בגלל שמאוד שומם פה

איטליה זה שם

קידומת הולנדית, 2 אותיות: ון מנעול, 2 אותיות: יל נהר באפריקה, 2 אותיות: (שכחתי) עני, אביון, 2 אותיות: דל (גם "מך")

וקפת, מהטריבונה

זורקת לי ש"ול" הוא כנראה שמו של הנהר באפריקה. אה, וגם בהמה טיבטית, 2 אותיות: יק. ראיתם פעם חמאת יק? היא אמורה להיות כחולה.

פסססט

ליק אין חמאה, ממש כמו שלתיש אין יוגורט. ובהזדמנות זאת: נקבת היק, 2 אותיות. מי יודע?

למה אפליה?

למה שלייק לא תהיה חמאה? לנקבת הייק, בעלת שתי האותיות (וק?) יש חלב? אז אפשר לעשות מזה חמאה. שמעתי שחמאת יק היא אפילו בצבע כחול. משהו עם הגובה.

ושוב -

יק הוא זכר. זכרים לא מייצרים חלב ולכן אין להם חמאה. מקסימום עושים מהם נקניק. נו, אז מי יודע איך קוראים לנקבת היק?

כפרות

יקית? את באמת מסוגלת לדמיין פרה שעירה במיוחד עומדת במרכזו של אחו בהימאליה וקוראת לבנזוגה היק: "קום קום, שנל שנל, איכ גלאובר איכ בין שוואנגר"? מה פתאום יקית.

טוב, אני נכנע

(וזה רק בגלל שאת מתקטננת איתי על הייק. באנגלית זה הרבה יותר פשוט. Yak Butter). אז איך קוראים לה, לזוגתו לחיים של הייק?

קפת

New member
דיאנה, זו את?../images/Emo25.gif

או הקסומה. או הנילוס. על העדשה?

גרגול גרגול גרגול

חיכינו לך כל כך הרבה, סוף סוף הגחת מלב המאפליה בה התחבאת ימים ארוכים וזה מה שיש לך לכתוב? אן? אן נשמע לך כמו שם בהמת משא טיבטית? בחייך ג', אתה יכול קצת יותר מזה. קדימה.

גרגול

New member
היי2

היי בוגומותק, היי קפת נשמתי. כן, הייתי באחד ממסעותיי המופלאים וחזרתי, כמו תמיד, רזה, רעב ונגוע בשפע של מחלות מין שאת שמן לא תצליחו לבטא. טוב, אולי קפת תצליח. אבל בעצם על מי אני עובד? הרי הייתי כאן, כל הזמן, התברגנתי לתוך המערכת, הרכנתי ראש בפני השיגרה, רכנתי על ארבעותיי אל מול האפרוריות הקיומית ולא יכולתי לה. ולא פקדתי את הפורום כבר זמן רב. אפילו לא להצצה חטופה. בין השאר בגלל שהמחשב שלי ספג וירוס אכזרי והלך לעולם שכולו טוב. אז רכשתי לי פנטיום 4 ועכשיו אני כאן. עם פנטיום 4. ואקס פי (פששש... כל הזמן הזה המחשב ידע עברית ולא סיפרו לי). אז מה, הליידי די עשתה יק? הערבי ידע מזה?

קפת

New member
זה חרגול? זה ד'גול? לא! זה גרגול

גרגולון, חביב הפורום ואימתו. מאין הגחת ולאן אתה דץ? מתוק שלי, תגעגענו הרבה יותר מדי. תביא איזה סיפור זוועה, תביא.

למעלה