בגידות

אבא גאה

New member
כן, אז הנה הסיפור האמיתי שמתרחש

ממש עכשיו. כיוון שאף אחת מכן לא מכירה אז אני מרשה לעצמי לספר את זה כאן. יש לנ זוג חברות מקסימות וכיפיות שיש להן ארבעה ילדים יחד (כל הילדים נולדו מתוך הזוגיות שלהן). אחד הילדים שלהם נמצא עם אושר בחוג. תמיד אנחנו נפגשים, אני ואושר עם האמא והבן החוג, שם הכרנו גם את "קים" אמא של אחת הילדות בחוג, מקסימה ונהדרת ומתוקה. היינו שמים את הילדים בחוג ויושבים לכוס קפה, קים היא סטרייטית נשואה עם שלושה ילדים. אט אט התחלתי לחוש במתח בין החברה שלי ל"קים" - כשיום אחד (לפני כחודש) שאלתי את החברה, היא ביקשה לדבר איתי..... נפגשנו לא. צהריים שם היא סיפרה שקים הודיעה לה שהיא מאוהבת בה ושהיא בעצם מרגישה אותו דבר אליה, היא לא רוצה לפגוע בבת-זוגתה - אבל מה אם זה זה זה ? מה אם זו אהבת חייה? קים, דרך אגב, מוכנה כבר לעזוב את בעלה ולהודיע לו שהיא לסבית ומצדה היא כבר תככנה את העתיד המשותף של שתיהן. חברתי אמרה לי שהיא נקרעת בין האההבה שלה לבת זוגתה ולידים לבין ההתרגשות החדשה שאופפת אותה כשהיא עם קים, ומה? לעזוב את הכל וללכת עם קים? ואם זה לא יהיה זה ותוך חודשיים היא תבין שזה לא מה שהיא רוצה בכלל? אז הכל הלך לאיבוד? ואז היא העלתה את הרעיון שהיא תפתח רומן עם קים בידיעה של שתיהן שהן בודקות, ואז יוכלו לקבל החלטה "שפויה" אם לעזוב את הכל ולהיות ביחד או להישאר ידידות..... מאז עבר חודש, הן מנהלות רומן, אני פוגש את חברותיי והילדים די הרבה וכואב לי לראות את בת- הזוג........ איך נתקעתי באמצע???????????????????????????????? HELP?

ניראות

New member
נשמע מסובך כואב וגם אוהב או מתאהב

ויחד עם כל זה חופש אחד יש לנו (עדין) בכל רגע נתון בחיים ניתן לבחור אחרת. השאלה אם מוכנים לשאת באחריות ובהשלכות של אותה בחירה?

tookmy

New member
אוי, מצב ביש

אין לך שום דרך לצאת מזה בסדר. פשוט אין. כבר לא תוכל לומר "לא ידעתי" וטינתה של בת הזוג שמורה לך לנצח, מהרגע שהיא תדע שידעת, והיא תדע ביום מן הימים. אני, עד היום, שומרת טינה קלה למקורבים שידעו על הבגידה הצורבת ההיא של האקס (חד פעמית, "רק סקס" "לא עד הסוף" ובכל זאת) בעוד שמהאקס כבר מזמן השתחררתי, אבל הם חלק מהחיים שלי. הם בעיני משת"פים מפני שלא הזהירו אותי והמשיכו להסתכל לי בעיניים כאילו כלום. לו יכולתי להתנתק הייתי מתנתקת, אבל לפחות במקרה אחד מדובר בקרוב משפחה (שאגב הוכיח שוב את "נפלאותו" ואת חוסר הרגישות שלו אתמול כשהייתי כל כך קרובה לשכוח לו לנצח את החטא ההוא מלפני כמה שנים). אני לא יודעת מה לומר לך. ברגע שאתה איש סודה זה כאילו שבחרת: אם בנות הזוג ישארו יחד כנראה שבשלב זה או אחר הן יתנתקו ממך ותאבד את חברותן. אם היא תעזוב ותחיה עם קים אז תישאר חבר של זו שמנהלת עכשיו רומן. יכול להיות שאני טועה, יש כל מיני סוגים שלתגובות, לי מאד קשה לדעת שאנשים יודעים עליי דברים מאחורי הגב ולא מספרים לי ומשתפים פעולה עם שקרים או הסתרות כלפיי. ליבי , ליבי לך. לא אמרתי את כל מה שאמרתי כדי להפחיד אותך, אני גם לא חושבת שהתערבות ביחסים ביניהן כמו להגיד לנבגדת תעזור, אני רק חושבת שאולי לדבר על ליבה של הבוגדת שתשקול שנית את מעשיה יכול לעזור במשהו... גם לא יודעת, תלוי מאד איך יעשה.

להרוג את השליחה

הנה עוד סיפור. כשהייתי סטודנטית הכרתי שתי חברות שלמדו איתי בחוג. אחת מהן, נניח רחל, ממשפחה מבוססת במיוחד הודיעה שהיא מתכוונת להנשא לבן-זוגה. שרה, חברתה, עבדה עם בן-הזוג באותו המשרד, ולכן ידעה שהוא מנהל רומנים נוספים במקביל וגם מדבר על רחל במשרד מאחורי גבה בצורה משפילה. (בעיקר - שהוא איתה בגלל הכסף). התלבטה והתלבטה ולבסוף החליטה לספר לרחל, לפני שהיא עושה כזה צעד משמעותי, חתונה - שתדע. אז היא ספרה לה. מאז רחל לא דיברה עם שרה וכמובן שלא ביטלה את החתונה....

תלוי בחברה,או בסוג החברות?

כי אני הייתי במצב דומה, כאשר בצבא לחברתי הטובה ששרתה יחד אתי בבסיס היה חבר, קצין ספורט חתיך , בו היתה מאוהבת לגמרי. אממה - לאחר חשדות ואימותים מעל לכל ספק, ידעתי שיש לו עניינים עם קציצה אחרת מהבסיס. החברה שלי היתה ועודנה חברה מאוד מאוד טובה שלי. אני לעומת הסיפור שלך, סיפרתי לה, אמנם בחיל ורעדה, אך עם המון בטחון שאני לא ממציאה, והיא כל כך הודתה לי, עד היום.

אבא גאה

New member
אין לי ספק שאני לא הולך לספר

תראו, לו היתה לי חברה והייתי יודע שבת הזוג שלה (אותה אני בקושי מכיר) היא ככה וככה, אז אני מניח שכן הייתי מספר לחברה שלי את מה שאני יודע, עדיף לי שהיא תדע ולא שתאשים אותי אחרי כמה שנים שיכולתי לחסוך לה את כל הכאב המיותר הזה. כאן זה מקרה אחר, שתיהן חברות שלי, אני מקווה שהיא תחליט שהיא לא רוצה להיות עם קים ותחזור להיות עם בת הזוג שלה, אבל זה אני..... וכחבר של שתיהן איני יכול לומר דבר.

טלילהלא

New member
תלוי בחברה, תלוי בזמן

לי יש (גם עכשיו, השבח לבוראת עולם) חברה מצויינת, שכשבגד בה בן זוגה, ובטעות רבה נודע לי על זה, לא אמרתי לה מילה ולא הבהוב של כלום, על אף שהרגשתי עם זה די נורא. אחרי שבוע של די נורא הלכתי לבנזוג ואמרתי לו שאני שונאת אותו. זה היה בזכויות שלי
מאוחר יותר הם נפרדו, הדברים התגלו (לא ממני), דיברנו על זה ארוכות וממושכות (החברה ואנוכי) והיא טוענת עד היום בלהט, שכמו שהסיטואציה היתה, עדיף היה לא לספר לה. שהיא מחזיקה מזה ושמחה שככה היה. ואני מאמינה לה.

../images/Emo6.gif אני חושבת שאני מכירה

את הקציצה הזו. שלי היתה עם פטרוזיליה תבלינים ובצל. וההיא?

תיראי. אפילו המפלצת רק אוכלת.

ו... זר לא יבין את זאת
חוץ מזה למה המבורגר??? למה בפורטל ישראלי יש המבורגר ואין אפילו פלאפל, או חומוס, או שווארמה אחת לרפואה? אני מוחה.

d a n i r

New member
אין תשובה מוחלטת..

מנסיון, התערבות בענינים הזוגיים של אחרים לרוב לא נגמרת טוב..

אבא גאה

New member
דווקא אני מרגיש

"קרוב" יותר לבת הזוג ולא לאשת הסוד. שמתי "קרוב" במרכאות כי האמת היא שאני קרוב יותר לאשת הסוד אבל מחבב יותר את בת הזוג. אני מקווה שבבוא היום אוכל להיות חבר של שתיהן. רק המצב שבו היא תחליט ש"קים" זה לא זה ותמשיך לחיות עם זוגתה, אז נדמה לי שאנחנו נאבד את הקשר....

אורי 0

New member
מה עם משולש?

בעייתי, אבל אפשרי! (אני מתכוון משולש בידיעה, עם לשים דברים על השולחן) אתה יכול לשאול אותה על זה - יש אופציה כזאת. באנגלית קוראים לה polyamory. זה לא פשוט אבל שום דבר לא פשוט בענינים האלה. וזה לא פר כלפיך כל העניין הזה. אתה לא יכול לספר, ואני רק מקווה ש"בת הזוג" תבין את זה שלא יכולת.

אורי 0

New member
תפסיק להיתמם!../images/Emo46.gif

אם אתה שוקל להוסיף מישהי (!) על איש-חיקך, ברור שאני המועמדת הראשונה (!!)
(אני חשבתי במונחים יותר קונבנציונליים - ידידתך, בת זוג והרומן הרומנטי שלה...)

למעלה