בגלל שאני ויובל

mati88

New member
בגלל שאני ויובל

נחשבים לרוב החשוב (טוב....לפחות אני...
) של הפורום (ואם אתם שולאים למה, זה בגלל שאני החלטתי....דהה...), אז קבענו זמן ומועד למפגש פורום... החלטנו שזה יהיה בצילומים הקרובים של ארץ נהדרת...התנגדות מישו?! אנא הביעו תגובות, הם יכולות לשנות את ההחלטה אתם יודעים..(לא!)

luli pop

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo107.gif../images/Emo127.gif

מתי הצילומים יהיו?.. ו... הם לא חוזרים אליי עם הכרטיסים! אני ומתי חשבנו שמישהו 1 יזמין לכולם! אז.. מי הסנג'ר?

~*~gaL

New member
מתוש'לה (האם זהו כינויך החדש?!) ;)

הכל טוב ויפה, אבל אני עדיין מחכה שיחזרו אלי מתיאום הקהל. הם פשוט לא חוזרים. זה כבר מתחיל להטריד...

kfm

New member
גמני....נראה לי שהפחדתי אותם קצת...

או לפחות הם בטח חושבים שאני קרציה....כי הם לא מחזירים לי תשובה בטלפון ושלחתי להם איזה 10 פעמים בדבר הזה של קשת....

greeneye

New member
קבלו ביטול.

הבנאדם היחיד שיכול מביננו ללכת לשם אשכרה זה יובלנקו. הם מחפשים קהל מגיל 25 ומעלה. כן כן, מה ששמעתם. התקשרו אל סאפיר מארץ נהדרת. פאקינג לא פיייר

mati88

New member
אני לגמרי שונאת אותם!!!!../images/Emo46.gif

אוף! סוף סוף אני יכולה לבוא,מה כואב להם? אווווווף!!! אני מוכנה לסוע עד תל אביב בשביל 10 דקות דקות של קיציס ופרידמן או משו כזה, והם לא יכולים לוותר?! לא לעניין בכלל!!! טוב, אבל נראה לי אני אנסה בכל מקרה.....אולי אם אני אתבכיין להם קצת זה יעזור...

kfm

New member
מה?! למה?!

למה הם עושים את זה?!?!?! עכשיו לא נראה את קיציס ופרדימן כל החורף???? עד הקיץ שתתחיל העונה הבאה של החטא ועונשו (אם בכלל..)?? אווווףףףףףףף איתםםםם

Yuvalenko

New member
נה נה בננה!.. ../images/Emo3.gif

סתם, אנשים, תירגעו.. אני ממש לא מתכוון לבוא לשם לבד, אם אף אחד לא יהיה שם. כמו שכבר ציינתי באוזני מתי - רק במצב של מפגש פורום, אני בא. (טוב, בסדר, גם אם מתן לא תבוא אני בא, כי... נו באמת.. זאת מתן!.. סתאאאאאאםםםםם!)

greeneye

New member
לנער יער היה רעיון.

אולי מישהו מאיתנו יתקשר לציפורי לילה שרוטות? תגידו משו כמו- "חסר לי צילומים של ארץ נהדרת ואני קטנ/ה מידי!!" בלה בלה בלה.

Testicles

New member
חיחיחיחי... נער יער! נער יער!

באמת.. יש היום את התוכנית או שהם עדיין בחופשה?

greeneye

New member
היום יששששש

איזה כייייייייייף התגעגעתי לתוכנית כ"כ......

~*~gaL

New member
וכמו שכבר כתבתי לסולמית,

למה לא מגיל 40 וזהו? באמת נראה לך שזה מגיל 25?... זה ממש לא הגיוני. ואני שוב אציין את הדבר הבא - עדיף קהל שבאמת אוהב את התוכנית על קהל יבש. כנראה שפשוט לא מבינים את זה, וחבל. ובכלל, "ארץ נהדרת" תהיה תוכנית פריים טיים. מה שאומר - לכל המשפחה. אם לחטא ועונשו הכניסו אותנו, שזו תוכנית של ערוץ נישה, ושהיא תשודר בערוץ 2 רק אחרי הפריים טיים, צריכים גם להכניס אותנו לזה. ההגבלת גיל הזאת ממש לא במקום... וזה גם לא שאנחנו נפריע או משהו, אפשר לחשוב שבאמצע הצילומים נצעק "פורום קיציס ופרידמן היה פה - חורף 2003!!!!!!" נו באמת... בסופו של דבר הם יראו שהם יכניסו לשם צופים, וכלמיני תנועות נוער שכאלו. זה רק עניין של זמן.

Yuvalenko

New member
וואלה, הבאת אותה ברעיון ענק!!

אני אצעק "פורום קיציס ופרידמן!" ואתם תצעקו אחריי "חורף 2003!!" ואז כולם ביחד "היה פה!"... תגידי לי, מה אנחנו, בני 15 ?!? אה... רגע... בעצם רובינו כן..

mati88

New member
יובל, אתה טועה ובגדול...

רובינו (החשוב) בני 15 וחודש (מחר). לא 15. בבקשה תתקן.

למעלה