בגלל שמאוד שומם פה

בגלל שמאוד שומם פה

אני נחלצת בנסיון זהיר ליצור שירשור חדש, שלא דורש מאמץ אינטלקטואלי, הקלדה מרובה או מחשבה מעמיקה. מכירים את ההגדרות שחוזרות על עצמן בכל התשבצים? אלה שכל תשבצאי חובב פותר מיד, למרות שליכולתו למלא את המשבצות באותיות אין שום קשר לעולם המושגים שלו? כמו למשל: נהר באיטליה, 2 אותיות - פו. קוסם, 2 אותיות - מג. יאללה, תביאו עוד.

קפת

New member
שיח קוצני פרחוני שיצא מכלל שליטה

שתי מלים (10, 7). התשובה במהופך. (תנפרוחמ היליבנוגוב)

יודע ת'תשובה.

אבל לא אגלה לכם. תתאמצו, חלאות. אלוהי השממה. השממון. רק חסר ששיחים יתחילו להתעופף פה לאיטם.(מלווים בנעימות המערב הפרוע, כמובן)

קפת

New member
עונת מלפפונים חמוצים

פעםה יה לנו פורום רוחני (בתקופה שאכלנו הרבה קיטניות) ואינטלקטואלי (לפני שחום יולי אוגוסט ייבש לנו את כל המערכות הקוגניטיזיות), היינו מדברים על פוליטיקה וחברה, וגם עושים סקס. עכשיו אנחנו ממציאים הגדרות של תשבצים. ואם למישהו יש בעיה עם זה, אז, בבקשה, אני מתחננת - שיעשה משהו. הלפ.

הקריאות שלך לעזרה,

מלבד העובדה שהן מחרמנות, הן לא ממש מועילות. כלומר, הן כן מועילות, רק לא פה. אולי פה,, אבל לא עלי. ואם כבר עלי, אז רצוי שתעשי קולות, במקום לצעוק לעזרה. למרות שזה מחרמן, כאמור. קוטרית.

קפת

New member
יש'ך, אולי

פרות אדומים, מתוקים, 3 אותיות, שאפשר לקרוא גם במהופך? שמעתי שזה מוסיף רוחניות, משופחד.

יש לי.

ולא אתן לך. מה כבר יש לך לעשות עם פרה? חוצמזה, אתן תריבו על האוכל. ואם את מעדיפה אותה במהופך....<נאלם>..מממ.. בוגו, זה בגללך! שתדעי. הכל. (לריסה, גם בגללך. סתם, כי את קיימת.)

טוב, אז אם כבר פרות

בהמת משא טיבטית, 2 אותיות. כן, אני מתעקשת. כן, אני לא אתן לצמד הפוחזים החדש - צ'רלילה וצ'פלין, צילי וגילי, בארבי וקן, בוני וקלייד - של הפורום, כלומר סכיזו וקפת לעצור אותי.

מה, זה לא מקום נכון להיות מלאה בו?!

אוקיי. אני לא יכולה יותר לקרוא את המשפט הזה ולשתוק. גם לי יש סף שבירה. מי אמרה לך את זה, מתי ובאיזו תנוחה? כמה היא שקלה? האם היא היתה מאותגרת סיליקון? זה היה לפני האוכל או אחריו? אולי היא היתה מלאה בך? (עזוב, עזוב. אל תענה על הסעיף הזה) האם מדובר בקורבן של שואה אקולוגית, משו כמו הירושימה פינת צ'רנוביל? ובעיקר - מה ענית לה, סכיזופרח? לתשובתך אודה. בב"ח, בוגונביליה מערכות.

אלוהי הנוסטלגיה

היא היתה יפה. כולה. כל-כולה. יפה כמו אוסטרליה. גם גדולה כמוה. סיליקון? הצחקת אותה! השימוש היחיד בסיליקון שנראה הגיוני בגופה היא, הוא למטרת "יישור קו" עם הצלוליטיס. לא משהו ש-8 ליטר לא יפתרו. היא היתה יפה. יפה כמו בערך כמו שמירי בוהדנה חפה מכל שתל סיליקון. ואז, במהלך ארוחת הצהריים, היא מביטה באצבעות ידיה הקצרות להחריד, העגלגלות כנקניקיות מיס לוסי, ושואלת:" מה, זה לא מקום נכון להיות מלאה בו?!". מאחר ואני סוג של מלאך, חייכתי חיוך שרמנטי ומלא חן ועניתי תוך כדי שאני בורח ממבטה החושק בי עד כאב: "מפיתום, מותקפתמותק... את מאממת כמו שאת". התעוררתי. מיוזע. מתנשף.(ידיים על המקלדת, קפת!)

יש לי.

ולא אתן לך. מה כבר יש לך לעשות עם פרה? חוצמזה, אתן תריבו על האוכל. ואם את מעדיפה אותה במהופך....<נאלם>..מממ.. בוגו, זה בגללך! שתדעי. הכל. (לריסה, גם בגללך. סתם, כי את קיימת.)

קפת

New member
מזל שכתבת הכל פעמיים

כי פעם ראשונה אני אפפם לא מבינה. הכי מרגיע זה, שאמרת שלא תתן לי. כי לא ביקשתי לקחת.

למעלה