בגלל שלא...

Miss Mor

New member
אחלה

אני פנויה כל שעות היום והיממה חוווווווווווווופש

קוליVFR

New member
מור, אני חייב לשלוח לך סרטון קצר

זה עוד בעניין ישן שיש לי חשבון איתך
יש מצב? איי מייל או משהו?

alfred

New member
ואלפרד מפתיע בתשובה מקורית:........

ולמה שלא תשקלי את ה R80GS? אם כבר דו"ש עם נטיית כביש בולטת, אז לכי על הבימר. האחזקה זולה בעשרות מונים מה"אפריקה", המנוע קל הרבה יותר לטיפול, החלפים זמינים בכל רגע נתון, ובתשובה לשאלתך: אפשר להנמיכו בהרבה. (האמת שמלכתחילה, הוא לא מאוד גבוה בהשוואה ליפנים). הבולמים בהם מצויד האופנוע WHITE POWER, ובחלקם גם KONI, מאפשרים שינוי גובה קיצוניים. אלפרד קצת חוזר על עצמו, אבל מיס מור לא מכירה אותו, ולכן היא בוודאי חושבת שאלפרד נורא מקורי. אלפרד מציע למיס מור לשקול את האופציה הזו ברצינות...

alfred

New member
אה, ועוד משהו.....

ה"אפריקה", וגם את זה יש לומר, משפיל את הGS בכביש מכל הבחינות. המנוע הבאוורי אמנם מצטיין באופן אספקת הכוח, ומריחתו היסודית על כל סקלת הסל"ד, אבל לא מדובר בעולם המושגים היפני, אלא פשוט במנוע בעל "אופי" שונה לחלוטין. אם מיס מור מעולם לא רכבה על בימרים, כדאי לה בהחלט לבצע איזו קטנה של 400-500 קילומטר על גביו של איזה בימר קשיש, ולגלות בדיוק למה מתכוונים הבאוורים כשהם אומרים "אחרת"... אלפרד, שחושב שאם השדון היה עושה את אוסטרליה על בימר, הוא היה מפסיק לעקצץ את אלפרד...(אבל אלפרד מקבל הכל באהבה)...

אלפרד, אלפרד...הנה עוד עקצוץ....

ידידי... בחירת האופנוע נעשתה ע"פ הקריטריונים הבאים : קלות אחזקה וטיפול עצמי על בסיס הכרה אישית עם האופנוע. אפשרות לירידה לרכיבה בשטח קשה...מבלי לסבול ממשקל יתר. מחיר קניה סביר וסחירות. ראה את האמור לעיל...השווה לבימר...ותן הודעת סיכום לעניין. ו... Off the record... אני מעריך את אופנועי ה-BMW, במיוחד את ה-1100 שחונה כאן למטה, אבל לא חושב שהם מצדיקים את מחירם, בשום מקום בעולם באופן יחסי. יש המון אופנועים יפניים שנותנים תשובה טובה לבאוורים, ולאחר סיבוב התרשמות קצר, מזמן, על בווארי, אעיז ואומר שתשובת היפנים לעיתים טובה יותר. אני מבין את עניין הסולידריות והאהבה...ומעריך אותה, אבל כלל לא שותף לה.
השדון

הורידו אותי על ארבע! ../images/Emo24.gif

ולהרגיז על הבוקר... שלום לכולם!! חזרתי לעולם החיים... אבל מכריחים אותי למכור את הדיוק! זהו נשבר לכולם לבקר אותי בבתי חולים... אז אני אפרסם כאן: למכירה סופר דיוק 125, 2001, כחול ויפה... לפרטים לפנות אליי.. והידעתם שרוח מדבר מכר את ג´וניור? כל החבר´ה שלי כבר בלי אופנועים!! ממש עצוב לי!! מישהו אולי רוצה ZZR600 יפה ומושקע? אוהבת אותכם המון!! ודרך אגב הלל יפה שלחו לי בדואר את כל הברכות ששלחתם לי במיילים. אני נורא אוהבת את כולכם!! תודה על הכל!!

GPZiv

New member
ברוך השם

הגיע הזמן שישלחו. אני חושב שמיטק´ה מחפש ZZR600. מה ז"א מכריחים אותך למכור? תלחמי על רצונותייך!!! נ.ב טוב לראות אותך שוב- את לא יודעת כמה התבלבלו ביני לבין רוכב ה- CBR לשעבר.

טוב לחזור!

באמת? מה שאלו אותך? הם לא שמו לב לשם שלך? הטומן בחובו את סוג האופנוע? מיטק´ה צור קשר!! ה ZZR נמכר במחיר מתחת למחירון בהרבה! חייב להימכר דחוף!! אני כבר נורא מפחדת מהאופנוע!! אז זהו אני עוברת לרכב.. אבל זיו נשאר על אופנוע... אופנוע אמרתי? וספה! איכס!! אבל אין לנו ברירה כרגע!!

GPZiv

New member
מה זהו?

נגמלת לגמרי? תאונה אחת הספיקה לך? אם זו החלטתך לא נשכנע אותך. רוב המבולבלים לא שמו לב לניק שלי וכנראה לא שייכו. אין דבר, זה עבר וכולם יודעים עכשיו מי הוא מי ומי היא מה ומה הוא מי ומו היא מו ומה הם מה...

alfred

New member
נו, בדיוק דיונים כאלו אלפרד מחבב...

אלפרד, לא בלב שלם אמנם, מודע לבקיעים בחומות ההגנה שלו, ובכל זאת: אין ויכוח על כך ש(בנסיבות מסוימות) מומלץ יותר ללכת על סינגל יפני, משנתון חדש יותר, ולא על בימר כבד, מסורבל, וישן יותר. זה עדיין לא אומר שאלפרד היה בוחר לכסות שטחים ארוכים (בסטנדרט אוסטרלי למשל, ולא ישראלי), על סינגל יפני מווברץ. אלפרד לא חושב שמנועו של הDR מסוגל לתת הרבה יותר מאשר מנועו של הבאוורי בשקלולם של התנאים באוסטרליה למשל (אבל הוא לא יכול להתווכח עם השדון, משום שהשדון היה שם, ואלפרד לא. מאידך, מי מתווכח?), קרי, רכיבה לטווח ארוך, יכולת זיווד והנדסת אנוש.בתנאים הללו, יכולתו של DR ממוצע, זהה לחלוטין ליכולתו של בימר, עם עדיפות די ברורה למנועו של הGS, החזק הרבה יותר. אלפרד מטייל לא מעט עם חברו הטוב, הנאמן לDR שלו (כשהוא לא טרוד בלרסק לאלפרד את הווספה), ואפשר רק לסכם שיכולות העבירות של השניים זהות לחלוטין, רק שהDR מזיע (מטאפורית, ולא מכנית), הרבה יותר מהר. אלפרד אינו עיוור, ומודע ללא מעט בעיות החוזרות בסדרה המוקדמת של הבימרים: השסתומים מאבדים את הצפון מהר מאוד, הדרייבשאפט נוטה לשבור את הצלבים תוך תקופה לא ארוכה (בדגמי ה"פאראליוור"), ובדגמים הכבדים יותר, הR100, המנועים מתחממים בטירוף. מאידך, כפי שכבר נאמר כאן לא אחת, הרי עדיין לא הומצא האופנוע המושלם, ואלפרד הוא האחרון שיטען שהבימר שלו הוא האופנוע המושלם. אבל, אלפרד חושב, בדומה לשדון, ולכרובי, שכל אחד צריך לבחור לעצמו את האופנוע שהכי קרוב לאופיו, ולאופי רכיבתו, ולהשתמש בו כפלטפורמה בסיסית לשינויים (ולא בהכרח לשיפורים).אלפרד דווקא מחבב מאוד סינגלים יפנים, אבל אין לו כסף להחזיק גם XRL, לכן הוא משתדל להפיק את המיטב, בכל המובנים, מהבימר שלו. יום אחד, כשאלפרד יהיה עשיר (למרות שאשתו כבר מזמן איבדה את התקווה), יהיה לו גם XR, גם מונסטר, גם בימר וגם ספיד טריפל (וכמובן שהוא גם יעשה ביטוח סחר).אין שום ויכוח בין אלפרד לשדון, כפי שאלפרד אמר כבר. אלפרד רואה את זה כדיון פורה, כמו שהוא אוהב.והוא גם אוהב את השדון...

alfred

New member
ואלפרד הגראפומן נזכר בעוד משהו...

אלפרד בעצמו מודה שהבימר לא מציע תחרות ריאלית ליכולות המנוע של ה"אפריקה". אלפרד רק טוען שקטנות של 500 קילומטר, כפי שאלפרד מבצע לא אחת, מוכיחות מצוין את ההבדלים. על הנייר הבימרים אוכלים קש מכל אספקט שהוא. בפועל, רכיבה ארוכה מותירה את הרוכב רענן, כפי שאף יפני מעולם לא הצליח לעשות (ואלפרד בדק גם את זה לא פעם ולא פעמיים). אולי, אולי ה"וואראדרו" יצליח. נחכה ונראה.

stilgur

New member
מוווווווווווווווווורררררררר........

לא קיבלתי את המייל ששלחת כי הוא היה ועדיין נגוע בתולעת !!! (תודה באמת) אז כך שאין לי מושג מה היה שם, בכל אופן נסי שוב... anyway... אני כנראה עולה חיפה סופ"ש... מה שאומר לכל החבר´ס באזור, שאם יש מצב לטיול בשבת אני עולה עם ציוד עליי (שטח כמובן)... so... בי אין טאץ´ אנד לט מי נואו... עדיף שתכתבו לי למייל כי אני כבר בקושי נכנס לכאן לאחרונה ! אני...

Miss Mor

New member
על מה אתה מדבר?!?!

אני לא שלחתי לך שום מייל ואם שלחתי לך זה היה מזמן... ובלי קובץ מצורף, כך שזה לא יכול להיות וירוס! תבדוק שוב אגב אתה מגיע היום למפגש??? אם לא צור קשר כשאתה בחיפה Miss Mor

נו...אז עדיין אלפרד....

עדיין לא הסברת למה כן לבימר ולא ל-DR. או.קיי, אמרת רעידות ?? הידעת אלפרד שמנועו של ה-DR-600 שהשדון בילה עליו מברץ פחות בדגמיו הישנים מאשר ה-DRים הנוכחיים ? הוא אופנוע הרבה יותר שליו ונעים... השדון, שאינו מתווכח, מציב שוב את השאלה ההפוכה... למה ב.מ.וו ? הוא כבד יותר, מתוסבך יותר. מנועו אומנם לא חזק כמו הבווארי, אבל לא היה צורך ליותר ממנו בכבישים עליהם אתה נוסע. אוסטרליה מצטיירת כמרחבים אינסופיים, וזה אכן כך, אבל אוירת הרוגע שנכנסים אליה באה לידי ביטוי בשיוט שאינו עולה על ה-100 עד 120 קמ"ש, מה שעוזר לשמירה גם מפני החוק הקשוח שם. במהירויות האלו, אני חייב לציין, שה-DR600 הנושן שהיה לי, מצטיין בכח, נוחות וחוסר ויברציות. מה גם שהוא היה הרבה יותר יעיל ברכיבות השטח שעשינו בערבים, בהם היינו משאירים את כל הציוד מאחורינו. אני לא יודע מה עובר בראשו של אלפרד כשהוא מזכיר את המלה "עבירות" וכמה אלפרד נוע יותר טוב ממני בשטח, אבל אני סבור בלב מלא שהבימר היה מתאים הרבה פחות לצרכי. אומר את האמת... הבימר לא עלה על דעתי אפילו כאופצייה, כי תמיד התרחקתי מהם ממש כמו שהתרחקתי מקסטומים... ברמה המחשבתית, הרעיונית ולכן הם לא עלו כאופציה. יש אף ששאלו אותי אם הוא לא עדיף לעניין, והשדון שאין לו את הניסיון שיש לאלפרד עם הבווארים עדיין לא ימליץ על אופנוע שטיפולים בו נחוצים וקשים, כמו גם אספקת חלפים, ואין לי ספק שגם אם המודעות שלי לבווארים היתה גבוהה יותר, לא הייתי בוחר בו היום לטיול שכזה, אלא אם היה מדובר ברכיבת כביש ושבילים פרופר. כאמור... אין ויכוח, רק דיון...
הידעת אלפרד, שיבואן ב.מ.וו, בעד סכום (לא קטן) מספק ביטוח דרכים לאופנוע כשלך באוסטרליה ומבטיח שירותי דרך לכל (!) מקום באוסטרליה... לך ישאר רק להמתין להם לאחר שתמצא את תא הטלפון הקרוב להתקשר אליהם.
השדון...

למעלה