בגיטרה נעלמת לי

ran 15

New member
בגיטרה נעלמת לי ../images/Emo3.gif

ביומיים האחרונים , כל פעם שאני מנגן , תוך כדי נגיטרה פשוט נעלמת לכמה שניות וחוזרת... המגבר עובד טוב... הכבל בן חצי שנה בערך , וגם פתחתי לראות א ההלחמות ואין שום דבר בעייתי , ואז פתחתי את החיבור PL של הגיטרה ?( השקע הזה..) וראיית שגם ההלחמות שם נקיות ובסדר גמור..אין שום בעיה איתן , מה לדעתכם הבעיה ? איפה היא נמצאת !?! זה ממש מציק ... תודה

oneman2

New member
אולי ב-output של הגיטרה

כשזה מתנתק תשחק איתו קצת, יכול להיות שהביעה נמצאת שם.

TheMo

New member
תפרק לגורמים.

לא את הגיטרה, כן?
נגן עם הגיטרה, על מגבר אחר, עם כבל אחר, מחובר לשקע חשמל שונה וכו. הגיטרה לא 'נעלמת'? הבעיה נמצאת במקום אחר, עכשיו תפריד את המגבר, אחר כך את הכבל, השקע... אגב, יכול להיות שהבעיה מופיעה רק בפיקאפים מסויימים? תבדוק גם את זה. קיצר, תאסוף כמה שיותר נתונים. (אגב, אני אישית לא הייתי מנסה לתקן משהו בעצמי, אבל אולי זה רק כי הידע שלי באלקטרוניקה מסתכם באיות המלה 'אלקטרון')

TheNightcrawler

New member
יכול להיות הרבה יותר פשוט

תבדוק אם נפל לך האום שסוגר את הInput PL בחלק החיצוני של הגיטרה, אם הוא נפל או שלא מחוזק מפסיק הוא יעשה בדיוק את מה שתיארת

ran 15

New member
אמממ...נראה לי שעדיף לשלוח אותה

לתיקון , זון אמנם גיטרה זולה , אבל אין לי את הידע שצריך...אבעא שלי מהנדס אלקטרוניקה , אבל לא מבין כלום בגיטרות אז לא נראה לי חכם לעשות אתזה בעצמנו... יש רעיונות למי לשלוח , זה ממש מרגיז..!! לנגן בייחד עם מישהו ואז פתאום לא שומעים אותי ^^...מעצבן!. תודה , ד"T אני אנסה לבדוק את כל מי שאמרתם פה... הייתי רוצה לדעת אבל מה הקשר לנק' החשמל שאליה אני מחר את המגבר !??...

Octavarium

New member
תבדוק קודם איפה הבעיה

כמו שאמרו מעלי... העניין עם הנק' חשמל הוא שלפעמים הבעיה בכלל בשקע שבקיר... אבל כשאתה מחליף שקע אל תחליף לאחד צמוד לו אלא למקום אחר לגמרי... תעבור חדר או משהו הרי החדר כולו מחובר על אותה נקודה.. ואם פה הבעיה אז לך תדע... בכל מקרה אני לא מאמין שזאת הבעיה תבדוק קודם כל שהכל מחוזק בגיטרה (באאוטפוט שלה לפעמים האום יוצא קצת... זה קורה מלא... תבדוק את זה) ותעשה את שיטת הבידוד כמו שרשמו למעלה

CH3 CH2 OH

New member
איזה מגבר יש לך?

בדקת אותו עם גיטרה אחרת? יצא לי לפגוש כמה פרונטמנים שהייתה להם בדיוק את הבעיה שאתה מתאר....

ran 15

New member
המגבר שלי דווקא דיי מושקע..

ברינגר 60W GMX210 , הלכתי לחנות פה בנהריה, פיקולו , אנילא האמנתי , הגעתי ואמרתי למוכר את הבעיה , והתחלנו לפרק לגיטרה תצורה חחח...בקיצור , החלפנו לכבל טוב יותר (70 שקל) , בנוסף העברנו התזות של ספריי מיוחד כזה למגעים -חשמל ...משהו כזה . בנוסף קיבצנו וקיבענו את החוטים של הפוטנציומטרים ( חח אני נשמעבטח מה זה מבין
חח...אבל לא! ) בכל אופן הגיטרה חזרה ליהיות תותחית על! (חחח עד כמה שאפי יכולה ליהיות תותחית..
) ואממ זהו. הוא ישב עליה קרוב ל-45 ד"ק לא לקח שקל , היה חביב הסביר לי הכל - לא הרגשתי שאני בחנות אם כי אצל חבר שמסביר לי...היה מעולה , הכאבל החדש הוא viper איכותי מאוד לטענת המוכר...נידע בחודש הקרוב... תודה לכולם....

ran 15

New member
דק' ** כבל **...אךך השעות השעות..

בטח יש עוד אז מצטער..

למעלה