בגידות

אני יכולה לדמיין את עצמי אוהבת

שתי נשים, או אשה וגבר. מה שאני לא יכולה לדמיין זה, את עצמי מוכנה להיות נאהבת - בתור אחת משתיים.

אורי 0

New member
זה מובן לי

מה שרציתי להגיד זה שלא תמיד לאהוב מישהי אחרת אומר שאת כבר לא אוהבת את זוגתך

ואני אחדד את זה עוד קצת...

מוכנה לאהוב שתיים. מוכנה ששתיים או יותר (מה יש? מותר הכל בפנטזיה...) יאהבו אותי. אבל לא מוכנה שאלו שאני אוהבת יאהבו מישהי אחרת חוץ ממני. מה לעשות? בין הרגשות שלנו לבין הפוליטקלי קורקט עובר אוקיינוס של צביעות...

צביעות?

דווקא בשיא הכנות: אם מישו לוקח את הפרות שלי - זה רע. אם אני לוקח את הפרות של מישו אחר - זה טוב מאד ! (בישימון וביער עד". מישו מכירה?)

פרקי אבות פרק ה' פסוק י'

4 מידות באדם. האומר : שלי שלי ושלך שלך זו מידה בינונית ויש אומרים זו היא מידת סדום שלי שלך ושלך שלי - עם הארץ שלי שלך ושלך שלך - חסיד שלי שלי ושלך שלי - רשע.

פרח7

New member
ועוד משהו אחרון

יש יותר מ4 מידות יש יותר מ4 סוגי אנשים בעולם. אפילו בתוך כל אחד מאיתנו יש יותר מ4 סוגי התיחסויות. כלפי ילדינו, בני זוגינו, הורינו... נהיה משהו קרוב יותר לטיפוס של ה"חסיד" ברוב הזמן, במעגלים רחוקים יותר נהיה משהו קרוב יותר לבינוניות. וכלפי מי שמתרשע אלינו (מס הכנסה), נשתדל להתרשע אליו בחזרה (במסגרת החוק כמובן...
)

יש פתרון, אבל...

צריך להיות איש באמת גדול כדי להשתמש בו. זה סיפור אמיתי שקרה במשפחה של בעלי. איש היה נשוי לאשה שהוא מאוד אהב. יום אחד באה האשה ואמרה לו שהיא מאוהבת באיש אחר, והיא רוצה לעזוב אותו וללכת לחיות עם אותו האיש. הבעל שלה, שבאמת אהב אותה מאוד ובאמת היה איש גדול מהחיים, הציע לה לממן לשניהם שבועיים בבית מלון מרוחק, כדי שיראו אם זה מה שהם באמת רוצים, לפני שהם מפרקים משפחות. אחרי שיהיו שבועיים ביחד יוכלו להחליט אם זו תשוקה או אהבה. הסוף? הם חזרו מהשבועיים והתגרשו מבני זוגם.

אבא גאה

New member
זה הפתרון שהיא בחרה בו

אבל בלי להודיע לבת הזוג..... הן נוסעות לשלושה ימים לבית מלון לראות הופעה בטורונטו שם יגשימו את מאוויהן ותחלטנה מה לעשות הלאה. הפתרון הזה נראה שפל יחסית לפיתרון שלך, לא?

כן כי אלמנט השקר וההסתרה מפרנס את

הזוגיות שלה וגורם לריגוש נוסף מים גנובים ימתקו רק חבל שזה על חשבון אנשים אחרים

איזה שאלות את מעלה...

מאז שקראתי ת'שרשור לא מפסיקה לחשוב על בגידות, סטוצים, רומנים ומה שביניהם. הרצון להתרגשויות מול השלווה הזוגית. האמונה שהזוגיות היא מעל לכל ואסור לסטות ממנה (אוי זה נשמע נורא...) והתחושה של: מה, לא נחווה את זה יותר? הכל קיים במין מאבק פנימי שכזה. אני מקווה שלא אצטרך להעמיד את המאבקים במבחן המציאות אפ'פעם. לא מצידי ולא מצד אישתי.

למעלה