בגלל שלא...

Miss Mor

New member
בגלל שלא...

התייחסתם לשאלה שלי למטה אני פותחת הודעה חדשה!!!
שאלתי מי יודע פרטים על האפריקה טווין ובגלל שלא קיבלתי תשובה אני מניחה שאף אחד... רציתי לדעת מי יודע מי מכיר... אופנועים אפשר להנמיך הרבבבבבבבבבבבה (דושי"ם כמובן) חוץ מה-DRרים וה- XTים שאני יודעת שהם נמוכים יחסית Miss Mor (שנידבקה במחלה עד הסוף...) רוצה לחזור לדו"ש

Miss Mor

New member
אתה לא מרוכז היום

מה עובר עלייך?
רציתי לדעת עד כמה אפשר להנמיך אותו זה כתוב צריך רק לקרוא
Miss Mor

vmax*

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo5.gif עדיף לשתוק

אלון DRZ

New member
אפשר הכל...

אני מכיר בנות שרוכבות על XR 650 שהוא בבסיס יותר גבוה מהאפריקה טווין, כך שלפי דעתי ניתן בקלות להנמיך אותו לגובה שלך. אבל למה אפריקה טווין, זה ממש לא אופנוע דו"ש. אני הייתי הולך על משהו אחר אבל קודם כל תגדירי מה את רוצה מאופנוע.

guysha

New member
אם אני לא טועה..

גם ה XF650 ניתן להנמכה, וה BMW הם נמוכים יותר... לגבי האפריקה טווין... אופנוע מדהים, אבל, יקר... גם בטיפולים הוא עוקץ, כמו כל הונדה, חבל שלא כתבת איזה פרטים את מחפשת זה היה עוזר...

Miss Mor

New member
אפשר הכל

השאלה היא לאיזה גובה אפשר להנמיך כי אני די קטנה
ועם ה- XT שהוא אופנוע יחסית נמוך בקושי הגעתי לריצפה. ואני עדיין לא יודעת בדיוק איזה אופנוע אני רוצה אני רק יודעת שאני רוצה דו"ש עם נטייה לכביש. Miss Mor שעדיין מתלבטת

guysha

New member
אכן בעיה... ../images/Emo4.gif

אם XT לא היה נמוך מספיק, אז אני לא יודע אם אחרים עם ההנמכה יעזרו, בDRים יש מרווח הנמכה/הגבהה של 14 ס"מ אם אני לא טועה, כשהאופנוע נמצא בערך באמצע הדרך, ז"א 7 ס"מ פחות נשארים, לדעתי הכי טוב זה לנסות ולשבת על כמה שיותר (אופנועים) או לקחת משהו כמו בתמונה המצורפת

Trin

New member
אני פגשתי בחורה שגובהה 1:63

ונסעה על DR מונמך עם קיט הנמכה. האופנוע הגיע לי לברכיים בערך!!

Asaf-o

New member
אולי יעזור

מיסי זה תלוי בהמון דברים בעיקרון אפשר להנמיך כימעט כל דו"ש ביטות שונות ומגובנות. שווה לנסות וליראות! יש לך רישיון מעל 500?!

Miss Mor

New member
כן

אם בררתי על האפריקה טווין... לידיעתך הוא 750 ואני יודעת שאפשר השאלה היא עד כמה אפשר להנמיך האם משהו יודע???

dmx_must_fly

New member
מיס מור לא צריך להנמיך

את האפריקה טווין. הוא נמוך גם כך. באתר מועדון דוקאטי הישראלי אם הוא עדיין קיים -האתר. יש מבחן השוואתי בין האפריקה לסופר טנרה ולאלפנט. רק כדי לתמצת גובה המושבים דומה בכולם. אם אני זוכר נכון האפריקה הכי נמוך. האפריקה זכה ברכיבה בתוך העיר בזכות חלקות התפעול של הקלץ´ שלו. מחוץ לעיר ובשטח - כן תמיר, כרובי ואיזי הם עשו גם מבחן השוואתי בשטח. האלפנט לקח ובגדול. איך לא
וגם מבחינת מנוע. מבחינת טיפולים - כולם מצויידים בשימסים. האלפנט מצוייד במערכת הדזמו היחודית והמצויינת (מניסיון אישי). מנוע הדוקאטי המושטל באלפנט מתוכנן בצורה גאונית ולכן החלפת רצועות טיימינג כרוכה בפתיחת 4 ברגים לרצועה. החלפת שימסים כרוחה בהורדת מיכל דלק ופתיחת 4 ברגים לכל 4 שימסים. סה"כ יש 8. האפריקה ובימהה לעומת זאת לכל אחד מהדברים הנ"ל צריך לפתוח מנוע. רצועת טיימינג יושבת בתוך המנוע. שימסים יושבים בפנים. עמוק בפנים. זה אומר הוצאות גדולות על כל טיפול. מנוע האפריקה אם לחזור לעניינינו הוא המיושן והחלש שבחבורה. הונדה לקחו מנוע קיים שהיה על המדפים והכניסו אותו לאפריקה. הוא נחות מבחינת כוח ומומנט מהשניים האחרים. מיס מור אם את באה היום למפגש תוכלי לשבת אל לאקי שלי (אלפנט 750) ולברר את עיניין הגובה. כל אופנוע אפשר להנמיך. אבל באפריקה ובכל הדוש"ים עם נטית כביש זה אומר החלפת בולם אחורי לחליפי עם אפשרות הנמכה. עסק לא זול במיוחד. בהצלחה

Miss Mor

New member
תודה

אני אבדוק את הנושא ואת האתר ולא סתם שאלתי על הגובה כי באפריקה אני לא מגיעה לריצפה אולי רק טיפ טיפה Miss Mor

dmx_must_fly

New member
בכל מקרה את באה??

כדי שאני אוכל לדעת עם מי יש לי עסק בתת פורום שלי. קיבלתי הבטחה מדוגה שאת נחמדה וחמודה. DMX מעדיף מראה עיניים.

Miss Mor

New member
ו....??? ../images/Emo12.gif

מה הרשמים? Miss Mor שגם אוהבת מראה עיניים

קוליVFR

New member
מיס מור למה שלא תגשי להונדה?

תבקשי להתעייץ עם מישהו מהמוסך המרכזי שלהם. הם יעזרו לך, תקבלי ייעוץ טוב, תוכלי גם לקבל סיבוב נסיון על האופנוע. אם את רוצה עזרה בכל הקשור להונדה, אשמח לעזור לך רק תודיעי לי מתי את מתכוונת להגיע לשם, אני מבטיח לך יחס VIP. ולכל אלו שטוענים שטיפולים של הונדה הם יקרים, זו טעות בסיסית. תעשו פעם השוואת מחירים ותבינו עד כמה אתם טועים. יש להונדה מחירון קבוע לכל טיפול לכל אופנוע, תבדקו ותיוכחו בעצמכם.

Miss Mor

New member
תגיד מתי ואיפה

ואני אהייה שם
Miss Mor שאוהבת יחס VIP ונדבקה עד הסוף במחלת הגוף שלישי

קוליVFR

New member
אין בעיה מור.. בכייף.

נראה מה ילד השבוע, ואודיע לך.. אין הגבלת שעות? יענו, עבודה וכאלו...

למעלה