~~בגילך~~

מצוטטת

New member
~~בגילך~~

"...אני מתפלא/ת עלייך , בגילך..." או לחילופין אם הייתי בגילך....מכירים, מוכר לכם?, כמה פעמים אמרו לכם את זה...לא אל תרימו לי גבה כאילו לא מבינים בחייאתק אז הבנו שהעולם והזמן אינעל האימאמש'להם נתנו וממשיכים להנחית עלינו סימנים ומופתים
חורצים חריצים ומיניי קימטוטים.אבל ראבק, לא הכל יכול פליסטקאי לתקן כמה המון חמלה מרגיש לפעמים מול זה שיש לו ת'צורך להשפריץ לעברי/נו ועלי/נו ת'אמירה הזותי......
פם ולתמיד מישו יכול להסביר לי ת'קטע הזה שיש לאנשים להבין שלחרמנות לחיים אין גיל
, שהומור תזזית ושמחה Zה built בך או שלא!!! ושלמס' הלבקנים שיש במחלפות הקרקפת אין להם שום
לשום כלום....... אז עניתי ככה....... "אז מה נישאר לי כאילו....להמשיך בגילי, זה לנקות ת'בית על ארבע?, לחרוק שיניים למראה האחורותיים של ההיא ול
על אובדן נעורייי???........." כנראה הזמן פה כבר לא יעזור לי להבין, איך מצליחים אנשים לעשות השלכות מעוותות כאלו בהתייחסם לגיל עם השאילתה בת כמה את, כדי להוכיח איזו טענה של דעה שיצוקה עליהם....רק תחסכו ממני ת'מנטרה גיל זה כולו מס' חרונואמוווווווו
ולמה היVיתי את הפוסט הזה , hoooooooo יופי שאתם שואלים
זה בפם האלף לנסות לרסק את ה"דפוס" העקום שכבר יש לו גיבנת ומנסים להצמיד אותו עלינו{בסדר בלי להכליל , על חלקנו גררר} כדי להזביר שגיל זוהי הוויה
ולא רק אצלי!!!!!!!! לא שיש לי דרך אופרטיבית מתוחכמת אחרת מול העולם המגוחח שסביבנו אל מול סיגנון גישתו נוסח איש/ה בגילך
לזה כבר הבנתי לא ימצא מרפא...... אני אישית רק להגיד מצאתי חצי פתרון עבורי לפחות........ אה, וכן חזרתי אם לא הרגשתם {בחסרוני}
ועוד משו לפני חוזרת לשיר הסיRים ~~~~~~~~שבת שלום~~~~~~~~

ואני בכלל חושבת שהדור הזה "סובל"...

מפער ענק בגיל למראה להתנהגות . פשוט אין קשר! אנשים בניי 60 ניראים ומתנהגים בניי 40 (וזה נהדר). 40 כמו 20! להבדיל מהדור של סבא וספתא שלי שהיו בניי 60 התנהגו וניראו 60+ (גם בחולאים). במודע שלנו איש בן 60-70 צריך להיות זקן...שאני מסתכלת על אבא שלי (64)- אני כל פעם בשוק. דיי גאה בו , רזה חתיך 4 פעמים בשבוע מכון כושר ניראה מעולה איש שיחה מופתי חייכן ואהוב על הבריות איפה הוא ואיפה אבא שלו בגיל 64 אלף הבדלות. פשוט נתקעת שם עם אדם שכניראה בכלל לא מודע לזה. תמשיכי להיות צעירה לנצח!!!
לילדה הכי יפה בת 20 ומשהו.

לא שאמרו לי פם,אבל...

שמעתי אומרים לאחרים
.... אז אומרים... גמני כשהייתי פם בצד הצעיר כרונולגית...אמרתי. אז אמרתי. גדלתי. גם האומרים יגדלו פם.אולי. ואולי ישארו "צעירה" כמוני...ועדיין כשיקראו בעיתון על "אישה בגילי"...ידיגו-"וואוו,לא צעירה"...ולא ישייכו את עצמם לכרונולוגי הזה
והשיר מה שלחת...אחולשלינגלינג של להקה שרה אותו

r o n i t 3 7

New member
מכירה גם מכירה

כל הזמן שומעת שאומרים לי בגילך ומוסיפים ואיך שאת נראית, כל העולם פרוש לפניך, את רק צריכה לבחור וזה שלך... אז שטויות במיץ עגבניות גיל הוא אכן מספר וההרגשה הפנימית היא זו שקובעת, והמראה הוא בסה"כ עטיפה חיצונית שלנו - הבפנוכו יותר חשוב... נכון גם אני בגיל מופלג - אבל מה שבטוח שאצלי בסקאלה הגיל הוא בקצה אחד, והאנרגיות בקצה השני של הסקאלהההה...

פ'ם(ככה כותבים לא?)ראשונה שהצלחתי

לקרוא ולהבין אותך סוף סוף אפשר לבקש שתמשיכי כך?

n o g a1

New member
בגילך ../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif

זו הפעם הראשונה שאתה מצליח להבין אותה?

גיל זה לא רק מספר

אני קצת מסכימה עם המשפט הזה "בגילך". לא לגמרי, לא בכול הקונוטציות, אבל בהחלט מסכימה. רואה משהוא פאטאתי באנשים שמתעקשים להתנהג כאילו הם עשר שנים (ויותר..) צעירים. נשים שמתלבשות כאילו הן בנות 16 נראות ממש לא טוב בעיני. גברים שמתנהלים כאילו עכשיו השתחררו מהצבא ממש לא מענינים אותי. זה לא אומר שבגילך לא תהיי חרמנית, זה אומר שבגילך את כבר מתוחכמת מספיק לממש את החרמנות הזו בדרכים לא ילדותיות. זה לא אומר שבגילך שמחת החיים נלקחה ממך, זה אומר שבדיחות של חברה בתיכון הן כבר לא העניין. בעיני יש בגיל ובזרימה איתו משהוא מאוד שלם, מאוד סקסי, מאוד יפה, מאוד מחבר אלי.

בעיניי

המשפט הזה.. " יש בגיל ובזרימה איתו משהוא מאוד שלם, מאוד סקסי, מאוד יפה"... משאיר אחריו שביל של ניחוח..

../images/Emo140.gif וואלה נכון אבל

מצד שני נשאלת השאלה מה היה קורה אם היינו מצליחים לשים את השיפוטיות הזו בצד....

מצוטטת

New member
~מחייכת~

בדיוק לפני דקות ב-88FM ה-
<<עיניים זרות/רונה קינן>> אני לא אפסיק לרצות אני לא אכנע לרעיון הזה שאי אפשר ואי אפשר כי אי אפשר זה עניין של הישרדות גם אם תגידי שדי כבר ונגמר אין לי ברירה אלא לרצות את האפשר..... וקוראת אותך.... וכן מחייכת....... כמו השורה {הנוספת} ב
"עיניים זרות {א}עיבדו נתונים...... מתחבר משהו

ערסlight

New member
בגילך

קריאה לסדר בעניין סטריאוטיפי... בגילך, במעמדך, בתפקידך וכאלה אומרת שלרבים מאיתנו יש ציפיה סטיריאוטיפית של התנהגות. בד"כ הדבר נובע מחולשה שבה זה שנאחז בסטיריאוטיפ אין לו נימוק ממש משכנע לבסס את בקשתו\דרישתו\ציפיתו. ברגיל, מה איכפת לנו בעצם? ...אבל אם גם אנחנו נגועים, אז יש שידוך.

מצוטטת

New member
כן{גם עבורך ../images/Emo15.gif

לנגיעה הסטראוטיפית הזו כיוונתי לחובת ההוכחה שכיוונו אלי ולצורך {אחת הפעמים הבודדות} שנאלצתי לחרוק תותבות ולחייך רק בבטן {בלעג} כאילו זה צריך להיות איזה חלק מרזומה.... אגב , נכון גם לגביי לבוש {ולא לא למוקצן} שרביט ה"בוחן" שלוקח האוחז לעצמו כפקטור להתרשמות מאישיות, אותי מכעיסה... מזל שקיימת לי עדין אותה רשת ביטחון ודימוי מעטה בזכותה מצליחה לחפות על גלי המבוכה..... מה זה מה איכפת.... באבוה איכפת מרגיז אפילו שזה מגיע כפקטור מדידה.אותי לפחות!

למעלה