בגלל החום והחברות

וולקאם טו דה קלאב

ברוכה הבאה למועדון ה"חותרות בעזרת איקקלומין". את כל הנתונים ה"מדעיים" כבר נתנו לך חברותי המלומדות, ובאמת - למרות שהמושגים נשמעים מפחידים בהתחלה, מהר מאד לומדים לגלגל אותם על הלשון באדישות. לגבי ה-US הואגינלי, אני לא אשת בשורות - עד כמעט אמצע ההריון לא תפרדי ממנו (ואפילו לומדים לאהוב אותו, כן כן...
). ואם את רוצה עידודון - מאיקקלומין (וגם מ-IVF, הי, לא להרוג אותי
) יוצאים הילדים הכי שווים (וזו דעה אובייקטיבית לחלוטין, כמובן
). בהצלחה!

שירלי.ה.

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

מקווה שתתעופפי לך מהר לפורום השכן (הריון לאחר טיפולים). ולא בגלל שאת לא חמודה (כי את דווקא נשמעת ממש כן) אלא בגלל שכולנו פה מעונינות שכולן תצלחנה במהירה! אז בינתיים שבי עימנו בסירה ותחתרי במרץ. שירלי.

רוני@30

New member
ברוכה הבאה!

מקווה שתצאי מכאן מהר, בלי ללמוד מילים חדשות, ורק בגלל חדשות טובות ! רוני

רינתילה

New member
תוליק ברוכה הבאה!

זה המקום לתמיכה וידע! מאחלת לך שיצליח לכם מהר מהר!! רינת.

באאבו

New member
תוליק, ברוכה הבאה לזמן קצר../images/Emo39.gif

היי, ברוכה הבאה לזמן קצר... את תראי, עשית דבר חכם. ההצטרפות לפורום תתן לך המון מידע וחיזוקים, שאני מקווה שלא תזדקקי להם לזמן ארוך. בהצלחה| באבו

הי תוליק! ../images/Emo39.gif

טוב שבאת.
אל תיבהלי, הנה, קחי פרח
שבי, תנוחי, אולי כוס קפה?
תקראי,
תחשבי על מה שאת קוראת פה, את בטח תלמדי פה המון (כמוני...
) איקקלומין באמת כדאי לקחת במקביל למעקב צמוד של דם ו US. לא התענוג הכי גדול בעולם, אבל מה לא עושים בשביל התוצאה
אם הרופא שלך לא עושה את כל זה יכול להיות שהוא לא באמת מומחה לפוריות? צריך לבדוק איך הוא "מוגדר" (למה אין "מגדיר רופאים" כמו שיש "מגדיר צמחים"???) שיהיה בהצלחה!!!

לנסות לעודד אותך, ולזרוע בך הרבה

תקווה. שלום לך תוליק! אני רוצה לספר לך על חברתי הטובה אשר נשואה כמעט 3 שנים. מיום נישואיה אינה השתמשה באמצעי מניעה בהתחלה לא היתה לחוצה לגביי הריון. אך חשבה כי אם תכנס להריון - זה גם טוב(מכיוון שבעלה כבר די מבוגר) חשוב לי לציין כי גם היא מקבלת את המחזור פעם בכ-3 חודשים ואף יותר... לאחר תקופה קצרה מחתונתה כבר החליטה כי אכן היא רוצה להכנס להריון. תקופה ארוכה כבת שנתיים (סה"כ)ניסתה להכנס להריון, אך לא עברה בדיקות ולא טיפולים ממש שום דבר. לפני חודש היא ילדה בן יפיפה ובריא במשקל של 3.5 קילו. אינני חושבת שאינך צריכה להמשיך בטיפולים אך חשבתי שסיפור זה יעודד אותך כמעה, ויזרע בך הרבה תקווה כמו שצריך להיות. מאחלת לך כל טוב הרבה הצלחה אנרגיות חייוביות ותקווה גדולה - כי אכן היא אמיתית.

איך אוספים את הרסיסים?../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

בוקר טוב לכולכן... אחרי הגירוי יתר ואחרי החשש הכבד מהריון מרובה עוברים ולאחר שבועיים כמעט ללא שינה ממחשבות איך אסתדר אם יקלטו הרבה עוברים וכמה להוריד וכמה להשאיר ואם החלטתי נכון כן לנסות החודש למרות החששות הכבדים והאזהרות של הרופאים מ"סורוקה" קיבלתי היום בבוקר חבטה בראש... ה-מ-כ-ש-פ-ה !!! חשבתי שאני חולמת, חשבתי שהדימום נובע מהשרשה, חשבתי שהפעם זה הפעם ולא אצטרך לעבור שוב את הסיוט של השבועיים האחרונים לאחר האשפוז... כמובן שרצתי להתקשר לרופא הלא מומחה שלי לפריון כי אין לי אף אחד אחר כרגע והוא היה בהלם יותר ממני, שתק לפחות 20 שניות ואז אמר "וואהוו... לא ציפיתי לזה,לא מגיע לך אחרי מה שעברת, טוב אין מה לעשות תחזרי אליי בחודש הבא, החודש אין טיפולים בגלל הסיבוכים, הגוף חייב נוח, שלום וניתק "... חשבתי שיש מצלמה נסתרת בחדר ושמישהו עובד עליי.מה אעשה החודש בלי טיפולים, למען האמת התרגלתי... אין לי מושג מה לעשות ואיך ממשיכים, קנינו דירה חדשה לפני שלושה ימים ואין לי טיפת שמחה בלב, אני פשוט מתמוטטת ואף אחד לא מרגיש סביבי.(חוץ מביתי המתוקה והקטנה שמרגישה שאני עצובה ומנסה להצחיק אותי וממשיכה לשאול כל יום בכל שעות היום מתי הולכים לחנות לקנות לה תינוקת כי מי שמבטיח צריך לקיים?) נכון שזה נשמע כמו עוד פרק בתוכנית של יוסי סיאס? יום נעים לכולכן.

אושרת@

New member
מכירה את ההרגשה של החנות והתינוקת

כל יום הילדה שלי שואלת אותי אם יש לי תינוק בבטן.... וגם - רוצה ללכת לקנות תינוק! את כל החברים שלה בגן עשתה אחים שלה
מצטערת לשמוע על השלילי. והרופא שלך צודק! את זקוקה למנוחה בשבילך ובשביל הילדה שלך.
לך ולילדה שלך... מקווה שהפעם הבאה תהיה מוצלחת.

שמש יקרה

אני ממש מצטערת בישבילך אולי את כל מהלך הטיפולים הללו אינני מכירה ואך מקווה שאינני אצטרך אך את הציפיה הגדולה והאכזבה אשר באה אחריה... כבר הספקתי להכיר. אני נמצאת היום 4 ימים לפני היום המיוחל אם לטובה ואם לרעה אני כבר ממש מרגישה את הכאבים המוכרים לי... מאחלת לך להצליח להניח את הכאב והצער בצד ולהמשיך לקוות ולצפות לפעם הבאה איתך דפי

תוליק

New member
שמש חמודה

כל כך כאב לי לקרא את מה שכתבת. ואני יודעת שיש מעט מאוד מילים שניתן לומר ושיצליחו באמת לקלוע לנקודה (ודווקא את המילים האלה אני לא מוצאת עכשיו) אני מקווה/בטוחה שיצליח לך אחרי שהגוף יחזור לעצמו ולשמש זורחת תהיה עוד כמה שמשות קטנות חוץ מהאחת שכבר יש לה.

תמיכה מהבעל יש אבל...

אני לא חושבת שהוא יכול להבין מה עובר עלי. רציתי החודש ללכת לרופא פרטי והוא אמר "לא החודש ננסה עוד חודש עם הרופא הזה ואח"כ נלך לרופא פרטי אם יהיה צורך..." ואם את יודעת מה עושה האיקאקלומין לראש ולעצבים.... אז תתארי לך מה היתה תגובתי לתגובתו... רק אחרי שנרגעתי, הסברתי לו שאני לא מסוגלת יותר להתמודד עם הטיפול הקריר של הרופא שלי ואם אני כבר עוברת את הטיפולים, לפחות שרופא חמים שיבין אותי (הוא מקבל כסף לא?) ויהיה רופא פריון ולא גניקולוג שעושה עלי נסיונות.

רוני@30

New member
שמש - רופא זה דבר חשוב !

אני מצטערת לשמוע על הכשלון. אני מקווה שהדירה החדשה (מזל טוב!) תדרוש שיגורו בה גם תינוקות - ושפשוט לא תהיה ברירה אלא להשמע לה... חשוב מאוד מאוד להתייעץ עם רופא פריון ולא רופא רגיל. וחשוב לא פחות לעבוד עם רופא נעים וסבלני. בקופות החולים יש רופאי פריון, כך שממש לא חייבים מישהו פרטי. וגם אם החלטת להתייעץ עם מישהו פרטי (ואני עושה את זה, למשל) - אז יש לך זכות לקבל החזר על הביקור בהתאם לחוקי קופות החולים השונות (בכללית מושלם: עד 3 ביקורים בשנה, שזה 6 אם גם לבעלך יש). אם תבקשי, או תעשי חיפוש, אני בטוחה שתמצאי המלצות לפי קופת החולים שלך ולפי איזור מגורייך. תחזיקי מעמד! רוני

שירלי.ה.

New member
שמש יקרה ../images/Emo42.gif

אין לי עצות איך אוספים את הרסיסים הרי אני עצמי לא יודעת איך עושים זאת. כל שאני יכולה להציע לך הוא סימפטיה והזדהות. מקווה שתצליחי להיות חזקה (בעיקר בשביל הבת שלך) ושהחודש הזה יעבור מהר מהר (אולי תסעו קצת לחו"ל?!) ותחזרי למרוץ רק שהפעם תגיעי לקו הסיום עם הצלחה גדולה!
שירלי.

תודה לך על התמיכה, חו"ל כרגע

לא נראה לי , קנינו בית חדש (4 חדרים לתינוק החדש שאולי יגיע) בינתיים ביתי תהנה מ- 2 חדרים. לכן, אנחנו בארץ. אני מקווה להתאושש ואולי החודש ללא טיפולים זה ילך???!!!!

אחד אחד

אוספים את הרסיסים אחד-אחד, לאט לאט, בקצב שלך, עד שתרגישי שהכל שוב במקום ואפשר שוב להיכנס לשגרה. נורא מצטערת שהמכשפה הפתיעה אותך, זה באמת נותן תחושה של הלם. מקווה שתצליחי לאסוף את כל הרסיסים במהרה, להדביק אותם יחד כמו שצריך, ולהמשיך הלאה...

למעלה