בגלל שאתם כאן

Melencholya

New member
בגלל שאתם כאן

כנראה לא תראו את הזוג המופרע שעוצר את התנועה בחצות כדי להתנשק.

יצאתי לרכיבה,
אם במקרה תהיו באזור הטיילת בבית ים
ותראו גבר חילוני מגודל ובחורה קטנטונת - כנראה שזה אנחנו, תבואו להגיד שלום

חג באמת מלא אהבה ואושר,
נשיקות לכולם.

shayV2301

New member
אני רוצה להבין משהו

את בטיילת בבת ים עם חבר שלך..ובפורום?
איך זה קורה בדיוק?

סpap

New member
יתן לי יתן לי papo אומר :

רגל ימין בפנים רגל ימין בחוץ רגל ימין בפנים ולנער אותה היטב עושים קצת הוקי פוקי ומסתובבים וזה כל הסיפור. רגל שמאל בפנים רגל שמאל בחוץ רגל שמאל בפנים ונער אותה היטב עושים קצת הוקי פוקי ומסתובבים וזה כל הסיפור. יד ימין בפנים יד ימין בחוץ יד ימין בפנים ולנער אותה היטב עושים קצת הוקי פוקי ומסתובבים וזה כל הסיפור. יד שמאל בפנים יד שמאל בחוץ יד שמאל בפנים ונער אותה היטב עושים קצת הוקי פוקי ומסתובבים וזה כל הסיפור. אוזן ימין בפנים אוזן ימין בחוץ אוזן ימין בפנים ולנער אותה היטב עושים קצת הוקי פוקי ומסתובבים וזה כל הסיפור. אוזן שמאל בפנים אוזן שמאל בחוץ אוזן שמאל בפנים ונער אותה היטב עושים קצת הוקי פוקי ומסתובבים וזה כל הסיפור. טוסיק ימין בפנים טוסיק ימין בחוץ טוסיק ימין בפנים ולנער אותו היטב עושים קצת הוקי פוקי ומסתובבים וזה כל הסיפור. טוסיק שמאל בפנים טוסיק שמאל בחוץ טוסיק שמאל בחוץ ונער אותו היטב עושים קצת הוקי פוקי ומסתובבים וזה כל הסיפור. הבטן בפנים הבטן בחוץ הבטן בפנים ונער אותה היטב עושים קצת הוקי פוקי ומסתובבים וזה כל הסיפור. האף בפנים האף בחוץ האף בפנים ונער אותו היטב עושים קצת הוקי פוקי ומסתובבים וזה כל הסיפור. הלשון בפנים הלשון בחוץ ולנער אותו היטב עושים קצת הוקי פוקי ומסתובבים וזה כל הסיפור. השיער בפנים השיער בחוץ השיער בפנים ולנער אותו היטב עושים קצת הוקי פוקי ומסתובבים וזה כל הסיפור. הראש בפנים הראש בחוץ הראש בפנים ולנער אותו היטב עושים קצת הוקי פוקי ומסתובבים וזה כל הסיפור. כך הגוף בפנים כל הגוף בחוץ כל הגוף בפנים ולנער אותו היטב עושים קצת הוקי פוקי ומסתובבים וזאת כל התורה.

wish2

New member
אני קראתי הכל עכשיו.בלי לפספס מילה.

מה לא בסדר איתי למען השם??..

סpap

New member
את רואה שאת יכולה

להיות נשית כשאת רוצה?

תמימה כמו חסה טהורה כמו צנונית

בלי כל המלל הפרובקטיבי

פשוט אשה

תמימה