בגידה

r o n35a

New member
בגידה

"חבר שלך מזיין מהצד",כך אמרה לי חברה שלו מזה 5 שנים. סיפרה שגילתה שהוא בקשר עם בחורה אחרת סיפרה שהבחורה מתקשרת ומציקה לה. סיפרה שנמאס לה מכל המשחקים שלו * אמרה כי הוא יצא לה מהלב ואין לה עוד רגש אליו. השאלה האם להתקשר אליו ולספר לו שהוא אידיוט או לא להתערב??

r o n35a

New member
נראה שהסיבה שסיפרה לי

על מנת שאתערב. בגלל שאני מכיר אותו היטב, וזו לא הפעם הראשונה לא יודע אם כדאי לי.

ומה יצא מזה ?

אם תספר לבוגד שהוא נתפס , הדבר היחיד שיעשה זה ללמוד להסתיר את זה יותר בפעם הבאה . מצד שני , אם אתה יודע משהו ובמודע מסתיר את זה מחבר , איזה מין חבר אתה ? אם לא תספר ויתברר לו שידעת זאת , זה די סופה של החברות . אתה יכול בהחלט לשלוט על עצמך . אתה יכול להתקשר , להגיד לו שהוא אידיוט והיא יודעת הכל , ובזה לסיים את השיחה . לא להגרר לפתרונות , תחבולות , לקיחת צד . משהו כמו " להלן החדשות : נתפסת " . ועכשיו לפרסומות

d a n i e l s 5

New member
אמרה החברה שלו...

"כי הוא יצא לה מהלב ואין לה עוד רגש אליו" מה זה משנה אם תספר לו שהוא אדיוט או לא...... שהיא תספר לו למה יצא לה מהלב......

דניאל1958

New member
../images/Emo20.gifתגובה

אין צורך להתערב, היות והוא יצא לה מהלב, עדיף שהיא תספר לו, מדוע יצא לה מהלב.

destiny36

New member
אז בהנחה שאתה חבר של שניהם

אתה רק יכל להקשיב ליעץ וזהו.

חושבת

שתתן להם להתמודד עם ביצת הרפש הזאת לבד. אם ירצו יטבעו בה,אם ירצו יצאו ממנה...

לוטוס22

New member
הוא "הלא ברור"

החליט לקבוע ,לשפוט,ולהחליט,חבל
לדעתי לא מתערבים בחיי אף אחד ובטח לא בזוג נשוי .מילה לא במקום מביאה לתוצאות הפוכות כמו פרידה

אוי לוטוס לוטוס

את יודעת , שנאה מעוורת עיני צדיקים. קראי שוב , והפעם מהתחלה . מי שכתב את המילה אידיוט היה מתחיל השירשור . זו היתה שאלתו . מה לעשות , הפעם אני לא יכול לקחת את הקראדיט לעצמי . ובדרך אגב , מי שבוגד בהחלט נתפס בעיניי כאידיוט . וכשקרן . ורמאי . ואגואיסט . ואטום רגשית . ופחדן . וכרקדן טנגו גרוע ביותר.

r o n35a

New member
הוא אידיוט לחלוטין מכוון

שאם לא מתאים הקשר -שיחתוך כל התנהגות אחרת לרבות בגידה טיפשית בעיני.

t o t a l

New member
ואם כן מתאים הקשר?

ומתאים גם להיות עם אחרות? זה עושה אותו אידיוט? האם לפי דעתך סביר שרוב האוכלוסיה הבוגרת [כמעט כולם] אידיוטים?

r o n35a

New member
אם כתוצאה ממעשיו נגרם

לאשה שאיתו נזק (שיחת הטלפון של המאהבת לאשה) ,ואם המקרה חוזר על עצמו פעם שניה -קשה לי לחשוב שהוא חכם. אני מודע לעובדה שרוב האוכלוסיה הבוגרת חוטאת בצורה זו או אחרת אבל רק האדיוטים שבינהם נותנים לסטוץ להפוך לרומן ולפרק מסגרת.(דעתי)

SecondOpinion

New member
כי הוא ניתפס. חשבת על זה?

כל זמן שהיה "סתם" מזיין מהצד הוא היה חלאה (נגיד...) אבל מרגע שניתפס, הוא אידיוט.

לוטוס22

New member
למה אידיוט?

חסר בקשר שלהם משהו! שיבדקו הם לבד מה.אבל הוא כחבר יכול להקשיב ולא ללכת לטובת אף אחד! ובטח לא להתקשר ולהגיד לו אתה אידיוט היא יודעת.זה ילחיץ אותו יותר, לדעתי אולי אני טועה

למעלה