בגלל החום והחברות

תוליק

New member
בגלל החום והחברות

זו לא פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום שלכם, (לפעמים אני מרגישה קצת מציצנית) אבל זו הפעם הראשונה שהחלטתי להצטרף ולנסות לקבל קצת מהחום והחברות שאתן מספקות אחת לשניה ואולי גם להעניק אם יהיה לי מה. ראיתי כמה יפה ובאיזו חיבה עניתם ל"דפישראלה" בקיצור אני כאן! אז אני גם בת 24 אבל מנסה כבר שנתיים להכנס להריון (כלומר מאז שהתחתנתי רציתי ולא השתמשתי בכלום כדי למנוע) כשבעלי ואני התעוררנו לראות מה קורה חלפה כבר שנה ורק עכשיו אחרי שכל רופא אמר לי " בואי נחכה חודשיים - שלושה" התחלתי סוף כל סוף עם טיפול שהסבירו לי שהוא מתמודד עם בעיות (איקקלמין). אני מזדהה מאוד עם הציפיה שתארו כמה מכם לגבי התשובות של בדיקות הדם ועל היחס לבדיקות הביתיות (הון עתק!!!) אז כמה שמבהיל אותי להצטרף לפורום הזה - אני שמחה שעשיתי את הצעד כי עד עכשיו פשוט לא הסכמתי להודות שיתכן ואולי יש איזושהי בעיה - אבל הגיע הזמן לפקוח עיניים ולהביט ישר למציאות - זה שאני עוד לא בהריון זה לא בגלל שאין לי זמן(ודווקא יש לי). זהו סליחה על ההשתפכות ואשמח לשמוע מכן.

ligo

New member
הי תוליק

ברוכה הבאה. לא כתבת איזה בעיה יש אצלכם, אבל אני מקווה שעכשיו כשאתם בטיפול תהיי בהריון בקרוב

תוליק

New member
טכנית - אין

טכנית לא ידוע לנו על שום בעיה, חוץ כמובן מזה שאנחנו לא בהריון

וואו איזה שם בחרת לך!!!

"תוליק יושב לו לבד על החוף יושב ומביט על הים הכחול בעיניים של תוליק שני כוכבים אוכל הוא בנחת אשכול ענבים..." אלו (בערך) המילים של אחד משירי הילדות האהובים עליי (יחד עם "נולדתי לשלום" ו"אלוקים שלי" הידוע יותר כ"רציתי שתדע"). כבשת את ליבי, גם אם אני לא זוכרת בדיוק את המילים. טוב שהגעת אלינו כי כאן תמצאי תשובות להרבה שאלות. וגם טוב שהתחלת עם טיפול, כי עכשיו את בדרך להצלחה. מאחלת לך שזו תגיע מהר מהר!

תוליק

New member
זה בדיוק

השיר הזה ממנו לקחתי את השם, את יודעת כזה שעושה הרגשה חמימה בלב!!!

עמית@

New member
שלום לך

שמחה לשמוע שאזרת אומץ וכתבת קצת. האיקקלומין אמור לגרום לבלוטת יתרת המוח להפרייש את ההורמונים האחראים לביוץ, כולי תקווה שאצלך זה יועיל- לא כתבת אם מחזורייך סדירים- והאם נבדק אם את מבייצת כל חודש. נקווה שלא יחלוף זמן רב וההריון יגיע עמית

רומי^^

New member
תוליק - את הצעד הראשון שלך כבר עשית

ועל כך את צריכה להיות גאה!!!! מקווה מאוד מאוד שלא תזדקקי לטיפולים ממושכים. אני מבינה שאינכם יודעים עדיין אם יש בעיה ומהי. זה הזמן למצוא רופא פוריות טוב (אפילו אם לא תצטרכו רופא פוריות, אז רק בשביל ההרגשה הטובה) ולהתחיל לשלול דברים....
מקווה שבאמת לא ימצאו כלום, וגם אם כן, אל תדאגו. ברפואה המתקדמת של ימינו יש פיתרון כמעט לכל בעיה. הכי הכי חשוב, זה שתתמכו ותאהבו ותדברו - למרות שייתכן שיהיו קשיים בדרך.

רחלי*

New member
ברוכה הבאה ושתעופי מכאן מהר../images/Emo118.gif

גם לי לקח כמה חודשים טובים מאז שהיתי משקיפה קבועה בפורום ועד שכתתבתי בפורופ. אני מאמינה שקשה לכולנו לשייך ולהודות(לעצמי) ולקבל שיש בעיה . אני מטופלת באיקקלומים- מטרתו להגדיל את מס´ הזקיקים לקראת הביוץ המיוחל. ככל שעולה מספר הזקיקים כך את קרובה יותר לתאומים- שלישיה ומי יודע.... בתקווה שלא תהיי פה הרבה זמן ... ד.א מה עשיתם שנה אצל הרופא?- או שלא הייתם אצלו בשנה הזו?

תוליק

New member
מי שלא בא באופן פרטי...

הייתי במשך שנה אצל רופא מהטובים בתחום לפחות כך מספרים, הגעתי פשוט כי המחזורים שלי היו מאוד רחוקים אחד מהשני (40-50 ואפילו 60 יום כמובן בלי תשובה חיובית על המקל) והוא אמר לא להיות לחוצה ולהרגע, כך בערך חצי שנה ואז כבר התביישתי להתקשר ולשאול. הוא נתן לי פרוגלטון וכשנשבר לי היתה פרוצדורה די מעצבנת כך שרק עכשיו אני ממש בטיפול כמו שכתבתי - איקקלמין ומעקב זקיקים אותו טיפול שאת, רחלי, מתארת. האמת שזה היה די מזעזע האולטרסאונד הוגינלי - אבל זה מאחורי.

מרב.

New member
כדאי שתפנימי...

כיוון שאם תתמשך לה הדרך וההריון המיוחל לא יגיע, תצטרכי להתמודד עם אוטראסאונד וגינלי יותר ממה שאת מצפה... האמת, שמתרגלים, כמו גם לדיבור השגור במושגים וערכים, זה הופך לשגרת חיים, ומתישהו גם מתחילים להתבדח על העניינים האלו ( וזה סימן שאת באמת ותיקה
) מרב

רומי 007

New member
תוליק

מצטערת בשבילך על הזמן שחלף - זה נושא שכולנו נוטות להתרגז עליו ולכאוב אותו כאן בפורום, במיוחד כשהמדע כל כך מתקדם ושאת הבעיות (אם יש) כבר אפשר היה לאתר מזמן. בעיות פריון הן תופעה מאוד רחבת טווח וחוסר ההצלחה שלך עד כה יכול להיות גם דבר של מה בכך שיבוא על פתרונו באמצעות כדור פשוט. הכדור הראשון שמן הסתם יוצע לך הוא איקקלומין. בכל מקרה - עצתי לך לגשת ישירות למומחה פוריות ולא "לבזבז" עוד זמן אצל גניקולוג "רגיל". יתנו לך בדיקות, ויש גם בדיקת זרע ותצאו לדרך. ברוכה הבאה לפורום ומקווה שתצאי ממנו במהירות ועם בטן קטנה.

תוליק

New member
תודה לכולכן

ובעצם זה מה שאני עושה - עם איקקלמין ועם תקווה שבאמת זה יעבוד. אני שמחה שהצטרפתי לפורום!!

תוליק

New member
ועוד דבר...

מישהי יכולה להסביר לי איך עובד העסק עם מדידת החום, כל יום יש לו מעלה אחרת והוא עולה ויורד כמו משוגע למרות שאני מודדת ברגע שאני פוקחת עיניים ולא זזה (כמו איזה מומיה...)

עמית@

New member
חום../images/Emo117.gif

אז ככה, חום הגוף הוא מדד סובייקטיבי ולא ממש מדוייק, אצלי גם יום לפני ביוץ בטוח (אחרי כוריגון ולפני שאיבה) החום לא ירד וגם לא עלה אחר כך, בעקרון הוא אמור לרדת מעט ביום הביוץ עצמו ולעלות במעט אחריו כך שזה בעיקר כלי לדעת האם היה ביוץ. מוטב להשתמש בכלים מעט יותר מדוייקים כגון US ובדיקות דם.

תוליק

New member
נשמע לי מלחיץ

ב US הרופא אמר שנראה לו שיש מעט זקיקים אבל שאני אחכה שאראה את הרופא המטפל שלי והוא לא רוצה לחוות דעה. אתן יודעות, זה קצת מלחיץ כל המונחים שאתן משתמשות כאן, כלומר אני בטוחה שמי שמכיר יגיד שזה פחות נורא ממה שזה נשמע אבל חוץ מזריקות (שזה מפחיד בפני עצמו)יש את כל המילים באנגלית (HF.. וכדומה) והכוריגון וכל זה אבל זה ממש מלחיץ.

עמית@

New member
אני מצטערת ../images/Emo3.gif

מעט זקיקים בשלב זה זה דווקא טוב, באיקקלומין מצפים ל2-3 זקיקים גג (את הרי לא רוצה שלישייה/רביעייה) זה קצת מלחיץ בהתחלה אבל למרבה הצער המילים והביטויים האלו נעשים כה שגורים על הלשון. הלוואי ולא תצטרכי ללמוד ולהפנים. תתמחי בהריון- מה אכפת לך, גם שם יש המון ביטויים..

למעלה