בגלל שלא...

alfred

New member
השיחה הזו לוקחת את אלפרד למקום...

אחר, ומיד מתחשק לו לעזוב הכל ולהמריא, הכי רחוק שאפשר... ובכל זאת: אם להצמד רגע למחלוקת (לא ויכוח, מחלוקת
), אז אלפרד לא היה בוחר דווקא בבימר לתייר את אוסטרליה, מהסיבה שהבימרים אינם נפוצים כל כך ביבשת, והשיקול הזה אינו מבוטל כלל (יחד עם שירותי הגרירה שהשדון ממליץ עליהם...), מאידך, את אירופה למשל, אלפרד אפילו לא היה מעלה על דעתו לחצות על גבי סינגל יפני, ובמקרה כזה, הוא גם לא מוצא שום יתרון שהוא לסינגל יפני. אבל היות ובינתיים אלפרד ספון בביתו, וחוצה בעיקר את ואדי ערה, הדיון הזה עקר מלכתחילה. אלפרד עדיין דבק בגרסתו, אותה מנסה השדון לערער, שבקטגוריית ה"תיור הנינוח בצמד-עמוס הציוד- בעל יכולת השבילים האלמנטרית" אין על הבימרים. את זה אי אפשר לקחת מהבימרים. למרות שאלפרד הרוויח דיון מרתק עם השדון...

הכRוב דוחק מגף רכיבה לדיון

אלפרד צודק.. תאר לך שדוני את הכבישים המפותלים של אירופה... את האוטובאנים הנרחבים והנצחיים.. ב.מ.וו (כאן הייתי הולך על הR1150GS) נותן לך פיתרון אדיר לכבישים מפותלים הדורשים מומנט ויד אוהבת על מצערת הגז. הנף רגל מעל האופנוע , חכה שהאשה תתמקם מאחור ותוכל לרדת ממנו בתחנת הדלק הקרובה , 400 ק"מ לאחר מכן - ללא כאבי גב/ישבן/כתפיים וכו´.. תנוחת הרכיבה הנוחה , המומנט והכח יחד עם הוויברציות הנעימות אכן נותנים פיתרון טוב יותר מכל דו"ש יפני אחר - הטנרה / האפריקה טווין / הטראנסלאפ או כל מפלצת אחרת.. נכון - הוא לא רואה שטח גם אם הוא ממש מתכופף אבל הבימר אן נותן פיתרון לכל רצונותיו ומאוויו של אלפרד המחפש פורקן ליצריו.. (אותם למדנו להכיר במשך הזמן דרך הודעותיו בפורום). הכRוב ש: 1) נהנה לראות את אלפרד הנהנה מן הפורום 2) היה שמח להיות הבעלים ג-ם של ב.מ.וו.. צהוב אם אפשר.

alfred

New member
נו, מזל שבאת...

אחרת עוד אלפרד והשדון היו ממשיכים לנצח, למרות שהם ב"לופ" כבר שעתיים. אלפרד אוהב את שניכם.

dmx_must_fly

New member
אם מדברים על מומנט

שקיים בכל תחום הסל"ד ועל יכולת העמסת ציוד ונוחות אז אין על הNTX. חבר שלי עשה כבר פעמיים את אירופה עם ה NTX שלו ועם אישתו. על האופנוע הוא העמיס מאחור את אישתו הלא ממש קלה וקטנה, תיקים שהגיעו לגובה מטר מהסבל בלי הגזמות. יש תמונות להוכחות, 2 סקשי שינה קשורים על המיכל דלק משני הצדדים. ומיכל דלק 32 ליטר וכמובן מהיות ה NTX דו"ש גם יכולת שטח שצומצמה לשבילים עם אנדורו 4 על הגלגלים. למי שלא מכיר ה NTX הוא מחליפו המוצלח של ה TT הבעייתי משהו. יוצרו כמה מאות חתיכות עד שמוטו גוצי החליטו לרדת מהדושי"ם וללכת לכיוון הכביש הטהור. יש לו את מנוע ה SMALL BLOCK של גוצי בנפח 650 סמ"ק עם מומנט עוקר הרים שמגיע כבר מ 2000 סל"ד. זאת התחלופה לסינגל גם מבחינת יכולת העמסה שעולה בהרבה על סינגל, מיכל דלק ענק שנותן מירווחי תידלוקים גדולים בהרבה מהמיכל המצומק של הסינגל, נוחות לאורך מרחקים ארוכים, יכולת שבילים לא מבוטלת וכמובן מנוע כייפי לא מווברץ ועתיר מומנט.

dmx_must_fly

New member
אלפרד עכשיו עיצבנת אותי באמת

מזתומרת חיקוי???????????????????. ה NTX הוא דגם בפני עצמו ולא חיקוי של שום דבר. אלפרד לא מבין כניראה בכלים, אופנועים וחיכויים אחרת הוא לא היה פולט שטות כזאת. איך אפשר לכנות דו"ש אמיתי עם יכולות שטח, מנוע V TWIN ואופי איטלקי במייטבו חיקוי??????????????? שמישהו יחזיק אותי חזק לפני שאני מנפץ את הישות הווירטואלית שקוראת לעצמה אלפרד. מתי נזכה לראות אותך בצורה לא ווירטואלית עם הבימר שאתה טוען שיש בבעלותך???

TheFinalCut

New member
הויסה, יובב... הויסה...... ../images/Emo13.gif

אז אמרו משהו לא לגמרי חיובי על אופנוע איטלקי, אז אתה צריך למלוק ראשם??? לא צריך להתעצבן..... הכל עניין של טעם, גם אם מדי פעם נאמרים דברים בלי טעם.

alfred

New member
מה לעשות שה G/S היה הראשון....

שבכלל המציא את הקטגוריה? צריך להתעלם מן העובדות רק משום שהן לא מסברות ל DMX את האוזן? וה"קווטה"? הוא לא "מתחרה" בGS הגדול? מה לעשות שהעובדות לא תמיד משרתות את הצרכים האישיים? ונקודתית, לגבי הNTX, אלפרד ממליץ לכבודו לבדוק קצת את דפי ההיסטוריה ( לא של הפורום, הסטוריית האופנועים בכלל),לפני שהוא מתלהט (ללא טעם ממשי) על ישויות וירטואליות כמו אלפרד. אלפרד באמת לא חושב שזה משנה משהו למישהו אם הוא אמיתי או לא. מישהו נמצא מאוחורי ערימות המלל האלו. הן אינן עולות לרשת לבדן. יום טוב לDMX...

Miss Mor

New member
האמת היא...

שאני באמת לא יודעת מה הגובה שלו ואם כבר... אז למה לא ללכת על ה R1150GS ??? חוץ מזה שהוא לא ריגש אותי כמו האפריקה טווין כשאריתיו לראשונה החסרתי פעימה ליבי דפק בחוזקה ופשוט התאהבתי קשות
ועכשיו קצת ברצינות אני לא יודעת הרבה על האופנוע הזה אז... יותר פירוט בבקשה
הכל על הכל כולל הכל Miss Mor

Easy_Rider

New member
מיס מור היקרה ....

את מחפשת אופנוע ? אז ככה ... האפריקה טווין אופנוע בינוני לכל הדעות, לא מי-יודע-מה מוצלח ... ויותר מכך, אין לו שוק ! הוא לא נמכר בארץ כמעט, אם כבר תמצאי , כנראה שלא תצליחי למכור ... אם חשקה נפשך בדו"ש גדול (ואני עדיין לא ממש מבין למה ?), המוצלח ביותר הוא הבימר, אך הוא גם יקר בטרוף. אלטרנטיבה ראויה לכל הדעות, ואולי הדגם המוצלח ביותר בקטגוריה זו (שכבר אינה מיוצרת לצערי כמעט) היא הסופר-טנרה. את שוקלת לחזור לאופנוע ? אולי אני יכול לעזור, דברי איתי באייסיקיו.

robin hood

New member
אולי כדאי שתלמד קצת על אופנועים..

כמה שטויות אתה מדבר במכה אחת? האפריקה טווין לא משהו? היה לך כזה? על מה אתה מדבר תכנס למנוע חיפוש ותקליד אפריקה טווין -אם אתה לא יוע גם לכתוב אותו אני יאיית לך- ותראה כמה מועדונים בעולם יש לאופנוע הזה. זה אחד האופנועים הכי מוצלחים בקטגוריה והרבה יותר אמין מהבימר.יש לי הרגש שאתה ילדון שרואה את סמל ב.מ.וו על מיכל הדלק וכבר את מתלהב. הונדה טובה מב.מ.וו בכל מה שקשור לאופנועים.נקודה. אולי אין לו שוק כי הוא יקר אבל גם הב.מ.וו השוק שלו מת. תעשה קצת שעורי בית ביי

Easy_Rider

New member
אין לך מושג כמה אתה צודק !!!

אני ילד בן 16, יותר נכון ערס בן 16 (יש לך משהו נגד ערסים?) אני חולה על BMW, בטח יותר מעל הונדה. יש לי אפילו מדבקת דלארס (דלר-ערס) על האוטו מאחור (לערסים אין אופנועים...). BMW זה הכי טוב שיש !!! אייל גולן המלך !

ספייק ®

New member
ערס יקר, ערס חביב ... ../images/Emo13.gif

מדוע לא הצעת את ה-TDM במקום הסופר-טנרה? הרי הסופר-טנרה אינו מיוצר יותר במפעלי ימאהה וה-TDM למעשה הינו מחליפו כפאנדו"ש האולטימטיבי. אגב, יש לך עוד מדבקות של "דלר-ערס" לפני שספייקי הולך ממני? ספייק.

robin hood

New member
../images/Emo13.gif

אני מבין שאתה לא יכול להציג טענות כמו בוגר אין ספק שהעלת חיוך על פניי ...תפתח פורום של הומור אני בטוח שהעצות שלך יהיו הרבה יותר טובות ומדויקות. ומקסימום אם דיברת שטויות כמו שכתבת על האפריקה טווין אף אחד לא יפול. ביי

alfred

New member
את משווה את הR1150GS לאפריקה...

טווין?!, הגזמת לאללה. אין שום קשר, האפריקה טווין בערך בקטגוריה של הסופר טנרה. אם יש בימר שמכוון לאותו מקום, זה דווקא ה F650GS דאקאר, ובטח לא הGS הגדול.

אם כבר בימר אז עד הסוף

ואני מתכוון ל650 F שהוא בא עם מושב נמוך או גבוהה. הנושב הנמוך נמוך ונוח והכלי - תענוג. ללקק את האצבעות. נשיא ותהני

Easy_Rider

New member
א. התכוונת נסי ... ב ...

נראה לי שמיס מור לא בדיוק יודעת מה היא מחפשת. בואו ניתן לה להתאפס על כיוון שאז אני בטוח שיהיה הרבה יותר קל. להלן רשימת אופנועים פוטנציאליים לנוחיותך: CBR600F2 CBR600F3 CBR600F4 CBR900 CBR929 FZR600 FZR600R FZR1000 YZF600 YZF-R6 YZF-R1 ZZR600 ZX6 ZX9 ZX12 ZZR1100 GSXR600 GSX600F GSXR750 GSX750F RF600R XT600 XR600R XR650L DR650 DR800 XTZ750 XRV750 TDM850 VN800 VN1500 VX800 ועוד ועוד ... תבחרי !

Miss Mor

New member
וואוו ../images/Emo12.gif

איזו השקעה המווווון תודה
האמת היא שאני יודעת מה אני רוצה, אבל רציתי לשמוע חוות דעת נוספת
Miss Mor שאולי תחזור ל- XT600 ולזכרונות הנעימים

למעלה