בגידות

נוGה

New member
גברת שושה,,,

התלבטתי הרבה אם לענות או לא,ובכ"ז אני כאן. קשה לי מאד מאד להתייחס למר פרץ, כי אני לא יודעת מי זה,ואני יכולה להבטיח לך שהאמירה הזו הופיעה בתקשורת,ומאחר שאני לוקחת את המדיה הזו מאד מאד בערבון מוגבל ,אני לא מאמינה שהוא או כל שר בממשלה יבוא בהצהרה כזו ועוד לפני התקשורת,ואם נוח לך להאמין,שיערב לך. ואם את אוהבת להיות במצב של גועל מתמיד,אז יש לי הצעה ידידותית,לכי למקלחת,נראה לי שמזמן לא התרחצת. איכס, היצלחת להגעיל אותי.

הפרדת כוחות!! ../images/Emo68.gif../images/Emo150.gif../images/Emo68.gif

בנות... לא לריב! ונוGה, את עוד אמרת שאת מאמינה בביגמיה... רואה מה יכול לקרות?

נוGה

New member
../images/Emo46.gifוואללה,חשבתי שלנשים מבוגרות ,,,

יש יותר שכל?

אני לא נשים מבוגרות.. ואל

תשלחי לי פרצופים כועסים. אני לא אוהב.

נוGה

New member
שדון,קבל,../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif ולבסוף,../images/Emo140.gif

נוGה

New member
סליחה על הטעות,שדון.מה,,,

ההבדל בין שד לרוח? האם אתה שד לילה או שד יום או שניהם? בכל מיקרה אתה חמוד לאללה.

נוGה, ההבדל הוא שרוחות בד"כ...

קשורות לרוח שהן תמיד עושות, בעוד ששדים הם רציניים יותר. הם תמיד מתקשרים איך שהוא לשדיי.. אממ.. בעצם, זה לא לפורום הזה.. לא משנה כרגע. ובקשר לזה שאמרת שאני חמוד, שימי לב למשוואה הבאה: *** "אתה חמוד" + "אני סורגת כרגע עם החבר שלי" = "אני טיזרית קטנה
" ***

נוGה

New member
כל אחד וזוית הראייה שלו,,,שדוני

אתה חמוד+סורגת כיפה עם החבר= התענינות. זאת הזוית שלי, וכך אני ניראית.

מי אשם?

החיילות היקרות שנקראות בפי כל "מזרון פלוגתי" עקב מעלליהן בצבא. (וכל חייל שתשאלי אותו ישמח בודאי לספר לך כמה זנותיות הן הבנות בצבא. ידיד שלי - לוחם קרבי כבר מ1991 יכול לספר לך על החוויה שלו בצבא עם 2 נשים, וגם אחי היקר יכול לספר לך שהוא התעורר משינה ונחרד לגלות חיילת שהוא אפילו לא מחבב מלטפת אותו איפה שהיא בכלל לא אמורה ללטף!) אז תאשימי את בנות צה"ל היקרות והנפלאות שמוציאות לעצמן שם כזה, ואל תאשימי את זה שיש לו אומץ לקרוא לילד בשמו. צר לי!!!! באמת! אבל לא אני המצאתי את זה. עצוב שיש לחילות שם כזה, אבל מה לעשות? עדיף לשים שק על הראש ולהעמיד פנים שלא כך הדבר ושכל מי שלובשת מדים גיבורה וטהורה? אולי באמת עדיף כך...

הערה קטנה:

לא אהבתי לכתוב את זה ולקח לי הרבה זמן. לא תמכתי בפרץ (מי זה בכלל) ולא יודעת מה עבר עליו שצרח את זה בתקשורת, אבל אי אפשר להגיד שזה שקר. אולי במלחמת שלום הגליל זה היה.. לא יודעת מה היה שם, אני רק יודעת (מסיפורים) מה הולך שם היום.

רגע מאמי, כנראה שאת צריכה ניקוד.

היא אמרה ש"אומרים" (= אחרים אומרים והיא רק מעבירה), שקוראים לזה - ריקודי זנוּת ולא ריקודי זוֹנוֹת.

אומברה

New member
אני רוקדת הרבה שנים...

חלק גדול מהשנים האלה הייתי אישה נשואה והלכתי פרופר רק בשביל לרקוד... אני מאוד נהנית מזה עד היום ורוקדת מאז היותי נערה. הרבה אנשים חוסכים מעצמם את הכייף לרקוד רק שחלילה לא יחשבו עליהם שהם מחפשים... איש המערות כבר כתב נכון, הכל בראש שלנו... אם אתה מחפש, אתה פשוט תחפש בכל מקום, גם במעלית או כשאתה יורד להוריד אשפה... אז הכותב כנראה רצה לחפש קשר ואמרו לו שבריקודי עם אפשר למצוא... ושיתף אותנו בחוויות האישיות שלו בלבד, ואנחנו הרי יודעים שיש עולם מחוץ למה שקורה בראשנו אנשים שחושבים ומרגישים אחרת מאיתנו. זה מזכיר לי את הבדיחה שאימא אחת שכל פעם שהיתה רעבה היתה בטוחה שהתינוק שלה רעב גם ודחפה לו אוכל...

meshi4

New member
מסכימה איתך

הרבה אנשים הולכיםלרקוד ולשיר פרופרליהנות ולהתמלא אנרגיה חיובית.

seeyou

New member
הרקדות ריקודי זה המקום לבגידות !

ריקוד זה חלק משפת הגוף זה הופיע לפני הדיבור-הכתיב-או ה-SMS ! Dancing is a vertical expression of a horizontal desire. זה לא אומר שבחוג לספרות או בקניות בסופר אין אפשרות או הזדמנות לבגידות! כפי שמגנטים נמשכים אחד לשני כאשר המרחק ביניהם קטן כך גם 2ני אדם מ2המינים ( שונה אצל בעלי החיים). יוסי

למעלה