בגידה

כל החיים תעניש....

אפילו נשים שלא בכוונתם לפגוע בך, רק בגלל שאחת כן? סליחה...אבל זה היה מתבקש לאור דיעותייך הבולטות בענייני בגידה.

t o t a l

New member
למה מי אני בכלל?

מה אני בפוזיציה להעניש? באמת נראה לך שיש לי את היכולת הזאת? [היה וזאת היתה מטרתי?] באמת נראה לך שכל נשות העולם רק מחכות לטוב ליבי? אני בספק אם יש לך מושג מה הן דיעותי. בכנות אני יכול לומר לך שגם לי לא תמיד יש מושג. נכון שאני חושב אחרת מאחרים. אני מביט על המציאות. רואה את כל מה שהולך מסביב. ולא עוצם עיניים. מגיע למסקנה שזה מאוד טבעי ואנושי. מסרב לפסול שום תכונה אנושית וטבעית. גם לא את הצורך של גברים ונשים כאחד להיכנס לקשרים כאלו ואחרים עם מי שאינם בני זוגם העיקריים. ומצד שני, מביט על הקוד החברתי המוסרי המוצק הזה. המונוגמיות הזאת. אומר לעצמי שזה קוד לא הגיוני. הרי הוא נוגד את מה שכל כך אנושי. אני בעיקר חושב. הרבה פחות מעניש. ואת? את גם חושבת? או שזה גדול עלייך?

תסביר לי כי לא הבנתי

" המונוגמיות הזאת. אומר לעצמי שזה קוד לא הגיוני. הרי הוא נוגד את מה שכל כך אנושי " מה היא אנושיות בעיניך ?

עד למשפט האחרון...

כל מילה שלך היתה לעניין ואפילו....יוצרת חשיבה... אבל כהרגלך, חייב קצת ציניות ו... ככה בקטנה לזלזל... לא לוקחת ללב , באמת, יודעת שבתוך תוכך, מתחת למעטה הציניות והחומות המקיפות אותך, מסתתר אדם רגיש ואולי גם אמיתי. ואין לי את הזכות לכעוס מכיוון שמבינה שנגעתי בנקודה רגישה. ועל כן מבקשת סליחתך. אז יקירי... גדול עליי שאלת? כן גדולה עליי היכולת להבין איך בדיוך אתה רואה את התופעה כטבעית, מקובלת, מובנת וברורה...(למרות היותה שכיחה). הלא אחוזי הגירושין גדלו לא מעט בגללה?! אוקיי, אז אנחנו שונים, ודעותינו שונות והראיה שלנו שונה מטבע הדברים, כי לכל אחד יש את "השריטה" שהוא סוחב עימו מהנישואים ויכול להיות שאפילו אתה הוא הצודק... ולכן לא מנסה אפילו לשכנע אותך... רק חשבתי וזאת לנוכח הבלוג המפרט והמרגש שלך...שאולי הגיע הזמן לשחרר, אולי הגיע הזמן למחול ולסלוח ובכך ללמוד להאמין, לבטוח ובהחלט להיות מסוגל למחוייבות. לא כועס, אההה?

לוטוס22

New member
נזכרתי במשהו מגעיל רן תקרא למטה

רן כתבת שהבחורה מתקשרת ומציקה לה? אני הייתי עדה לקטע מאוד אבל מאוד לא יפה.מצד אישה שנדלקה בגבר נשוי. יש גם כאלו.השיגה את הטלפון של הבית בדרך מלוכלכת סיפרה סיפור שהיא צריכה לשאול אותו בקשר לשיעור שהעביר.והמזיכרה נתתה לה. היא התקשרה בשעות שהוא לימד וסיפרה לאישתו דברים שלא היו.נתנה לה להבין שהיא ברומן איתו,כל זה בגלל שהגבר לא רצה אותה.ואישתו כמעט נפרדה ממנו. שתשאל אותו ישיר יש סימנים אחרים ?אם כן זה משהו אחר. אבל רק טלפון יכול להיות משחק כמו שכתבתי

r o n35a

New member
אז היתה שיחה

והוא סיפר לי כמה החדשה מזדיינת נהדר ועל זה שנמאס לו מהקשר אבל מצד שני הוא עדיין דואג לנוכחית ,והיא בכלל "אישה טובה" הבנתי שהוא רוצה לאכול מהעוגה ולהשאירה שלמה או כדבריו " היא צריכה להתרגל לעובדה שיש גם משהי אחרת" אחלתי לו בהצלחה

ערסlight

New member
אני ואפסי

לסיפור, זה ממש לא משנה מה תעשה. אבל, בדוחק, הייתה לך הזדמנות לדבר על עצמך.

שלי 9

New member
ערס תקשיב טוב....................

אין.... פשוט אין עליך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ענק ענק ענק.. סליחה על תגובתי המתפרצת.. עד עכשיו צוחקת.. סורי..

אני הייתי מתקשרת ואומרת לו ....

בדיוק מה שמרגישה ועולה לי(מה אכפת לי) חברים שנוהגים לא בדרך שמכבדת אותי אומרת להם את דעתי ומצידי מחפפת מהסביבה שלי אדם שנוהג כך בעיני נחשב בעיני לרע, שחצן, וחסר רגש לא בסביבה שלי לא נבגדתי מגבר בחיי, אך שמעתי על אחד ממכריי מיד הבעתי בפניו את דעתי והתרחקתי חשוב שתגיד את דעתך לפעמים הערה מנערת אדם ישן שחושב שלא רואים שנרדם במשמרת וגם ישחרר את המועקה שאתה סוחב איתך

לוטוס22

New member
אחרי הפרטים דעתי שונה

חשבתי שזה רק טלפון.חברך נהנה ולא לוקח אחריות.קשה לו להתחייב ולהשקיע זה גדול עליו.והיא שתחליט מה טוב עבורה.

למעלה