~~בגילך~~
"...אני מתפלא/ת עלייך , בגילך..." או לחילופין אם הייתי בגילך....מכירים, מוכר לכם?, כמה פעמים אמרו לכם את זה...לא אל תרימו לי גבה כאילו לא מבינים בחייאתק אז הבנו שהעולם והזמן אינעל האימאמש'להם נתנו וממשיכים להנחית עלינו סימנים ומופתים
חורצים חריצים ומיניי קימטוטים.אבל ראבק, לא הכל יכול פליסטקאי לתקן כמה המון חמלה מרגיש לפעמים מול זה שיש לו ת'צורך להשפריץ לעברי/נו ועלי/נו ת'אמירה הזותי......
פם ולתמיד מישו יכול להסביר לי ת'קטע הזה שיש לאנשים להבין שלחרמנות לחיים אין גיל
, שהומור תזזית ושמחה Zה built בך או שלא!!! ושלמס' הלבקנים שיש במחלפות הקרקפת אין להם שום
לשום כלום....... אז עניתי ככה....... "אז מה נישאר לי כאילו....להמשיך בגילי, זה לנקות ת'בית על ארבע?, לחרוק שיניים למראה האחורותיים של ההיא ול
על אובדן נעורייי???........." כנראה הזמן פה כבר לא יעזור לי להבין, איך מצליחים אנשים לעשות השלכות מעוותות כאלו בהתייחסם לגיל עם השאילתה בת כמה את, כדי להוכיח איזו טענה של דעה שיצוקה עליהם....רק תחסכו ממני ת'מנטרה גיל זה כולו מס' חרונואמוווווווו
ולמה היVיתי את הפוסט הזה , hoooooooo יופי שאתם שואלים
זה בפם האלף לנסות לרסק את ה"דפוס" העקום שכבר יש לו גיבנת ומנסים להצמיד אותו עלינו{בסדר בלי להכליל , על חלקנו גררר} כדי להזביר שגיל זוהי הוויה
ולא רק אצלי!!!!!!!! לא שיש לי דרך אופרטיבית מתוחכמת אחרת מול העולם המגוחח שסביבנו אל מול סיגנון גישתו נוסח איש/ה בגילך
לזה כבר הבנתי לא ימצא מרפא...... אני אישית רק להגיד מצאתי חצי פתרון עבורי לפחות........ אה, וכן חזרתי אם לא הרגשתם {בחסרוני}
ועוד משו לפני חוזרת לשיר הסיRים ~~~~~~~~שבת שלום~~~~~~~~
"...אני מתפלא/ת עלייך , בגילך..." או לחילופין אם הייתי בגילך....מכירים, מוכר לכם?, כמה פעמים אמרו לכם את זה...לא אל תרימו לי גבה כאילו לא מבינים בחייאתק אז הבנו שהעולם והזמן אינעל האימאמש'להם נתנו וממשיכים להנחית עלינו סימנים ומופתים