אני גר במקום שכל שנה יש חודש - חודשיים עם סכנת סופות אמיתיות (לא כאלו כמו בישראל), רוב השנים אין, אבל לפעמים יש, ובישראל אין סופות, אבל יש איום תמידי של טילים על תחנות הכח, 2 טילים אירנים / חיזבלה על תחנת הכח באזור שאתה חי, ואין חשמל במשך חודשים, ואם הם יהיו חכמים, הם יכוונו רק על תחנות הכח, ויהרסו את רובם במלחמה הבאה,זו טענה מעניינת, אבל כשחושבים עליה, קצת מצחיקה. בעצם אתה אומר, חייתי עשרות רבות של שנים מבלי שהייתי "עצמאי חשמל". שרדתי. כעת, מזה שנים בודדות יש אפשרות להיות "עצמאי חשמל". אז היום זה "דבר בסיסי" שלא ניתן בלעדיו.
אני לא יודע באיזו מדינה אתה חי שאתה מרגיש צורך להחזיק מים ואוכל לשבועיים, ברוך ה' בישראל זה פחות נדרש (אולי לרעידות אדמה ע"פ תסריטים מסוימים). אבל הגעתי לגיל שהגעתי מבלי שהייתה לי "עצמאות בחשמל". מאמין שאשרוד עוד כמה שנים כך. גם אם זה "דבר בסיסי".
ולא יהיה חשמל במשך חודשים,
ובישראל יש מלחמות יותר ממה שיש סופות במדינות אחרות.
ובעבר לא היה לי רכב חשמלי, היום יש לי, ובלי חשמל אני לא יכול להגיע לשום מקום,
בעבר לא הייתי תלוי בתקשורת ובמזגן.
ושוב, לא לדבר שכל המומחים וכל המידע אומרים שישראל כבר נמצאת בזמן פציעות וכל יום יכולה להגיעה רעידת אדמה בעוצמה אדירה שתהרוס חצי מהמדינה.
וכמו שאנחנו יודעים 15 שנה של ממשלת נתניהו לא השקיעו שקל אחד בנושא.
אם היה מדובר על השקעה ענקית זה משהו אחר, זה לא לבנות מקלט אטומי, זה סכום יחסית נמוך, שכל חודש אתה מרויח ממנו כי אתה לא משלם חשבון חשמל, אחרי פחות מ 10 שנים של אי תשלום חשמל את משלם את המערכת'
אפשר לקחת הלוואה והתשלום החודשי זה התשלום שאתה חוסך על אי תשלום חשמל.
אני וכל אדם אחר (גם בישראל( משלם על ביטוח בריאות פי כמה מזה.