאשר לעשן או משהו לא? וזהו. חפרתי;[

[Snow fairy] זאת מאיה../images/Emo3.gif

-הופעתי פעם בעיתון "לאישה". -סבא שלי היה חבר טוב של חנה סנש. -יש לי אובססיה חזקה לטים ברטון. גאון הדור. האליל שלי. [גם דני אלפמן]. -אני מכורה לדיסני קשות. מאז ומתמיד אהבתי. גם את השירים, גם את הסרטים... -אני ממש אוהבת פארקים ורכבות הרים. בכל החיים שלי הייתי ב: סופרלנד לונה פארק אפטלינג אסטריקס יורודיסני מג'יק קינגדום אפקוט אנימל קינגדום MGM סטודיוס סי וורלד איילנדס אוף אדוונצ'ר.

Under the GUN

New member
סי וורלד ../images/Emo99.gif

מוזר שנורא נהנתי במקום הזה למרות הפוביה שלי מדגים

Under the GUN

New member
כן

וזה אומר שאני לא יכול להריח דגים, לראות דגים (מתים/חיים) ומין הסתם גם לא לאכול דגים ברגע שאחד מהדברים האלה קורים אני נכנס להיסטריה ומתחיל לצרוח כמו ילדה בת 3 (זה ממש מצחיק כשזה קורה לי.. אני גם צוחק על זה אח"כ)

את!!!

היית ב-MGM?! כדאי להגיע לשם או שחבל על הזמן? יש שם רכבות הרים טובות? ומה עם אילנד או אדבנצ'ור? אני ממש מחפשת מקום עם רכבות הרים שוות..

Under the GUN

New member
אין על סיקספלאגס

אני הייתי באחד (מג'יק מאונטיין) אבל דודה שלי הייתה בחצי מהם, בעיקר באירופה והיא אמרה שהיא נהנתה מכל שניה ד"א הרכבת הכי מהירה והכי גבוהה נמצאת בסיקס פלאגס בניו-ג'רזי אם בא לך...

למעלה