אם את צריכה עזרה במספרים אני מתנדב... וקשה זה טוב \ חיובי - לא ?
S shayV2301 New member 15/2/13 #28 היד תפוסה בשדיים רכים וענוגים. תעזבי לרגע את לפלר תתרכזי אני צריך אותך משמיעה קולות הנאה
W wish2 New member 15/2/13 #30 אני לא משמיעה קולות אני מגרגרת אותם. תתרכז סטירה ללפלר. בא לי שהוא יתבע את תפוז.
ל לפלר011 New member 15/2/13 #11 נו באמת וויש לבלוע זה התפקיד של האישה (לא של איתמר...). אני חושב שזאת דווקא את שמפגינה כלפיו חוסר רגישות (חבר שלו סיפר לי, נשבע לך...). עד שיש סוף סוף מישהו שלא מקטין אותך - ככה את מתייחסת אליו ? לא יפה...
נו באמת וויש לבלוע זה התפקיד של האישה (לא של איתמר...). אני חושב שזאת דווקא את שמפגינה כלפיו חוסר רגישות (חבר שלו סיפר לי, נשבע לך...). עד שיש סוף סוף מישהו שלא מקטין אותך - ככה את מתייחסת אליו ? לא יפה...
ל לפלר011 New member 15/2/13 #14 התגובה הזאת היתה אמורה להיות בפוסט השני... אבל לא נורא - גם פה זה תופס מצויין...
W wish2 New member 15/2/13 #31 אה הההההה לקח לי זמן להבין. איתמר בסדר. עשינו שיחת יחסינו לאן. הוא יעשה לי פן טוב ואני לא אנאם לו.
S shayV2301 New member 15/2/13 #15 גברים לא בולעים וויש את אמורה לדעת את זה אחרת לא מדובר בגברים ואסור לי להגיד במה מדובר אני אהיה קרוב לחסימה
גברים לא בולעים וויש את אמורה לדעת את זה אחרת לא מדובר בגברים ואסור לי להגיד במה מדובר אני אהיה קרוב לחסימה
W wish2 New member 15/2/13 #20 הוא רמז לך לשתות משהו אולי אני מקולקלת אבל ישר חשבתי על מטען גנטי חם וזורם. אם פגעתי ברגשותיך. מתנצלת. זה בטוח יקרה שוב.
הוא רמז לך לשתות משהו אולי אני מקולקלת אבל ישר חשבתי על מטען גנטי חם וזורם. אם פגעתי ברגשותיך. מתנצלת. זה בטוח יקרה שוב.
W wish2 New member 15/2/13 #74 נכנס פנימה ויוצא אחרי 9 חודשים צורח וחמוד ותאוותן ואגואיסט. בא לך ילד?
S shayV2301 New member 15/2/13 #75 כן,בא לי תאוותן וצורח,אבל גם קטן מתוק ודורש תשומי ומעניק אושר תמידי. מה,לך לא?
S shayV2301 New member 15/2/13 #44 אסור לי להגיד זה סוג של גברים שאוהבים בולבול נו,הומואים קוקסינלים נושכי כריות נוגסים בביסקוויט של הקרמבו וזורקים את הקצפת עכשיו אבוד לי אני אחסם
אסור לי להגיד זה סוג של גברים שאוהבים בולבול נו,הומואים קוקסינלים נושכי כריות נוגסים בביסקוויט של הקרמבו וזורקים את הקצפת עכשיו אבוד לי אני אחסם