בגידות

נוGה

New member
hello' I hope to SEEYOU

דיברתי על הדיעה הרווחת בציבור לגבי "ריקודי-עם" ולא על כלל הריקודים. אני כבר היתייחסתי קודם,שאכן ישנן הזדמנויות בשפע לבגידות,כל עוד בני-אדם ניפגשים,אבל ישנם מקומות שהפיתוי מאד מאד גדול,ולכן אדם בר-דעת צריך לדעת היכן קיימות מלכודות מסוכנות (כל אחד והמלכודת שלו) כדי שלא יפול באחת מהן,שכן,יקשה עליו לצאת מהן בעתיד.

seeyou

New member
את חושבת שיש עדיין תמימות?

...."צריך לדעת היכן קיימות מלכודות מסוכנות כדי שלא ייפול באחת מהן.... תגידי בבקשה לתינוק לא לגעת באש או לא להתקרב לדבר "מסוכן" עד שהוא לא מתנסה על בשרו לא תעזור שום הזהרה Youth is not a time of life; it is a state of mind; it is not a mater of rosy cheeks, red lips and supple knees; a matter of will, a quality of imagination, a vigor of emotions; it is the freshness of the deep spring of life

נוGה

New member
השוואה מעניינת למדי,,,

תינוק,,,,,מבוגר,,, מעניין.כנראה ניטרלת את החשיבה המופשטת אצל המבוגר.ולדבריך, גבר או אישה שבוגדים בפעם הראשונה,זה בסדר גמור,אחרת איך הם ידעו שזה לא בסדר,אלא א'כ הם התנסו. הצלחת להצחיק אותי,וואללה, קיבלתי כאב בטן מרוב צחוק,ועוד דבר,קראת את מה שכתבתי על הביגמיה? ואם לא,,,אני רוצה לשמוע את דעתך על העיניין,כי יש לך מערכת חשיבה מעניינת.

אומברה

New member
מציעה לאמץ את הרעלות

העובדה שאת מתיחסת בצורה כל כך קיצונית לאפשרות של פיתוי ומשתמשת במושג "מלכודות מסוכנות" מעידה על גישה שמרנית (בלשון המעטה) ועל כך שלא ניתן לסמוך על מוסריותו של האדם שבוחר בדרך המוסרית הזו, ולכן צריך למנוע מהגבר כל אופציה לפיתוי "חלילה"... אז אפשר לאמץ את הרעלות... ואלה של אפגניסטן מאוד לטעמי מבחינה אסתטית, הצבע התכלת-ים שלהם פשוט מהמם, השאלה אם הצבע לא מפתה?? מה דעתך נגה?

נוGה

New member
באיזו פלנטה את חיה? אומברה

אני ממש נדהמת כל פעם מחדש מהתגובות שלכם, באיזו מציאות אתם חיים? איך את יכולה ללעוג לנושא כ'כ רגיש? אין בגידות מצד שני בני הזוג? התא המשפחתי לא התפרק מזמן? אבות לא אונסים את בנותיהם או את בניהם? אין חילופי זוגות? ועוד ועוד,,, תיקצר היריעה להרחיב. החברה שלנו חולה במחלה סופנית שלא ניתן לרפא אותה. ואת מוצאת את הזמן ללעוג.כנראה שרק אנחנו,(הנוער)מנסים עוד לשמור על המעט השפיות שעוד נותר,כי לכם המבוגרים אין את התבונה לעשות את זה.כמאמר השיר"שמור על העולם ילד,,,כי אנחנו לא מצליחים".

בא לי לעשות סקר!

בגידות, את/ה בעד או נגד? מי שבעד בגידות שיעשה ככה
ומי שנגד שיעשה ככה
ובלי הצדקות מיותרות, רק את הסימן הזה. נראה כמה אנשים פה חושבים שמי שבוגד הוא קליבר, ומי שנאמן הוא איזה דוס מיושן שצריך לענוד רעלה.

ועוד סקר:

עקב התמיכה הרבה שיש כאן בבגידות, שכן זה כל כך חדשני, מעניין אותי לדעת... שאלה לכל מי שתומך בבגידות: 1. האם אתם מקווים שבן זוגם בוגד בכם (זתומרת שהוא מודרני)? תצביעו ככה -
2. האם אתם מקווים שבן זוגכם נאמן לכם (זתומרת שהוא חשוך ומיושן), תצביעו ככה -

עונה לעצמי:

אני רוצה בעל הכי מודרני שאפשר! מצידי שיבגוד בי בטירוף, מצידי שידביק אותי ואת הילדים שלנו באידס! העיקר שלא יהיה חשוך כמו דוס! בעעעעע איכס מיושנים! גועל נפש הנאמנים האלה עם החשיכות שלהם!!!

אילת27

New member
אז בגידות ופיתויים יש היום בכל מקום

ובכל פינה ולא רק במקומות שאמרת

למעלה