בגידות

daniel2005

New member
בגידות

הרקדות ריקודי זה המקום לבגידות זו אמת אין חכם כבעל ניסיון נגיעה פה נגיעה שם ואז הולכים ביחד בזמן אחרון יש הרבה בלגן ברקדות יש בעלים שתפסו על חם וזה נגמר בבושה פנים כולל משטרה

אגלה לך סוד - לא רק הרקדות

גם מקומות עבודה מעורבים, גם האינטרנט, גם חוגי מקרמה ואפילו בסופרמרקט - בכל פורום בו נפגשים גברים עם נשים יכולות להיווצר הזדמנויות. הכל תלוי בגבולות וברצונות של השותפים לעניין.

סריגה במסרגה אחת. "ה-מקום" לבגידות.

בין הכיפה סרוגה למפית הרקומה נרקמים להם סיפורי הזימה... פשוט מדהים לראות כמה גברים ונשים מגיעים לחוגים האלה ומסרגותיהם בידיהם.

יש לי 2 בעיות עם בגידות...

1 - אני לא יודע לסרוג...
2 - אני רווק...

נוGה

New member
פתרת לעצמיך שתי בעיות../images/Emo11.gif

לאור מה שנאמר כאן (סיפורי נשים ומאהבים) עדיף להישאר רווק בל כיפה,

daniel2005

New member
בגידות של נשואות

ahyh אני לא יודע אם את נשואה או לא אבל ככלל מה שלא מוצים בבית מוצים בחוץ

נוGה

New member
ביגמיה,אני בעד,ולמה?,,,

יש לבטל את האיסור על נישואי מונוגמיה ולהתיר את הביגמיה.ולמה? הגבר יחסית לאישה מאד רכושני ואילו האישה פחות.וטבעו של הגבר לרצות יותר מאישה אחת,(אני מדברת על הכלל להוציא את היוצאים מן הכלל)וע"י התרת ריבוי נשים גם לבגידות לא יהיה מקום.(תמיד יהיו יוצאים מן הכלל,שהפעם יהיו ממש במיעוט) וואי וואי,,,נשים להירגע,בלי מכות,וואיייי,זה כואב.דיייי,,,, אף אחד לא מוכן לשמוע את האמת.אבל זוהי האמת במערומיה.sorryבימינו,קיימת קריסת- מערכות הן של הנשים והן של הגברים בהגדרת תפקידי המינים.ולראייה,ראו מה קורה לחברה המערבית שבה לצערי אנו חיים. כנערה,שמלאו לה 19 וקצת,אני בעד,כי אני רואה את היתרונות הרבים ואת החסרונות המועטים שיש לרעיון . הייי,טעות ,טעות, אני לגמרי יהודיה,ועוד,ממוצא אשכנזי. היי,מה קרה,אתם בסדר? רוצים לדבר על זה? אז,קדימה.

נוGה

New member
הכל פתוח,גם בחוג מקרמה...../images/Emo26.gif,

צינית, מההה? ועכשיו ברצינות, מישהו כבר ציין פ'ה שבכל מקום ישנה מלכודת,זה נכון. ואני אומרת להיזהר, כי כל אחת עלולה ליפול. אומנם,ישנם מקומות שהמלכודת גדולה יותר ,מתוחכמת יותר ומסוכנת, ומה צריכה אישה או גבר לעשות? נכון חכמה, צדקת,

נוGה יקרה...

רוצה ללמוד לסרוג ביחד?
שעור פרטי? אגב, יש לי גם בעיה עם ביגמיה... אין לי חברה.

נוGה

New member
../images/Emo121.gifשדון לילה יקר,,,

חבל,כרגע אני לומדת לסרוג עם החבר שלי, אין לך בעיה עם ביגמיה כל עוד אתה רווק. לא היית רוצה להינשא לשתי נשים או יותר?

נוGה

New member
מסכימה איתך.היום קוראים...

לאלה שהולכים לריקודי עם,ריקודי-זנות.

s h o o s h a

New member
הכללה גורפת מכוערת

כי לקחת קהל כל כך רחב של אנשים, מכל הסוגים והצבעים ולומר עליהם שהם 'זונות' ... לא נותר לי אלא לרחם עליך ... חבל אבל אולי כשתגדלי קצת, תביני אחרת ואולי גם תתנצלי על אמירה זו

נוGה

New member
על מה הרחמים?שושה

היום קוראים לזה "ריקודי-זונות". קצת הבנת הנקרא,אני ציינתי עובדה ,לא אמרתי מה אני חושבת,ולא אמרתי שמי שרוקד הוא זונה, אני מרחמת על חוסר הבנת הנקרא שלך.

s h o o s h a

New member
נגעלתי אז ונגעלת גם עכשיו

בתקופת שירותי בצבא, במלחמת שלום הגליל, כשחיילנו, וביניהם חברים ליחידה שלי, נהרגו למען השקט בצפון, יצא ב'הכרזה' מי שהיה דאז שר בממשלת ישראל, מר פרץ - מאחת המפלגות הדתיות, כי כל הרוגי המלחמה הם בגלל הבנות הזונות בצבא והגדיל להגדיר את צה"ל כ'בית הזונות הגדול במדינה'. להבדיל אלף אלפי הבדלות בין המלחמה לבין ההרקדות!!! אבל כיוון החשיבה... הצלחת להגעיל אותי!!!

למעלה